הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט אנאבר ייעוץ

• פותח/ת השרשור allnk
  • פורסם בתאריך

allnk

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי חברים.
מתחיל סייקל טסט אנאבר לעשרה שבועות ואחריו pct טומקסי כלומיד.(לאחר שקראתי כאן שלא מומלץ אנאבר לבד).
40 אנאבר ביום
בנוגע לטסט, אם אני לוקח את זה רק כבסיס (בהנחה שאני מבין שהציר יושבת על אנאבר ובגלל זה אני מוסיף טסט)
האם לדעתכם 250 פעם בשבוע יספיקו? האם עדיף לחלק ל2 את ה250? רק כדי לשמור על רמות טסט בגוף או האם בכלל לעבור ל500 וזהו?

תודה רבה

בנוגע לטסט, אם אני לוקח את זה רק כבסיס (בהנחה שאני מבין שהציר יושבת על אנאבר ובגלל זה אני מוסיף טסט)
האם לדעתכם 250 פעם בשבוע יספיקו? האם עדיף לחלק ל2 את ה250? רק כדי לשמור על רמות טסט בגוף או האם בכלל לעבור ל500 וזהו?

250 מ״ג שבועי ישים אותך בטופ של הנורמה, אולי קצת מעל. אם אני במקומך הייתי הולך על 400-500 מ״ג. ככה או ככה הציר שלך יושבת.
לגביי החלוקה, לא ציינת איזה אסטר אתה משתמש. אם זה טסט E לדוגמה אז 2 זריקות בשבוע יספיקו עבור רמות יציבות. אם זה טסט P אז תדירות זריקות של 3 פעמים בשבוע לפחות.

250 מ״ג שבועי ישים אותך בטופ של הנורמה, אולי קצת מעל. אם אני במקומך הייתי הולך על 400-500 מ״ג. ככה או ככה הציר שלך יושבת.
לגביי החלוקה, לא ציינת איזה אסטר אתה משתמש. אם זה טסט E לדוגמה אז 2 זריקות בשבוע יספיקו עבור רמות יציבות. אם זה טסט P אז תדירות זריקות של 3 פעמים בשבוע לפחות.

לא מבין למה בכלל לקחת חומרים קצרים ,כל הטמבלים שעושים סייקלים של שמונה שבועות ולא מבינים למה הם נראים אותו דבר כבר עשור ,גם סייקלים של שלושה חודשים זה לא אפקטיבי בעיניי כי בשורה התחתונה אתה צריך להחזיק את השריר תקופה ארוכה כדי באמת להרוויח אותו ולא לאבד הכל או את רובו.

אם כמה מעט מידע שיש לי אתם פולטים פה שטויות שזה מביך

מעט ידע לגביי סטרואידים
אפס ידע ויכולות כתיבה והתנסחות 🤣

וברצינות, עדיף שתנסה לעזור לו במקום לנסות להתסיס. אם יש לך משהו חכם להגיד, תגיד. אם אתה רוצה לסתור משהו שנכתב כאן, תסתור אותו.

מעט ידע לגביי סטרואידים
אפס ידע ויכולות כתיבה והתנסחות 🤣

וברצינות, עדיף שתנסה לעזור לו במקום לנסות להתסיס. אם יש לך משהו חכם להגיד, תגיד. אם אתה רוצה לסתור משהו שנכתב כאן, תסתור אותו.
כבר מספיק אנשים הוכיחו ש250 זה אחלה התחלה וממש ממש לא נורמה

250 מ״ג שבועי ישים אותך בטופ של הנורמה
לא אחי.. יש אנשים ש100 מג ישים אותם מעל הטופ. רוב משתמשי הtrt צריכים לא יותר מ130, 140 מג בשביל להיות בטופ של הסקלה של הtotal.. בfree הם יהיו הרבה מעבר.

אז 250 זה בהחלט מינון לא רע.

לא אחי.. יש אנשים ש100 מג ישים אותם מעל הטופ. רוב משתמשי הtrt צריכים לא יותר מ130, 140 מג בשביל להיות בטופ של הסקלה של הtotal.. בfree הם יהיו הרבה מעבר.

אז 250 זה בהחלט מינון לא רע.

שוב פעם ,בדיקות דם,כל השאר זה ניחושים .

אני מבין שעשית בדיקות דם ל5 מיליארד איש שאתה מדבר בכזה ביטחון פרופסור.
אני מבין שהיגיון זה לא הצד החזק שלך
שמע קטע אני לא צריך לבדוק את מהירות הריצה של 5 מיליארד בני אדם כדי להגיד לך שאף אחד לא יותר מהיר מצ'יטה

אני מבין שהיגיון זה לא הצד החזק שלך
שמע קטע אני לא צריך לבדוק את מהירות הריצה של 5 מיליארד בני אדם כדי להגיד לך שאף אחד לא יותר מהיר מצ'יטה

כשם שאינטלגנציה היא לא הצד החזק שלך אם זה המשפט שבחרת לסיים בו ,בוא נסיים את הויכוח ,עשיתי בייביסיטר לאחיין בן 4 שלי היום הסבלנות שלי לילדים פקעה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית