הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט אנאבר ייעוץ

• פותח/ת השרשור allnk
  • פורסם בתאריך

allnk

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי חברים.
מתחיל סייקל טסט אנאבר לעשרה שבועות ואחריו pct טומקסי כלומיד.(לאחר שקראתי כאן שלא מומלץ אנאבר לבד).
40 אנאבר ביום
בנוגע לטסט, אם אני לוקח את זה רק כבסיס (בהנחה שאני מבין שהציר יושבת על אנאבר ובגלל זה אני מוסיף טסט)
האם לדעתכם 250 פעם בשבוע יספיקו? האם עדיף לחלק ל2 את ה250? רק כדי לשמור על רמות טסט בגוף או האם בכלל לעבור ל500 וזהו?

תודה רבה

שוב פעם ,בדיקות דם,כל השאר זה ניחושים .
ברור שבדיקות דם ייתנו את התשובה.

אבל 250 מג גם לריספנדרס הכי גרועים שיש, ישים אותם מעבר לרף העליון.

הממוצע זה 130 140 מג שבועי של אנטט או סייפוניט בצפון אמריקה.

כבר מספיק אנשים הוכיחו ש250 זה אחלה התחלה וממש ממש לא נורמה
ומספיק הוכיחו ההפך.
אין פה צודק וטועה, זה תלוי גנטיקה ועוד משתנים אחרים בין היתר. אני לא הייתי משבית את הציר בשביל 250 מ״ג טסט.
לא אחי.. יש אנשים ש100 מג ישים אותם מעל הטופ. רוב משתמשי הtrt צריכים לא יותר מ130, 140 מג בשביל להיות בטופ של הסקלה של הtotal.. בfree הם יהיו הרבה מעבר.

אז 250 זה בהחלט מינון לא רע.

כן ולא. 250 זה בוסט נחמד, אבל זה לא סייקל ואם מישהו מתעקש לקרוא לזה ככה, אז במקסימום סייקל חביב. לגביי trt זה מאוד תלוי עד כמה הרופא שלך זורם. ראיתי לא מעט מרשמים של 200-250 מ״ג שבועי

ומספיק הוכיחו ההפך.
אין פה צודק וטועה, זה תלוי גנטיקה ועוד משתנים אחרים בין היתר. אני לא הייתי משבית את הציר בשביל 250 מ״ג טסט.

כן ולא. 250 זה בוסט נחמד, אבל זה לא סייקל ואם מישהו מתעקש לקרוא לזה ככה, אז במקסימום סייקל חביב. לגביי trt זה מאוד תלוי עד כמה הרופא שלך זורם. ראיתי לא מעט מרשמים של 200-250 מ״ג שבועי
איפה ? בארץ נותנים לך גג שבועיים 250 מג במקרה הטוב. חוקית, רופא לא יכול לרשום לך מרשם לפחות מזה.

בארהב הקלינקות אנטי אייג'ינג אולי ייתנו לך מינון כזה אבל לא בשביל trt.

איפה ? בארץ נותנים לך גג שבועיים 250 מג במקרה הטוב. חוקית, רופא לא יכול לרשום לך מרשם לפחות מזה.

בארהב הקלינקות אנטי אייג'ינג אולי ייתנו לך מינון כזה אבל לא בשביל trt.
בארץ אתה צודק.

בארה״ב יש קליניקות שיתנו לך 250 וזה לא rare occasion. הקליניקות המחמירות יותר כנראה לא יתנו יותר מ 150, אבל לא חסר כאלו שחורגות.

עכשיו רק להבהיר את הנקודה עד הסוף.
בעיניי 250 מ״ג זה לא סייקל והבחור כאן רוצה להריץ אחד כזה. 250 זה במקרה הרע מינון גבוה של trt ובמקרה הטוב סייקל במינון מאוד מאוד נמוך. בשורה התחתונה זה לא לכאן ולא לכאן, אבל מה שכן זה ישבית אותו. בנוסף זה לא שהוא מריץ סייקל ארוך, אז נכון שיש שם אנאבר אבל זה עדין מאוד מאוד קונסרבטיבי (דרך אגב אני לא נגד, אבל אם כבר להשבית את הציר אז שיעלה לאזור ה 400 מ״ג, יעשה סייקל ארוך יותר של 12-16 שבועות של טסט E וישלב את האנאבר לקראת הסוף).

בארץ אתה צודק.

בארה״ב יש קליניקות שיתנו לך 250 וזה לא rare occasion. הקליניקות המחמירות יותר כנראה לא יתנו יותר מ 150, אבל לא חסר כאלו שחורגות.

עכשיו רק להבהיר את הנקודה עד הסוף.
בעיניי 250 מ״ג זה לא סייקל והבחור כאן רוצה להריץ אחד כזה. 250 זה במקרה הרע מינון גבוה של trt ובמקרה הטוב סייקל במינון מאוד מאוד נמוך. בשורה התחתונה זה לא לכאן ולא לכאן, אבל מה שכן זה ישבית אותו. בנוסף זה לא שהוא מריץ סייקל ארוך, אז נכון שיש שם אנאבר אבל זה עדין מאוד מאוד קונסרבטיבי (דרך אגב אני לא נגד, אבל אם כבר להשבית את הציר אז שיעלה לאזור ה 400 מ״ג, יעשה סייקל ארוך יותר של 12-16 שבועות של טסט E וישלב את האנאבר לקראת הסוף).
מסכים+

בארה״ב יש קליניקות שיתנו לך 250 וזה לא rare occasion.
אבל אלו קליניקות anti aging... הם נותנים מינון ש"ימנע את ההזדקנות" לכאורה... אם תלך למרפאה של אנדרו כי אתה לוקה בחוסר בטסטוטסטרון אז תהיה בטוח שהוא ייתן לך ככה שתגיע לרבעון העליון בסקלה של הטסט טוטאל... ושם הוא ייקבע לך את המינון ולרוב זה יהיה בין 100 ל140 מג טסט בשבוע..

250 זה מינון זה כפול ומכופל.. יביא לך את הטסט פרי עד פי 2 מהסקלה שזה מטורף. זה נשמע לך כמו trt ?

נב mpmd מציע לעשות סייקל ראשון של 300 מג טסט.. עוד דילר שדיברתי איתו אמר שהוא ממליץ לקחת 250 כל 5 ימים ככה שזה יוצר 350 מג שבועי.

נב mpmd מציע לעשות סייקל ראשון של 300 מג טסט.. עוד דילר שדיברתי איתו אמר שהוא ממליץ לקחת 250 כל 5 ימים ככה שזה יוצר 350 מג שבועי.

פעם הייתי פאן בוי של גרג. לפניי שהתפרסם הוא תמך בסייקל ראשון של 500 מ״ג. היום הוא אומר 200 מ״ג. אי אפשר לסמוך על אף אחד. האנשים האלו מתפרנסים מצפיות ומכירה של המוצרים שלהם. מבחינתי אפס אמינות עד שיוכח אחרת. כל פעם שיש טרנד אחר הם כנראה ילכו לאחריו (הדבר היחיד שאפשר לזקוף לזכותו של גרג זה שהוא תומך ב CICO מאז ומתמיד).

לגביי מה שאמרת על האנטי אייג׳ינג, שוב יש לא מעט דומגאות שסותרות את מה שאתה אומר. כנס לרדיט, יש שם פוסטים שיחזקו את הטיעון שלך ויש כאלו שאת שלי.

250 מ״ג זה לא סייקל, מצטער. קח בחשבון שרוב האנשים קונים חומרים UG מה שמגדיל את הסיכוי שה 250 כביכול זה פחות.

אני מכבד את דעתך, זו דעתי.
אין לי הרבה להוסיף לפוסט מלבד לחזור ולהגיד לבחור שישקול להעלות את המינון אם הוא כבר נכנס לעולם הזה. אני לא אומר שילך ויקח גרם טסט, אבל 400 לחומר UG זה בסדר גמור בעיניי.

אני קורא את זה ומרגיש שחזרתי לכיתה ב'.
ועכשיו ברצינות , השתמשתי באנאבר 60 מג ביום, הרגשה נפלאה ואחלה פאמפ.
אבל הבדחקות דם הראו טסט ופרי טסט מתחת לגרף בקו האדום.
רך יחד עם זאת החשק המיני לא נפגע, היתכן?
ניסתי להימנע מטסט בגלל הפגיעה בשיער ולא מתחשק לי להשתמש בפיניסטיד.
מה ניתן לעשות על מנת לא לגרום להצרה של טבט ל dht? גם לא רוצה להשתמש בדקל ננסי
גרך אגב אני בן 38 יש לי 3 ילדים, 183 סמ, צשרל נכני 82.
לפני החיסון ה 3 שקלתי 92, אחרי החיסון שבועיים של חום חובר תאבון וחולשה.תוך חודש וחצי ירדתי ל 79 קג.
עדיין אני מנסה חעלות ועהרה כמעט שנה.
בגלל זה אני חושב על אנאבר.
מה דעתך מישל?

פעם הייתי פאן בוי של גרג. לפניי שהתפרסם הוא תמך בסייקל ראשון של 500 מ״ג. היום הוא אומר 200 מ״ג. אי אפשר לסמוך על אף אחד. האנשים האלו מתפרנסים מצפיות ומכירה של המוצרים שלהם. מבחינתי אפס אמינות עד שיוכח אחרת. כל פעם שיש טרנד אחר הם כנראה ילכו לאחריו (הדבר היחיד שאפשר לזקוף לזכותו של גרג זה שהוא תומך ב CICO מאז ומתמיד).

לגביי מה שאמרת על האנטי אייג׳ינג, שוב יש לא מעט דומגאות שסותרות את מה שאתה אומר. כנס לרדיט, יש שם פוסטים שיחזקו את הטיעון שלך ויש כאלו שאת שלי.

250 מ״ג זה לא סייקל, מצטער. קח בחשבון שרוב האנשים קונים חומרים UG מה שמגדיל את הסיכוי שה 250 כביכול זה פחות.

אני מכבד את דעתך, זו דעתי.
אין לי הרבה להוסיף לפוסט מלבד לחזור ולהגיד לבחור שישקול להעלות את המינון אם הוא כבר נכנס לעולם הזה. אני לא אומר שילך ויקח גרם טסט, אבל 400 לחומר UG זה בסדר גמור בעיניי.

בגלל גרג סטיב וכל שאר השרמוטות האלה (שאלוהים יקח אותם ביסורים בהקדם אמן ) אנשים דרכו במקום במשך תקופה ארוכה,גם אני בינהם,אני לא חושב שצריך להיות מופרע במינונים אבל להגיד לאנשים ש250 טסט ו250 פרימו זה סייקל זה פשוט להיות שרמוטה .

בגלל גרג סטיב וכל שאר השרמוטות האלה (שאלוהים יקח אותם ביסורים בהקדם אמן ) אנשים דרכו במקום במשך תקופה ארוכה,גם אני בינהם,אני לא חושב שצריך להיות מופרע במינונים אבל להגיד לאנשים ש250 טסט ו250 פרימו זה סייקל זה פשוט להיות שרמוטה .

אם יש לך גנטיקה ממש טובה, במינונים כאלו אפשר לשמר את מה שבנית בקלות ואולי אפילו להעלות במסת השריר מעט, אבל זה בהחלט לא ״סייקל״

אם יש לך גנטיקה ממש טובה, במינונים כאלו אפשר לשמר את מה שבנית בקלות ואולי אפילו להעלות במסת השריר מעט, אבל זה בהחלט לא ״סייקל״

אחרי שנים של אביוז בחומרים אתה לא תראה כלום ממינון כזה נמוך ,לשמר ? To a certain extent,אתה לא יכול להסתובב 3 עשורים מהחיים עם שייפ של הרקולס ולצפות לשמר את זה על 250 מג טסט ,אתה תאבד מסה ולא מעט ממנה ,תראה מתחרי אולימפיה לשעבר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית