הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מהתכנית

ShaharTur

משתמש מתחיל
33
6
נק' מוניטין:
6
33
6
היי !
סטודנט כאן ,אני מוגבל בזמנים לצערי ובקרוב מאוד יש תקופת מבחנים ולכן אני מקפיד על 3 פעמים בשבוע אך לא יכול מעבר לזה .
אני כבר בסביבות ה7 חודשים עם fbw ,הקפדתי על עניין הprogressive overload העלתי משקל/סטים/חזרות כשהיה אפשר ובכללי ניסיתי להתקדם תמיד.
בעיה שנתקלתי בה לאחרונה שאני משתעמם מהתכנית הזו ,בעבר הייתי עושה פיצול ab וכ'ו ולכן אני יודע בעיקרון איך הכל עובד .
אני חושב אחת מהסיבות זה שההתקדמות נורא איטית אם בכלל יש התקדמות ,בחלק מהתרגילים אני נתקע ולא יכול להתקדם יותר מידי כרגע .
המטרה העיקרית שלי ,לעלות במסת שריר ,כרגע שוקל באיזור ה75-76 רוצה להגיע לסביבות ה80-82 ולהתחיל חיטוב שבתקווה ילך כמו שצריך .

מה הייתם עושים במקומי ? מאוד רוצה להתחיל לפצל אך לא יכול מחוסר זמן :( ,ממש מיציתי את התכנית מבחינה מנטלית חח

אם מה שמפריע לך זה שיעמום אז הדבר הראשון שהייתי עושה זה בוחר תרגילים שמעניינים אותך יותר ומבצע אותם במקום כאלה שמשעממים אותך, בעיקר אם המטרה שלך זה לפתח את הגוף ובמקרה כזה אין הרבה חשיבות לבחירת תרגילים. למשל אם אתה אוהב יותר מתח מאשר לאטס פולדאוון אז תבצע מתח ולא לאטס פולדאוון, סתם דוגמא.
עוד רעיון זה לעשות יום כבד, נניח חמישיות עם התקדמות במשקל, ויום נפח, טווח חזרות וסטים גבוהים יותר עם התקדמות בעיקר בסטים, חזרות, טמפו, טכניקה, ומיינד מאסל קונקשין ופחות במשקלים.
אתה יכול להציב מטרות קרובות יחסית, נניח להוסיף עוד X חזרות למשקל עבודה שהשתמשת לאחרונה. גם מטרות לטווח הקצר, משהו שתגיע אליו תוך כמה אימונים בודדים, ומטרות לטווח הארוך, משהו שממש בא לך להצליח בסופו של דבר. זה יכול להיות מטרות בכוח כמו הדוגמא שנתתי, זה יכול להיות היקפים, משקל גוף, או כל דבר שבא לך להצליח.

• פותח/ת השרשור
אם מה שמפריע לך זה שיעמום אז הדבר הראשון שהייתי עושה זה בוחר תרגילים שמעניינים אותך יותר ומבצע אותם במקום כאלה שמשעממים אותך, בעיקר אם המטרה שלך זה לפתח את הגוף ובמקרה כזה אין הרבה חשיבות לבחירת תרגילים. למשל אם אתה אוהב יותר מתח מאשר לאטס פולדאוון אז תבצע מתח ולא לאטס פולדאוון, סתם דוגמא.
עוד רעיון זה לעשות יום כבד, נניח חמישיות עם התקדמות במשקל, ויום נפח, טווח חזרות וסטים גבוהים יותר עם התקדמות בעיקר בסטים, חזרות, טמפו, טכניקה, ומיינד מאסל קונקשין ופחות במשקלים.
אתה יכול להציב מטרות קרובות יחסית, נניח להוסיף עוד X חזרות למשקל עבודה שהשתמשת לאחרונה. גם מטרות לטווח הקצר, משהו שתגיע אליו תוך כמה אימונים בודדים, ומטרות לטווח הארוך, משהו שממש בא לך להצליח בסופו של דבר. זה יכול להיות מטרות בכוח כמו הדוגמא שנתתי, זה יכול להיות היקפים, משקל גוף, או כל דבר שבא לך להצליח.

תודה רבה לשניכם על התגובות .
עניינת אותי ברעיון של לעשות יום כבד ויום נפח חזרות וסטים גבוהים ,יש לך אולי מקום שאוכל לקרוא על זה יותר ולדעת איך לתכנן ימים כאלו כמו שצריך שאוכל להתקדם כמו שצריך לפי המטרות שלי (לעלות מסת שריר בעיקר) אם קיים מדריך או מאמר כלשהוא ,אשמח לקרוא .
תודה ואחלה שבוע !

עניינת אותי ברעיון של לעשות יום כבד ויום נפח חזרות וסטים גבוהים ,יש לך אולי מקום שאוכל לקרוא על זה יותר ולדעת איך לתכנן ימים כאלו כמו שצריך שאוכל להתקדם כמו שצריך לפי המטרות שלי (לעלות מסת שריר בעיקר) אם קיים מדריך או מאמר כלשהוא ,אשמח לקרוא .
תודה ואחלה שבוע !

דעה אישית שלי, תעשה תוכנית AB ותעשה בה סופר סטים עם שרירים שלא מפריעים אחד לשני (חזה וגב לדוגמא) ככה האימון ייקח פחות זמן

• פותח/ת השרשור
דעה אישית שלי, תעשה תוכנית AB ותעשה בה סופר סטים עם שרירים שלא מפריעים אחד לשני (חזה וגב לדוגמא) ככה האימון ייקח פחות זמן

תודה !
איך אבל AB יעבוד עם שלוש פעמים בשבוע ? זו בעיה לא ?

• פותח/ת השרשור
חשבתי שיש לך אפשרות להתאמן 4 פעמים בשבוע אבל הבעיה היחידה היא הזמן שלך ביום הרביעי, אז הצעתי לעשות סופר סטים
אז זהו כן לא אוכל בזמן הקרוב , אם בכלל להתאמן 4 פעמים בשבוע לצערי , אחרת זה היה פותר לי את הבעיה של הפוסט .
עוד אנשים ?
הצעות וכו ? תודה !

תודה ואחלה שבוע !
תקרא על טקסס מתוד, תוכנית עם יום נפח ויום עצימות, תקרא על סמולוב שגם הוא כזה, אבל מפוקס לתרגיל אחד בפעם, תקרא על קנדיטו שהוא תוכנית לא משעממת, וואסטסייד הוא יום מהירות ויום עצימות ותוכנית מעניינת.
בעיה שנתקלתי בה לאחרונה שאני משתעמם מהתכנית הזו ,בעבר הייתי עושה פיצול ab וכ'ו ולכן אני יודע בעיקרון איך הכל עובד
תעבור ספורט, סקוואט תמיד ישאר סקוואט, אם זה משעמם לך, תעבור לקרוספיט או משהו כזה.
מה הייתם עושים במקומי ? מאוד רוצה להתחיל לפצל אך לא יכול מחוסר זמן 😭 ,ממש מיציתי את התכנית מבחינה מנטלית חח
במקומך הייתי קורא ומנסה תוכניות נוספות ומרחיב אופקים, אולי אפילו מנסה ספורט חדש.
או שתיקח מאמן שיעזור לך עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית