הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיצול אימון בטן מהתכנית

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
שאלה קטנה, נגיד אעי עושה בטן פעמיים בשבוע כחלק מתכנית ab של 4 פעמים בשבוע, אפשרי לפצל את הבטן ולעשות אותה ביום שאני עושה רק אירובי? או יותר אפקטיבי שזה יהיה כחלק מהאימון התנגדות? או שפשוט זה תופס כחלק מעקרון ה"נפח" השבועי של האימונים?

שאלה קטנה, נגיד אעי עושה בטן פעמיים בשבוע כחלק מתכנית ab של 4 פעמים בשבוע, אפשרי לפצל את הבטן ולעשות אותה ביום שאני עושה רק אירובי? או יותר אפקטיבי שזה יהיה כחלק מהאימון התנגדות? או שפשוט זה תופס כחלק מעקרון ה"נפח" השבועי של האימונים?

אין בעיה שתפצל אותו ליום של אירובי... כל עוד הבחירת תרגילים לא מפריע לך להתאוששות..
תסתכל יותר על הווליום השבועי.

אם מישהו חולק על זה אשמח לשמוע דעה

שרירי הבטן הם לא שרירים מיוחדים עם פיזיולוגיה מיוחדת. תאמן אותם מתי שבא לך ומתי שזה נוח לך, קח בחשבון רק אם השימוש בהם בשאר התרגילים בשאר השבוע

א
אפשר. אבל עדיף לא לעשות בטן יום לפני סקוואט/דדליפט/פרס...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית