הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך- האימון היחיד שרוב האנשים צריכים בעלות מינימלית. לא צריך יותר מזה.

יש הרבה פרטים על התזונה שלא מדויקים בכלל, כמו לא לאכול יותר מ3 צהובים של ביצה ביום, ושאכילת סוכר גורמת לסוכרת, וששיבולת שועל להכנה מהירה מקפיצה את האינסולין.
אין לי ספק שאין לך הכשרה בתזונה, אבל יש לך כוונות טובות.
המידע שם מאוד שגוי, אבל הרעיון של לספור קלוריות מאוד פשטני ודי נכון, אולי זה כן יעזור לאנשים.

מעריך את הניסיון שלך לתת לאנשים חבילה שלימה לתזונה, אימונים והגנה עצמית, אבל אני שואל את עצמי מה ההכשרה והניסיון שלך בדברים האלו?

התוכנית אימונים שנתת הוא פח, ולא רק שהוא ברמה נמוכה, הוא לא מוסבר מספיק מה הכוונה שלך. ועוד זה יותר טוב מרוב האימונים בחדר כושר?

אין לך גיבוי לתוכנית שלך, כי אני לא רואה אותך מיישם משהו מורכב ומראה לנו יכולת אתלטית מיוחדת, מאיפה הטענה שהיא תוכנית טובה? אני יכול לומר שעשיתי בנץ' פרס עם מעל 180 ק"ג, אני מבין קצת בתוכניות אימון. אני לא רואה בתוכנית שנתת משהו מיוחד.

אגש לפיתרון שנתת לבעיות כתפיים, זה עבד לך, ויש סיכוי שזה יעבוד לאחרים, אבל אי אפשר לדעת בוודאות. זה טרנד ביוטיוב לתת פיתרון פשוט לכל בעיה, אבל אני לא חושב שזה עובד ככה, אשמח לשמוע מאיש מקצוע אם אני טועה.

לגבי ההגנה מסכין, לא רע ביחס למה שרואים ביוטיוב, דווקא כאן אני חייב לפרגן לך, אבל אין כאן משהו יותר מידי פרקטי. יש תיאור שיטות על אנשים מאומנויות לחימה שונות, אבל לא הדגמה חיה לקרב מתנהל שאתה מראה איך אתה בפועל תצליח ללכוד את היד של היריב עם הסכין, ואיך תצליח להימנע מהיד השניה שלו שכנראה תנסה לחבוט בך.
הזאת דוגמאות מMMA בלי סכין ולא בקרב, אני לא מאמין שזה יעבוד בקרב.
פגשתי אנשים שהתמודדו עם קרב עם סכין, בדרך כלל גם אם אתה יודע לריב, אתה תקבל דקירה, ולא ראיתי שום דבר בסרטון שמשכנע אותי שאתה יודע להתמודד עם קרב סכינים.

אני חייב לפרגן לך על הניסיון לתת לאנשים הרבה תוכן חשוב במכה אחת, אבל היה עדיף שתכניס כל אחד לסרטון נפרד. ורמת הדיוק שלך והאיכות של הנושאים שאתה כותב עליהם נמוכים מאוד, יש לך הרבה ללמוד בנושאים האלו, אבל כל הכבוד על המאמץ, ותמשיך רק ללמוד ולהחכים.

פתחת את אותו נושא כמה פעמים, לכן אעתיק את ההודעה הזאת בכל אחד מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית