הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסת פחמימות

Daniel770

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
היי
אני כמעט חודשים בחיטוב דל פחמימה הגעתי למצב נפשי/פסיכולוגי ופיזי שאני החלטתי על העמסת פחמימות
השאלה שלי היא כמה פחמימות עלי לאכול והאם יש חשיבות בפחמימה מורכבת או ריקה בהעמסה?
תודה מראש

אם אתה הרבה זמן בחיטוב דל פחמימה
תעשה לך איזה ארוחת ציט טובה לפי דעתי בארוחת ציט אל תתעסק עכשיו בקלוריות ובסוג פחמימה
פשוט קח מאכל שאתה ממש אוהב ותאכל
ויום למחרת תמשיך בתהליך

חודשיים זה לא הרבה זמן,
אתה יכול באמת לעשות צ׳יט גדול או פשוט
להכניס פחמימה ברמת החריגה של בערך פי 2 מהתפריט שלך.

זה יכול להיות פחמימה מורכבת מלאה (חיטה מלאה) או פחמימה מורכבת (עמילן , תפוח אדמה) ופחות כדאי פחמימות פשוטות כמו שוקולד או פירות- אם רוצים לעשות העמסה בצורה חכמה - כדאי לעשות העמסת פחמימות עם מינמום שומן (העמסה נקיה) לעומת צ'יט שיכול להיות עם כמות שומן גדולה. ומה זה משנה בעצם? אם צורכים עודף אנרגיה שאמור להאגר כשומן אז בעצם המטבוליזם של השומן הוא יעיל, ולעומת זאת אם אכלת עודף מפחמימות הגוף על מנת להמיר את זה לטרייגלצרידים ישתמש באנרגיה ויאגור כמות קטנה יותר בהשוואה למה שאכלת (לעומת אם אכלת עם שומן ) בקיצור לך על זה רעיון מצוין

אם אתה עושה העמסה חד פעמים רק בשביל ברייק קצר ואז חוזר לחיטוב ביום למחרת הייתי ממליץ להפקיד על שומן מאוד נמוך, חלבון בינוני, הרבה פחמימה מורכבת וכמה שפחות פרוקטוז כי הוא נצבר בכבד ולא כגליקוגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית