עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם יכולים לענות לי בבקה רציני פעם אחתכן, תשתה של תנובה.
אתם יכולים לענות לי בבקה רציני פעם אחת
ישפה סרטון
מה אתה אומר על זה?
זה לא נראה לך בעייתי ?
לכן אני שואל פהאבל מה זה קשור לאיכות של החלבון כפרה עליך
שזה לא קשור לאיכות של החלבון אחילכן אני שואל פה
לא מבינים למה בחיים לא עונים לי באמת ורציני.
ישםהסרטון שמראה במפורש שיש הבדל בין החלבון של אלםא לחלבון אחר..
מה אתם אומרים על זה..
אבקת חלבון בחצי מליון שחGLE350
כי אתה אף פעם לא לוקח את התשובות שלנו באמת וברצינותלא מבינים למה בחיים לא עונים לי באמת ורציני
מה אתה אומר על הסרטון..העלית סרטון חשוב מאוד!!
לא להזריק אבקות של אלפא, רק תנובה!!!
מהאבקה של אלפא לא תקבל העלאה בטסטוסטרון, זה מזוייף ומסוכן!
כי אתה אף פעם לא לוקח את התשובות שלנו באמת וברצינות
תודהלא מבין מה הבחור בסרטון רוצה, באמת שלא. אולי קשור לזה שראיתי את זה על מהירות X2 ובעצבים.
בכל מקרה, בגדול איכות חלבון נקבעת לפי פרופיל חומצות האמינו ולפי יכולת החלבון להיספג. אם תחפש בפורום את המילים איכות חלבון או DIAAS אתה תקבל הרחבה על כך.
טבילת חלבון במים רותחים \ לעשות ממנו קציצות \ פלסטלינה \ קובה נבלוסיה - לא רלוונטי בשום צורה למה שקורה במערכת העיכול, ספיגה או לאיכות החלבון. תהליך העיכול תלוי בחומצה שהקיבה מפרישה ותלוי באנזימים שונים שמפרקים חלבון. זהו.
החלבון יתעכל, אלפא או תנובה או קוטג' 5%, זה לא משנה.
רוצה להיות עכברוש המעבדה שלי?מה אתה אומר על הסרטון..
למה לדעתך באלםא הוא פחות מוצק כמו גבינה צריכה להראות.
ולמה לדעתך זה לא משנה באיכות החלבון...
אשמח לשמוע את דעתך הרצינית
אבל אולי הערכים לא באמת כמו שהם מצהירים..חלבון מי גבינה וחלבון ביצה הם איכותיים, זה מספיק מידע על מנת להניח שהחלבון איכותי אם רובו מורכב מחלבונים אלו או מחלבונים בעלי איכות דומה.
כל השאר זה בלבולי שכל - מרקם, מים רותחים, מסננת...
זה לא משנה. מרקם מושפע מהמון פרמטרים שונים, אין דרך להוכיח שדווקא זה מעיד על איכות שונה.כי בבדיקה זהנראה פחות גבינתי ממה שצריך להיות..
השאלה למה שזה כן ישנה את איכות החלבון?מה אתה אומר על הסרטון..
למה לדעתך באלםא הוא פחות מוצק כמו גבינה צריכה להראות.
ולמה לדעתך זה לא משנה באיכות החלבון...
אשמח לשמוע את דעתך הרצינית
איך עושים בדיוק כאלה?השאלה למה שזה כן ישנה את איכות החלבון?
כמו שאמרו, יש יותר מידי דברים אחרים שכן ישפיעו על המרקם, אין לך דרך לדעת את זה מרוסי ששופך אבקה למים.
בגדול חברה כזאת גדולה כנראה לא תתעסק עם רמאויות כאלה בקלות. אתה רוצה לוודא שהם לא רמאים? תבדוק בדיקות פתע צד שלישי מקצועיות שעשו להם, או שתארגן אחת בעצמך.