נק' מוניטין:
-8
- 178
- 17
אם שני אנשים יאבדו כמות מסוימת של שריר, האם שניהם יחזירו את אותה הכמות בכמעט אותו הזמן, אם שניהם פועלים אידיאלית להחזירה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי איבדתי כמה קילו של שריר, ואני רוצה לדעת תוך כמה זמן הם יחזרואיך פרקטית המידע הזה יעזור לך?
אז איך רלוונטית ההשוואה בין שני אנשים?כי איבדתי כמה קילו של שריר, ואני רוצה לדעת תוך כמה זמן הם יחזרו
אין לך איך לדעת.כי איבדתי כמה קילו של שריר, ואני רוצה לדעת תוך כמה זמן הם יחזרו
כי אם השריר חוזר באופן שווה לרוב האנשים אני יוכל לקחת דוגמא ממישהו אחר ולדעתאז איך רלוונטית ההשוואה בין שני אנשים?
ואיך אתה יודע כמה שריר הוא באמת הוסיף על עצמו? איך אתה יודע שהוא לא בנה חלק מהשריר בלי קשר למה שהיה לו קודם? איך אתה יודע שהתנאים שלכם זהים?כי אם השריר חוזר באופן שווה לרוב האנשים אני יוכל לקחת דוגמא ממישהו אחר ולדעת
אוקיי, ואם נגיד איבדתי 5 קילו שריר, ואחרי חודש עליתי קילו של שריר, אז אפשר לדעת ככה שתוך 5 חודשים כל השריר יחזור?ואיך אתה יודע כמה שריר הוא באמת הוסיף על עצמו? איך אתה יודע שהוא לא בנה חלק מהשריר בלי קשר למה שהיה לו קודם? איך אתה יודע שהתנאים שלכם זהים?
אי אפשר כל כך לקחת דוגמאות מאחרים.
בכל מקרה גם אם תיאורטית היית יודע את כל הפרטים שלו זה משתנה בין אדם לאדם.
בכל מקרה מידע פרקטי זה לא יתן לך, כי האימונים שלך לא אמורים להיראות שונה בגלל הידיעה הזאת
לאאוקיי, ואם נגיד איבדתי 5 קילו שריר, ואחרי חודש עליתי קילו של שריר, אז אפשר לדעת ככה שתוך 5 חודשים כל השריר יחזור?
למה לא?
נראה לי שבמקום לטחון עניינים שגם אם תדע את התשובה עליהם זה לא ישנה כלום, תתחיל להבין איך אתה עובד בצורה הכי יעילה בשבילך בשביל להחזיר את המצב לקדמותולמה לא?
למה לא ישנה כלום? ישמח אותי לדעת מתי זה נגמרנראה לי שבמקום לטחון עניינים שגם אם תדע את התשובה עליהם זה לא ישנה כלום, תתחיל להבין איך אתה עובד בצורה הכי יעילה בשבילך בשביל להחזיר את המצב לקדמותו
למה כן? עזוב את התמורה הפוחתת, הגוף הוא לא מכונה מדוייקת בכלללמה לא?
אז כדאי לחפש נחמה בדברים אחרים, כי על השאלה הזאתלמה לא ישנה כלום? ישמח אותי לדעת מתי זה נגמר
אין לאף אחד תשובההאם שניהם יחזירו את אותה הכמות בכמעט אותו הזמן, אם שניהם פועלים אידיאלית להחזירה?