הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זכרון שריר חוזר באופן שווה לכולם/לרוב האנשים?

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
אם שני אנשים יאבדו כמות מסוימת של שריר, האם שניהם יחזירו את אותה הכמות בכמעט אותו הזמן, אם שניהם פועלים אידיאלית להחזירה?

כי אם השריר חוזר באופן שווה לרוב האנשים אני יוכל לקחת דוגמא ממישהו אחר ולדעת
ואיך אתה יודע כמה שריר הוא באמת הוסיף על עצמו? איך אתה יודע שהוא לא בנה חלק מהשריר בלי קשר למה שהיה לו קודם? איך אתה יודע שהתנאים שלכם זהים?
אי אפשר כל כך לקחת דוגמאות מאחרים.

בכל מקרה גם אם תיאורטית היית יודע את כל הפרטים שלו זה משתנה בין אדם לאדם.
בכל מקרה מידע פרקטי זה לא יתן לך, כי האימונים שלך לא אמורים להיראות שונה בגלל הידיעה הזאת

• פותח/ת השרשור
ואיך אתה יודע כמה שריר הוא באמת הוסיף על עצמו? איך אתה יודע שהוא לא בנה חלק מהשריר בלי קשר למה שהיה לו קודם? איך אתה יודע שהתנאים שלכם זהים?
אי אפשר כל כך לקחת דוגמאות מאחרים.

בכל מקרה גם אם תיאורטית היית יודע את כל הפרטים שלו זה משתנה בין אדם לאדם.
בכל מקרה מידע פרקטי זה לא יתן לך, כי האימונים שלך לא אמורים להיראות שונה בגלל הידיעה הזאת
אוקיי, ואם נגיד איבדתי 5 קילו שריר, ואחרי חודש עליתי קילו של שריר, אז אפשר לדעת ככה שתוך 5 חודשים כל השריר יחזור?

נראה לי שבמקום לטחון עניינים שגם אם תדע את התשובה עליהם זה לא ישנה כלום, תתחיל להבין איך אתה עובד בצורה הכי יעילה בשבילך בשביל להחזיר את המצב לקדמותו

• פותח/ת השרשור
נראה לי שבמקום לטחון עניינים שגם אם תדע את התשובה עליהם זה לא ישנה כלום, תתחיל להבין איך אתה עובד בצורה הכי יעילה בשבילך בשביל להחזיר את המצב לקדמותו
למה לא ישנה כלום? ישמח אותי לדעת מתי זה נגמר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית