הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר בין צריכת חלבון לבין התאוששות

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
האם יש גרף של רמת ההתאוששות, ביחס לצריכת החלבון?

כלומר, אני מניח שהגרף הזה נראה לוגריתמי, פשוט מעניין אותי מה קורה, אם אני צריך לאכול 200 חלבון ביום ואוכל רק מאה.
האם אני אתאושש באיכות של 50 אחוז? 70? 80?
אינטואיטיבית לא חושב שיש בוסט מטורף מעל גרם חלבון לקילוגרם משקל גוף.
אשמח לשמוע על הנושא.
תודה

מינוס/פלוס קלורי? או בכלל ניטרלי?
טבעי? מוזרק? תקופת נפח רצינית או בכלל תקופת פיק עצימה?
איך בכלל מגדירים התאוששות? עליה במסה? או מספיק התאוששות כדי להתקדם בקצב המקסימלי שאתה יכול?

אני מאמין שלקלוריות יש יותר תרומה להתאוששות אם יוצאים מנקודת הנחה שאתה על 1.6-1.8 חלבון לפחות ו2 גרם ומעלה פר קילו זה פשוט 'תעודת ביטוח'

בכל אופן, למייק יזראטל יש כמה סרטונים בנושא:

• פותח/ת השרשור
מינוס/פלוס קלורי? או בכלל ניטרלי?
טבעי? מוזרק? תקופת נפח רצינית או בכלל תקופת פיק עצימה?
איך בכלל מגדירים התאוששות? עליה במסה? או מספיק התאוששות כדי להתקדם בקצב המקסימלי שאתה יכול?

אני מאמין שלקלוריות יש יותר תרומה להתאוששות אם יוצאים מנקודת הנחה שאתה על 1.6-1.8 חלבון לפחות ו2 גרם ומעלה פר קילו זה פשוט 'תעודת ביטוח'

בכל אופן, למייק יזראטל יש כמה סרטונים בנושא:

לא התכוונתי למוזרקים, וכן התכוונתי לכל קונסטלציה לא פוגענית (לא חיטוב).
מנסה לבודד את הגרף של תרומת החלבון בקירוב

מצטרף לשאלה..
לא מקפיד על המילימטר,אבל עומד ב1.6 חלבון ליום.
שוקל קרוב ל100
על פחמימה ושומן כלל לא מקפיד!
ובימי המנוחה שלי(אולי בגלל שהם לאחר דדליפט(משקלי נוצה כן) אני לא מצליח להתאושש כראוי,ונורא עייף.

לא התכוונתי למוזרקים, וכן התכוונתי לכל קונסטלציה לא פוגענית (לא חיטוב).
מנסה לבודד את הגרף של תרומת החלבון בקירוב
אוקיי, קשה לי להאמין שחקרו וכימתו כמה תתאושש ותגדל אם תצרוך רק 50% מההמלצה היומית וגם אז יש הרבה שאלות:
1)האם זה רק יום אחד בשבוע? כי אם כן זה זניח, במיוחד אם השאר הימים בשבוע תפצה עם קצת יותר חלבון כי הגוף מסנתז חלבון לא פר יום אלה במחזורי יממות.
2) לטווח הארוך? תהיה פגיעה. כמה? מי יודע. גם פה אני מאמין שאנשים שונים יגיבו בצורה שונה.

אבל בשורה התחתונה אם מישהו צורך לפחות 1.6-1.8 גרם חלבון מלא המאזן הקלורי ישחק תפקיד משמעותי יותר מהחלבון במה שקשור להתאוששות וצבירת מסה.

• פותח/ת השרשור
2) לטווח הארוך? תהיה פגיעה. כמה? מי יודע. גם פה אני מאמין שאנשים שונים יגיבו בצורה שונה.
אנחנו יודעים הרבה על סטטיסטיקה ועל למקסם דברים בעולם. אין סיבה להניח שזה יתנהג אחרת, פשוט לקבל הערכה גסה איזה לוגריתם מתאים כאן

אנחנו יודעים הרבה על סטטיסטיקה ועל למקסם דברים בעולם. אין סיבה להניח שזה יתנהג אחרת, פשוט לקבל הערכה גסה איזה לוגריתם מתאים כאן
באמת נושא מעניין, שם לי תשכורת לחפש מחקרים בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית