הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי מחפש להתחזק בנוסף לשמור על מסת שריר .. התחלתי חיטוב לא מזמן ואשמח לשמוע חוות דעת על התוכנית

משקלים (מוריד ב20 אחוז)
סקוואט 87.5 ל5
דדליפט 105 ל5
בנץ 77.5 ל5

שוב מזכיר הורדתי משקלים ב20 אחוז עקב המלצות של כמה מחברי הפורום (התקדמתי מאוד מהר)

התוכנית

A

סקוואט 3*5
בנץ פרס 3*5
פנדליי רואוו 3*5
טרפזים מוט אולימפי 3*12 איטי מלא וטוב עצירה
פלאנק משקל 4 סטים

B

סקוואט 3*5
דדליפט 2*5
פרס 3*5
מתח במשקל 3*8
מקבילים במשקל 3*8

C

סקוואט 3*5
בנץ פרס 3*5
פנדליי רואו 3*5
הרחקה לצדדים 5*12
יד קדמית קרול פטישים סיבוב 6*10
פוש דאוון 6*10

כל שבוע מתווסף 2.5 למורכבים (בנץ פנדליי סקוואט דד ליפט פרס כתף)
במקבילים מתח במשקל וטרפזים להשתדל לעלות העיקר להיות קרוב לכשל
בקדמית אחורית הרחקה לצדדים ופלאנק סטטי להגיע לכשל לא חשוב משקל

ממה שאני זוכר התחלת קנדיטו לפני שבועיים וזרקת שם כמה שינויים משלך.
היא אחלה תכנית אבל לא הייתה סיבה שתעשה שינויים משלך, והיא גם תתאים להתקדמות וירידה במשקל גוף עם המשקלים שלך, פשוט תעשה אותה כמו שהיא כתובה.

הדבר האחרון בערך שהייתי עושה במצב שלך זה לכתוב לעצמי תכנית.

אני לא הייתי בונה לעצמי תוכנית ככה סתם, הנפח לבנץ נמוך יחסית וסקוואט כל יום? לדעתי זה בלתי אפשרי. אני הייתי הולך על תוכנית מוכנה אם אתה רוצה יש באינטרנט מלא תוכניות חינם או תוכניות בתשלום ממקורות אמינים

בלי להעליב, עם כל השאלות והקשיים לדבוק ולנצל תוכניות מוכנות, אני באמת חושב שמאמן טוב יהיה הפיתרון האידיאלי עבורך.

איזה אזור אתה בארץ?
אתה מוכן ללכת למאמן?
אתה מוכן ליסוע קצת למאמן?

אני לא הייתי בונה לעצמי תוכנית ככה סתם, הנפח לבנץ נמוך יחסית וסקוואט כל יום? לדעתי זה בלתי אפשרי. אני הייתי הולך על תוכנית מוכנה אם אתה רוצה יש באינטרנט מלא תוכניות חינם או תוכניות בתשלום ממקורות אמינים
אתה יכול סקוואט גם 17 סשנים בשבוע, ואפילו להתאושש מזה ולהתקדם.

השאלה היא מה קורה בתוך כל סשן (מי אמר שכולם צריכים להיות עצימים?), והאם זו דרך יעילה לנהל את הזמן שלך.

-----

יש לו בנץ' פעמיים בשבוע (אני מניח שהוא התכוון לשלושה אימונים שבועיים?), וכשאין לו בנץ' - יש לו פרס ומקבילים.

אין שום דבר "רבולוציוני" בתכנית מתחילים שכוללת 3x5 סקוואט שלוש פעמים בשבוע, ועוד קצת חמישיות של בנץ', פרס ודד... אל תוך אקססוריז כמו מתח ומקבילים, או קצת "פנטזיית באדיבילדינג". (למרות שעם כל ה"לכשל" וה-6x10, נראה שהוא קצת ערבב את סדרי העדיפויות, או את הפרופורציות).

הבעיה הגדולה שאנשים כאן מצביעים עליה היא שאם הוא כל הזמן מחפש לקפוץ בין תכניות, או להמציא לעצמו משהו חדש - אז הוא אולי:

-טיפוס שכל הזמן מתפתה *לא* להתחייב לתהליכים;

-מישהו שלא משנה מה התכנית שלו כי בסופו של דבר הוא לא מקשיב לה;

-מישהו שכשדברים לא עובדים לו הוא לא עורך שינויים אינטליגנטיים במה שהוא עושה כרגע, אלא קופץ בעוורון ל"מים חדשים";

- מישהו שאולי כדאי שפחות יחשוב בשביל עצמי, ויותר פשוט-יעשה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית