הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זמן מנוחה למטרת היפרטרופיה באמת לא משנה?

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
אני באמת יכול לעשות סט כל שעה או שעתיים ולגדול כאילו אני נח דקה וחצי אחרי כל סט?

אם כך אז נהדר, אפשר לשים ציוד במשרד בעבודה ולדפוק סט כל חצי שעה-שעה, ככה אני לא צריך לבזבז זמן של איזה עוד שעה-שעה וחצי ביום

לא בטוח בתשובה שלי
אבל אני חושב שקראתי שאם אתה נח יותר מידי אז היעילות יורדת
אני מדבר על מנוחה מוגזמת

אולי תזיע לאורך יותר זמן,
אולי תחשוב יותר מדי על האימונים,
אולי לא תהנה כמו שיכולת ליהנות,
אולי לא תהיה מחומם כמו שצריך בכל סט.

אני באמת יכול לעשות סט כל שעה או שעתיים ולגדול כאילו אני נח דקה וחצי אחרי כל סט?

אם כך אז נהדר, אפשר לשים ציוד במשרד בעבודה ולדפוק סט כל חצי שעה-שעה, ככה אני לא צריך לבזבז זמן של איזה עוד שעה-שעה וחצי ביום
אני לא יודע תשובה לשאלה שלך, ומסופקני אם כל אלו שהגיבו יודעים תשובה לשאלה שלך.

שמעתי כאלו שטוענים שיש תועלת במנוחות קצרות, כדוגמת לואי סימונס, אבל זה מגיע בעיקר מאנשים שמתחייסים למושג "להיות בכושר" כדבר לא מספיק מוגדר. האם פחות מנוחות יתרמו להיפרטרופיה ספציפית? אני לא יודע אם אפילו לואי מסכים על זה.

גם אם כן, זה לא נראה לי מספיק משמעותי, ואם נוח לך לדפוק חצי שעה אימון כל שעה 5 פעמים כל היום, אני חושב שתשיג יותר היפרטרופיה מאדם שמתאמן כל יום שעתיים.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע תשובה לשאלה שלך, ומסופקני אם כל אלו שהגיבו יודעים תשובה לשאלה שלך.

שמעתי כאלו שטוענים שיש תועלת במנוחות קצרות, כדוגמת לואי סימונס, אבל זה מגיע בעיקר מאנשים שמתחייסים למושג "להיות בכושר" כדבר לא מספיק מוגדר. האם פחות מנוחות יתרמו להיפרטרופיה ספציפית? אני לא יודע אם אפילו לואי מסכים על זה.

גם אם כן, זה לא נראה לי מספיק משמעותי, ואם נוח לך לדפוק חצי שעה אימון כל שעה 5 פעמים כל היום, אני חושב שתשיג יותר היפרטרופיה מאדם שמתאמן כל יום שעתיים.

לא התכוונתי חצי שעה אימון כל שעה, התכוונתי סט אחד כל שעה, נגיד 8 סטים

לא התכוונתי חצי שעה אימון כל שעה, התכוונתי סט אחד כל שעה, נגיד 8 סטים
8 סטים בשעה, או מתחלק ל10 שעות לא בטוח אם יש הבדל, אני יכול לראות תועלת באימון מפוזר יותר.

פאול אנדרסון היה דופק סט בודד כל כמה שעות ביום, זה עבד לו די יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית