עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שככל שהמשקל כבד יותר לגוף, הסיכון לפציעה גדל יותר. אז אני שואל על זהתגיד לי מה גורם פציעות וניכנס לדיון איך למנוע אותם.
בלי דיון כזה, קשה להציע פתרונות.
הנה לדעתי כמה גורמי פציעה אפשריים.אני חושב שככל שהמשקל כבד יותר לגוף, הסיכון לפציעה גדל יותר. אז אני שואל על זה
אוקיי, אז על מנת למזער פציעות, על איזה טווח אתה ממליץ?הנה לדעתי כמה גורמי פציעה אפשריים.
1. פשלה, נגיד החלקה באמצע סקוואט, או מוט נופל על הבן אדם באמצע בנץ.
2. עומס לא מתוכנן. נגיד לדפוק pr בלי תוכנית שבנתה לזה. כנראה שלעבוד תמיד עם משקל תמנע את זה, אבל כנראה גם יפריע להתקדמות שלך.
3. טכניקה חדשה שלא תורגל, שזה גם עומס לא מתוכנן. כאן למשקל יהיה תפקיד קטן גם כן אולי.
הבעיה בחזרות גבוהות זה החוסר אפקטיביות שלהם באימונים בגלל הצורך בסיבולת לב ריאה וריכוז מתמשך. קושי ריכוז טכני באמצע הסט גם הוא עלול להוביל לפציעה.
אפשר לשער שסינגלים יותר מסוכנים מחמישיות, אבל האם 10 או 20 חזרות עדיפות? לא נראה לי, גם בגלל שאתה נתקל בבעיות חדשות עם כאלו חזרות, וגם כי זה מתחיל להיות פחות אפקטיבי.
האם עדיף גם 100 חזרות?
על הטווח הכי יעיל להתקדם ולהתחזק, עם תוכנית מסודרת.אוקיי, אז על מנת למזער פציעות, על איזה טווח אתה ממליץ?