עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה דרכים יש אחיי ?יש אינסוף אפשרויות, ורובן טובות. אין איזה דרך אחת שככה עובדים.
כמו שאמרתי, באמת שיש אינסוף, אי אפשר לתאר אפילו 1% מהאפשרויות.איזה דרכים יש אחיי ?
תודה רבה , אשמח אם תוכל לשלוח לי כתבה/מאמר שמראה ומסביר על כל מיני דרכים נוןספות אם תמצא , 😃כמו שאמרתי, באמת שיש אינסוף, אי אפשר לתאר אפילו 1% מהאפשרויות.
אתה יכול להתחיל במשהו פשוט. למשל: בתרגילים עם פוטנציאל גבוה יותר לפרוגרסיב אוברלוד (תרגילים עם פוטנציאל התקדמות גבוה יותר, בגדול תרגילים מורכבים יותר) אתה מתקדם כל שבוע ב2.5 קילו, ובתרגילים עם פוטנציאל נמוך יותר לפרוגרסיב אוברלוד (תרגילים שקשה יותר להתקדם בהם, בגדול תרגילים מבודדים יותר) להתקדם כל שבוע בחזרה.
זאת דוגמא אחת, ויש עוד אינסוף אפשרויות כמו שאמרתי. אתה יכול לנסות אותה, וכשתיתקע בעתיד עם זה תסבך טיפה את העניינים.
אני מתאמן המון זמן אני לא מתחיל אחי, אני פשוט מבולבל בין כמה נושאים אז אני שואל לייעוץאני פשוט כל תרגיל בפני עצמו, אבל בגלל שאני מתאמן מתקדם אז עבורי אפילו להצליח חזרה אחת יותר זאת התקדמות.
כשאתה מתאמן מתחיל, ההתתקדמות מאימון לאימון הרבה יותר משמעותית וניכרת.
אני מניח שהמטרה שלך היא פיתוח גוף.תודה רבה , אשמח אם תוכל לשלוח לי כתבה/מאמר שמראה ומסביר על כל מיני דרכים נוןספות אם תמצא , 😃