הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באיזה תדירות להעלות משקל

שניר אזרק

משתמש מתחיל
10
3
נק' מוניטין:
3
10
3
היי כולם אני מתאמן בתוכנית AB ואני מחלק אותה לראשון שני רביעי חמישי.

הייתי אוכל לא נכון ולקחתי תזונאי והכל בסדר .

A=גב,חזה,יד קדמית,אמות ובטן

B כתפיים , יד אחורית,טרפזים ובטן .

השאלה היא כל כמה זמן אני צריך להעלות המשקלים בכל תרגיל.

איזה דרכים יש אחיי ?
כמו שאמרתי, באמת שיש אינסוף, אי אפשר לתאר אפילו 1% מהאפשרויות.
אתה יכול להתחיל במשהו פשוט. למשל: בתרגילים עם פוטנציאל גבוה יותר לפרוגרסיב אוברלוד (תרגילים עם פוטנציאל התקדמות גבוה יותר, בגדול תרגילים מורכבים יותר) אתה מתקדם כל שבוע ב2.5 קילו, ובתרגילים עם פוטנציאל נמוך יותר לפרוגרסיב אוברלוד (תרגילים שקשה יותר להתקדם בהם, בגדול תרגילים מבודדים יותר) להתקדם כל שבוע בחזרה.
זאת דוגמא אחת, ויש עוד אינסוף אפשרויות כמו שאמרתי. אתה יכול לנסות אותה, וכשתיתקע בעתיד עם זה תסבך טיפה את העניינים.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, באמת שיש אינסוף, אי אפשר לתאר אפילו 1% מהאפשרויות.
אתה יכול להתחיל במשהו פשוט. למשל: בתרגילים עם פוטנציאל גבוה יותר לפרוגרסיב אוברלוד (תרגילים עם פוטנציאל התקדמות גבוה יותר, בגדול תרגילים מורכבים יותר) אתה מתקדם כל שבוע ב2.5 קילו, ובתרגילים עם פוטנציאל נמוך יותר לפרוגרסיב אוברלוד (תרגילים שקשה יותר להתקדם בהם, בגדול תרגילים מבודדים יותר) להתקדם כל שבוע בחזרה.
זאת דוגמא אחת, ויש עוד אינסוף אפשרויות כמו שאמרתי. אתה יכול לנסות אותה, וכשתיתקע בעתיד עם זה תסבך טיפה את העניינים.
תודה רבה , אשמח אם תוכל לשלוח לי כתבה/מאמר שמראה ומסביר על כל מיני דרכים נוןספות אם תמצא , 😃

אני פשוט כל תרגיל בפני עצמו, אבל בגלל שאני מתאמן מתקדם אז עבורי אפילו להצליח חזרה אחת יותר זאת התקדמות.

כשאתה מתאמן מתחיל, ההתתקדמות מאימון לאימון הרבה יותר משמעותית וניכרת.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט כל תרגיל בפני עצמו, אבל בגלל שאני מתאמן מתקדם אז עבורי אפילו להצליח חזרה אחת יותר זאת התקדמות.

כשאתה מתאמן מתחיל, ההתתקדמות מאימון לאימון הרבה יותר משמעותית וניכרת.
אני מתאמן המון זמן אני לא מתחיל אחי, אני פשוט מבולבל בין כמה נושאים אז אני שואל לייעוץ

תודה רבה , אשמח אם תוכל לשלוח לי כתבה/מאמר שמראה ומסביר על כל מיני דרכים נוןספות אם תמצא , 😃
אני מניח שהמטרה שלך היא פיתוח גוף.
למטרות פיתוח גוף, תכלס כל דרך התקדמות שתתן לך התקדמות בנפח העבודה לטווח הארוך בטווח חזרות של 5-20 בכל סט ככל הנראה תעבוד. אני לא כל כך רואה טעם בלשלוח מאמר/ כתבה, כי באמת כל דרך שתחשוב עליה כמעט תעבוד אם תצמד לעקרונות. אולי מתאמנים מתקדמים יותר יצטרכו דרכים יצירתיות יותר להתקדם, אבל אני מאמין שאתה עוד לא שם, חוץ מזה שגם שם יש באמת אינסוף אפשרויות (למשל להתקדם X אימונים ואז לחזור פחות מX אחורה, ואז להתקדם שוב, לחזור שוב קצת אחורה, וכן האלה. למשל להתקדם בתרגיל מסויים, למצות את ההתקדמות בו במתכונת הנוכחית, להחליף לואריאציה אחרת, להתקדם גם בה עד תקיעה, וככה כמה תרגילים עד שחוזרים לואריאציה המקורית ושוב. אלה רק דוגמאות.) וכל פעם צריך להסתבך רק טיפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית