נק' מוניטין:
-8
- 178
- 17
?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב קצת לפני שאתה שואל שאלות?
מה אתה מתפלא שיורדים עליך
אם מקורות אחרים אומרים שזה לא מטומטם אז זה לא מטומטם? מה...ציטטתי מקור שקיבל תשאלה הזאת כלא מטומטמת, ברור שאני חושב על זה לפני.
אסור לשאול שאלות סתם מסקרנות כי משעמם לי?
אם מקורות אחרים אומרים שזה לא מטומטם אז זה לא מטומטם? מה...
לא מטריל... וואי...משעמם לך? למה להטריל את הפורום בשאלות מפגרות?!
לומדים משהו חדש כל הזמן.
לא חשבתי שמתח זה משקל גוף פחות הידיים, עכשיו למדתי משהו חדש.
תודה.
שאלה גאונית, לא מאמין שלא חשבתי עליה בעצמי.אלחנן, האם השאלה מפגרת?
כשאתה עושה סקאווט, האם אתה מחשיב את המשקל של המוח שלך? כי במקרה הזה, אני חושב שזה מקל על פותח השירשור, שכן המוח שלו קטן יותר 🤩שאלה גאונית, לא מאמין שלא חשבתי עליה בעצמי.
זה יכניס אותי למינוס משקל, המוח שלי זה רוב המשקל.כשאתה עושה סקאווט, האם אתה מחשיב את המשקל של המוח שלך? כי במקרה הזה, אני חושב שזה מקל על פותח השירשור, שכן המוח שלו קטן יותר 🤩
איך זה בתור שאלה?
מתתתתתתתתת:lol:🤣🤣🤣🤣🤣🤣כשאתה עושה סקאווט, האם אתה מחשיב את המשקל של המוח שלך? כי במקרה הזה, אני חושב שזה מקל על פותח השירשור, שכן המוח שלו קטן יותר 🤩
איך זה בתור שאלה?
מתתתתתתתתת:lol:🤣🤣🤣🤣🤣🤣
כשאתה עושה סקאווט, האם אתה מחשיב את המשקל של המוח שלך? כי במקרה הזה, אני חושב שזה מקל על פותח השירשור, שכן המוח שלו קטן יותר 🤩
איך זה בתור שאלה?
זה יכניס אותי למינוס משקל, המוח שלי זה רוב המשקל.
אני ממש מקווה שהוא נחשב.
האם באמת עלי לא להחשיב את המוח?
מזכיר לי משהואעוף מהפורום הזה לתמיד.
שמע אם תספר מה דפוק בשאלה הזאת ואסכים איתך, אני צנצנת ואני יעוף מכאן לעד.
מטומטם או לא זה סובייקטיבי. אם בן אדם עם תדמית של מטומטם, זה עוד יותר מטומטם.
לדעתי זה לא מטומטם.
על תעזוב, נתת תעסוקה מדהימה עבורנו.עייפתי, באמת. אם אחד מכם יסביר למה זה מפגר לשאול את זה, ואסכים, אעוף מהפורום הזה לתמיד.
זה נשמע מפגר לא לספור גם את הידיים, גם הגב שלך מרים את כל המשקל אז סופרים אותו? כי סופרים את כל הגוף גבר אתה שוקל 80 אתה מרים 80 אבל גם אם הם צודקים השאלה הזאת לא תורמת בכלום. שאלת קיטבג של שחיפים משועממים
עייפתי, באמת. אם אחד מכם יסביר למה זה מפגר לשאול את זה, ואסכים, אעוף מהפורום הזה לתמיד.
...
שלא תתרום בכלום. שאלתי מתוך סקרנות.
גם השאלה, האם מחוץ לכדה"א כוכבים מנצנצים לא תורמת לי בכלום. אבל בכל מקרה שאלתי.
בכל עלון מדעי (כמו EPOCH בישראל) יש תשובות לשאלות שלא יתרמו לכם בכלום.
ולנושא, אם אני לא מרים את משקל גופי ז"א שאם הייתי תלוי עם חבל, ואני הפוך, והייתי עושה כביכול מתח עם משקולות יד, לא הייתי מרים 80, הייתי מרים 76. נכון שזה לא תורם בכלום אבל זה סתם מעניין.
...![]()
אם היית כמו הבחור הזה, היית מרים את כל ה-80 קילו.
אני איתך:sporty019-49:אסור לשאול שאלות סתם מסקרנות כי משעמם לי? פשש, לא ידעתי...
אם אסור, למה אתם עונים עליהן ומסתלבטים? כי משעמם לכם.
אולי תעבוד הפוך,אבל זה סתם מעניין
הממ אז בבנץ' אתה מרים את המוט + המשקל של הידיים, איזה מגניב 😵
אני איתך:sporty019-49:
אולי תעבוד הפוך,
אל תחכה שתעלה לך שאלה למוח, אלא תקרא ספרים על התחום, ואז העניין הזה יוביל לעוד עניין, שתמצא בספרים אחרים, או לפחות יעלה לך על הצורך בעניין, בו בזמן שעונה לך על השאלות שלא הספקת לחשוב עליהם בעצמך.