הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אני שוקל 100 קילו, כשאני עושה מתח אני מרים 92 קילו כי הזרועות שוקלות 8 קילו?

• פותח/ת השרשור
אם מקורות אחרים אומרים שזה לא מטומטם אז זה לא מטומטם? מה...

מטומטם או לא זה סובייקטיבי. אם בן אדם עם תדמית של מטומטם, זה עוד יותר מטומטם.

לדעתי זה לא מטומטם.
משעמם לך? למה להטריל את הפורום בשאלות מפגרות?!
לא מטריל... וואי...
לומדים משהו חדש כל הזמן.
לא חשבתי שמתח זה משקל גוף פחות הידיים, עכשיו למדתי משהו חדש.
תודה.

אלחנן, האם השאלה מפגרת?

שאלה גאונית, לא מאמין שלא חשבתי עליה בעצמי.
כשאתה עושה סקאווט, האם אתה מחשיב את המשקל של המוח שלך? כי במקרה הזה, אני חושב שזה מקל על פותח השירשור, שכן המוח שלו קטן יותר 🤩

איך זה בתור שאלה?

כשאתה עושה סקאווט, האם אתה מחשיב את המשקל של המוח שלך? כי במקרה הזה, אני חושב שזה מקל על פותח השירשור, שכן המוח שלו קטן יותר 🤩

איך זה בתור שאלה?
זה יכניס אותי למינוס משקל, המוח שלי זה רוב המשקל.
אני ממש מקווה שהוא נחשב.

האם באמת עלי לא להחשיב את המוח?

איך זה בתור שאלה?
מתתתתתתתתת:lol:🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• פותח/ת השרשור
מתתתתתתתתת:lol:🤣🤣🤣🤣🤣🤣

איך זה בתור שאלה?

זה יכניס אותי למינוס משקל, המוח שלי זה רוב המשקל.
אני ממש מקווה שהוא נחשב.

האם באמת עלי לא להחשיב את המוח?

עייפתי, באמת. אם אחד מכם יסביר למה זה מפגר לשאול את זה, ואסכים, אעוף מהפורום הזה לתמיד.

מטומטם או לא זה סובייקטיבי. אם בן אדם עם תדמית של מטומטם, זה עוד יותר מטומטם.

לדעתי זה לא מטומטם.

זה נשמע מפגר לא לספור גם את הידיים, גם הגב שלך מרים את כל המשקל אז סופרים אותו? כי סופרים את כל הגוף גבר אתה שוקל 80 אתה מרים 80 אבל גם אם הם צודקים השאלה הזאת לא תורמת בכלום. שאלת קיטבג של שחיפים משועממים

עייפתי, באמת. אם אחד מכם יסביר למה זה מפגר לשאול את זה, ואסכים, אעוף מהפורום הזה לתמיד.
על תעזוב, נתת תעסוקה מדהימה עבורנו.
המשתמש שלך בפורום לא תופס משקל.

• פותח/ת השרשור
זה נשמע מפגר לא לספור גם את הידיים, גם הגב שלך מרים את כל המשקל אז סופרים אותו? כי סופרים את כל הגוף גבר אתה שוקל 80 אתה מרים 80 אבל גם אם הם צודקים השאלה הזאת לא תורמת בכלום. שאלת קיטבג של שחיפים משועממים

...

שלא תתרום בכלום. שאלתי מתוך סקרנות.

גם השאלה, האם מחוץ לכדה"א כוכבים מנצנצים לא תורמת לי בכלום. אבל בכל מקרה שאלתי.

בכל עלון מדעי (כמו EPOCH בישראל) יש תשובות לשאלות שלא יתרמו לכם בכלום.

ולנושא, אם אני לא מרים את משקל גופי ז"א שאם הייתי תלוי עם חבל, ואני הפוך, והייתי עושה כביכול מתח עם משקולות יד, לא הייתי מרים 80, הייתי מרים 76. נכון שזה לא תורם בכלום אבל זה סתם מעניין.

...

שלא תתרום בכלום. שאלתי מתוך סקרנות.

גם השאלה, האם מחוץ לכדה"א כוכבים מנצנצים לא תורמת לי בכלום. אבל בכל מקרה שאלתי.

בכל עלון מדעי (כמו EPOCH בישראל) יש תשובות לשאלות שלא יתרמו לכם בכלום.

ולנושא, אם אני לא מרים את משקל גופי ז"א שאם הייתי תלוי עם חבל, ואני הפוך, והייתי עושה כביכול מתח עם משקולות יד, לא הייתי מרים 80, הייתי מרים 76. נכון שזה לא תורם בכלום אבל זה סתם מעניין.
tiny-hands.jpg

אם היית כמו הבחור הזה, היית מרים את כל ה-80 קילו.

אסור לשאול שאלות סתם מסקרנות כי משעמם לי? פשש, לא ידעתי...

אם אסור, למה אתם עונים עליהן ומסתלבטים? כי משעמם לכם.
אני איתך:sporty019-49:
אבל זה סתם מעניין
אולי תעבוד הפוך,
אל תחכה שתעלה לך שאלה למוח, אלא תקרא ספרים על התחום, ואז העניין הזה יוביל לעוד עניין, שתמצא בספרים אחרים, או לפחות יעלה לך על הצורך בעניין, בו בזמן שעונה לך על השאלות שלא הספקת לחשוב עליהם בעצמך.

• פותח/ת השרשור
הממ אז בבנץ' אתה מרים את המוט + המשקל של הידיים, איזה מגניב 😵
אני איתך:sporty019-49:

אולי תעבוד הפוך,
אל תחכה שתעלה לך שאלה למוח, אלא תקרא ספרים על התחום, ואז העניין הזה יוביל לעוד עניין, שתמצא בספרים אחרים, או לפחות יעלה לך על הצורך בעניין, בו בזמן שעונה לך על השאלות שלא הספקת לחשוב עליהם בעצמך.

אני לא עכשיו יתחיל לקרוא את כל הספרים על התחום, מה שעולה לי למוח אני אשאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית