הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטרלי/הורדת נוזלים

Daniel770

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
היי חבר'ה
אני בחיטוב חודשיים וקצת
לאחרונה הבנתי את החשיבות של מאזן ניטרלי מדי פעם אשמח לדעת כל כמה זמן עלי להיות במאזן נטרלי ולכמה זמן?

שאלה נוספת ברשותכם
איזו דרך הכי מהירה להורדת נוזלים מהגוף ?
אירובי ? תה משתן ?
(נאלצתי לשחק בתפריט עם מאכלים עתירי פחמימות ונתרן )
חשוב לי מיכון שיש לי עוד שלושה ימים צילומי זוגיות

על כמה פחמימה אתה עכשיו וכמה זמן אתה עם הכמות פחמימה הזאת?
אין כמעט אף פעם סיבה לעלות ממינוס לניטרלי אלא אם אתה צריך קצת הפסקה מנטלית מחיטוב.

הדרך הכי מהירה להוריד נוזלים זה לעשות העמסת נוזלים ונתרן.
אם יש לך עוד שלושה ימים צילום קצת מאוחר מדי כדי להתחיל את התהליך אז כדי להיראות הכי טוב שאפשר השאלה על הפחמימה קריטית.

• פותח/ת השרשור
על כמה פחמימה אתה עכשיו וכמה זמן אתה עם הכמות פחמימה הזאת?
אין כמעט אף פעם סיבה לעלות ממינוס לניטרלי אלא אם אתה צריך קצת הפסקה מנטלית מחיטוב.

הדרך הכי מהירה להוריד נוזלים זה לעשות העמסת נוזלים ונתרן.
אם יש לך עוד שלושה ימים צילום קצת מאוחר מדי כדי להתחיל את התהליך אז כדי להיראות הכי טוב שאפשר השאלה על הפחמימה קריטית.

תודה רבה על התגובה והתיחסות
העמסת נתרן? נתרן סופח נוזלים אשמח להסבר
אני על 150 פחמימה כרגע

תודה רבה על התגובה והתיחסות
העמסת נתרן? נתרן סופח נוזלים אשמח להסבר
אני על 150 פחמימה כרגע
קודם כל בוא ניפרד מהקונספט שספיחת נוזלים זה דבר רע. שריר שמרוקן מנוזלים (מלחים/מינרלים/גליקון) זה שריר שטוח שנראה פחות טוב ומתפקד פחות טוב, במיוחד כשאתה חטוב/מתחטב.
כל גורו/תזונאי שאומר לך להוריד מלחים עושה את זה כדי להגיד לך 'הי תראה אמרתי לך לעשות X וירדת במשקל, ברור שזה ככה אני יודע מה אני עושה'.
אחד האנשים שהכי הרחיב על הנושא (לפחות שאני יודע) זה Stan efferding - הוא IFBB Pro והבודיבילדר הכי חזק בעולם. מוזמן לחפש את השם שלו ביחד עם Salt ביוטיוב ותקבל מאגר שלם של סרטונים שירחיבו לך בנושא.

למה העמסת נוזלים ונתרן? כי זה גורם לגוף שלך לספוח עוד נוזלים ומלחים לשריר, בסוף התהליך אתה מוריד בהכל ואז מעמיס שוב בכמות קטנה יותר (יש כמה פרוטוקולים שאפשר לעשות אז לא ארחיב כי זה אינדיבידואלי ודורש התנסות).

אחרי כל זה, לא ממליץ לך לעשות את זה. למה? כי אתה כרגע אוכל 150 פחמימה ביום, אתה רחוק מלהיות מרוקן מגליקוגן, אולי קצת מלחים אבל זה לא ייתן הבדל משמעותי, אתה פשוט תראה קצת פלאפי.

מה בעצם המטרה שלך? להיראות טוב לצילומים? להתחטב?

לאחרונה הבנתי את החשיבות של מאזן ניטרלי מדי פעם אשמח לדעת כל כמה זמן עלי להיות במאזן נטרלי ולכמה זמן?
מה החשיבות?

איזו דרך הכי מהירה להורדת נוזלים מהגוף ?
אם אתה בחיטוב חודשיים וקצת סביר להניח שאתה די מרוקן מנוזלים

חשוב לי מיכון שיש לי עוד שלושה ימים צילומי זוגיות
תוכל לנסות פשוט לשתות פחות יום לפני, לא הייתי משחק עם המאזן מלחים בשביל יום צילומים...
בשביל זה יש פוטושופ 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית