הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה עלייה חזקה בתקופת מסה

מצב
השרשור נעול

Mrbenefector

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
שלום , אני לא מכיר את הפורום אבל נרשמתי ואני פותח את האשכול כי אני יודע שיש פה אנשים מקצוענים ומביני עניין.. אני בתקופת מסה אוכל מלא כמו חולה ומתאמן טוב ולא רואה שינוי אחרי גם שניסיתי להחליף תוכניות אז רציתי לשאול אם יש איזה כדורים טובים או כדורי הורמון גדילה שיעזרו לי כמו האנשים שעולים מסיבית איזה 10 קילו בחודש ואם כן איזה ומה התופעות לוואי והכל אם אפשר בבקשה להסביר כי אני לא כזה מבין אבל אני רוצה להבין ולדעת גם אם אני בסוף לא יכנס לזה אני רוצה לדעת מה זה לפרטי פרטים.. תודה לעונים!!

עריכה - הייתי רוצה גם לדעת אם אני יכול להשתמש למשך תקופה קצרה כמו חודשיים שלו לראות שינוי מסיבי ולהמשיך כרגיל אני רוצה לראות שינוי אני לא רואה ולא מרגיש שינוי מסיבי ביותר

אתה צוחק נכון לא מבין את אנשים כמוך שרוצים משהוא מהר מה נראה לך למה אנשים מתאמנים כל החיים תזכור שריר נקי זה דבר קטן יחסית שנבנה לעט ולוקח לו מלא זמן שכן יש גורמים שמשפיעים אל התהליך נראה לי יש לך עוד הרבה מה ללמוד יפה נרשמתה עכשיו תתחיל לחרוש ולקרוא אחר כך תבין שמה ששאלת לא רציני בכלל
אתה צוחק נכון לא מבין את אנשים כמוך שרוצים משהוא מהר מה נראה לך למה אנשים מתאמנים כל החיים תזכור שריר נקי זה דבר קטן יחסית שנבנה לעט ולוקח לו מלא זמן שכן יש גורמים שמשפיעים אל התהליך נראה לי יש לך עוד הרבה מה ללמוד יפה נרשמתה עכשיו תתחיל לחרוש ולקרוא אחר כך תבין שמה ששאלת לא רציני בכלל

• פותח/ת השרשור
אחי לא צחקתי כי אני באמת שאלתי אני לא מבין למה אתה אומר לי ככה שאלתי שאלה רצינית שלאנשים אחרים היו עונים אם הם היו שואלים איזה סטרואיד כדאי לקחת

תאמין לי עניתי לך באמת מכל הלב אתה יכול לראות שכל שאלה שנייה שנשאלת כאן זה אנשים שנהיה להם ״ דודה" לסייקל והם לא יכולים להתאפק ללמוד קצת אפילו דברים הכי קטנים ובסיסים לתחילת סייקל ואז מתחיל כל השאלות בסגנון לא מרגיש טוב לא יודע מה לעשות אולי כדאי לתסף עוד חומר כי אין התקדמות שלא נדבר מה קורה אחרי הסייקל אז תבין שניסיתי רק לעזור לכל דבר יש את זמנו אז בנתיים חכה קצת תבין מה אומר כל העולם הזה שאתה רוצה להכנס עליו בהצלחה!

עצה שלי, תלמד קודם לאכול ולהתאמן לפני שאתה חושב בכיוון של חומרים. לפי מה שאתה מתאר אתה מתאמן מתחיל שהתזונה והאימונים שלו הם לא משהו בלשון המעטה:
אוכל מלא כמו חולה ומתאמן טוב ולא רואה שינוי אחרי גם שניסיתי להחליף תוכניות

אין כדורי קסם שפתאום יגרמו לך להיראות כמו באדיבילדר.

• פותח/ת השרשור
עצה שלי, תלמד קודם לאכול ולהתאמן לפני שאתה חושב בכיוון של חומרים. לפי מה שאתה מתאר אתה מתאמן מתחיל שהתזונה והאימונים שלו הם לא משהו בלשון המעטה:

אין כדורי קסם שפתאום יגרמו לך להיראות כמו באדיבילדר.

אני יודע שאין כדורי קסם אבל אני לא מתחיל אני מדבר כמו אולי כי אני לא מבין כלום בסטרואידים וזה אני מתאמן כבר שנה וחצי אולי זה מתחיל מבחינתכם אני לא יודע אבל מה שכן מתי שרק התחלתי במסה הראשונה הרגשתי ושמתי לב לשינוי גדול שגדלתי והתפתחתי ועכשיו במסה השנייה השנה אני לא רואה שינוי והעלתי את הכמויות כמובן שלא תחשבו

?
אני יודע שאין כדורי קסם אבל אני לא מתחיל אני מדבר כמו אולי כי אני לא מבין כלום בסטרואידים וזה אני מתאמן כבר שנה וחצי אולי זה מתחיל מבחינתכם אני לא יודע אבל מה שכן מתי שרק התחלתי במסה הראשונה הרגשתי ושמתי לב לשינוי גדול שגדלתי והתפתחתי ועכשיו במסה השנייה השנה אני לא רואה שינוי והעלתי את הכמויות כמובן שלא תחשבו
התקופה שאתה מתאמן לא רלוונטית לגבי הרמה שלך בתור מתאמן.
תן פרטים עליך - גיל, גובה, משקל גוף, משקלי עבודה, ערכים תזונתיים יומיים, תכנית אימון. אולי אפשר לייעץ ולעזור לך להגיע לתוצאות טובות יותר לפני שאתה מחליט להתחיל עם חומרים.

דווקא יש סטרואיד קסם @
yujinius
ושמו מטילטרנובולון 0.5 מ''ג כפרי וורקאוט לפני אימון עד 3 שבועות
למיטב ידעתי לא זמין בארץ ומעט מאוד חברה פה עם בכלל השתמשו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית