הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

קוביפרץ

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
2
8
2
סיימתי סייקל לפני ראשון כמה חודשים, עשיתי פיסיטי עם אוביטרל קלומיד וhcg ורק עכשיו אני מתחיל לקלוט גינו מתפתח
מאמין שזה התפתח כבר לפני הרבה זמן כי אבל רק עכשיו התייחסתי לזה
לפי התמונות זה כבר לתמיד? אני מרגיש ממש שהפטמה רכה ומתמונות צד רואים שזה כזה שפיצי כזה כמו של אשה
יש משהו שאפשר לעשות אן שזה השלב של רק ניתוח?
אני ממש מפחד ודואג

קבצים מצורפים

• 52E0B322-C9CC-4F90-8D95-9597BBEC98DF.jpeg
    52E0B322-C9CC-4F90-8D95-9597BBEC98DF.jpeg
    KB 90.8 · צפיות: 186
  • 5F2CD8B8-A1FF-490B-86C0-9D3B2E4DC028.jpeg
    5F2CD8B8-A1FF-490B-86C0-9D3B2E4DC028.jpeg
    KB 79.8 · צפיות: 157
  • 5047D930-126C-45A9-84A6-8B2FCE7DE459.jpeg
    5047D930-126C-45A9-84A6-8B2FCE7DE459.jpeg
    KB 92.4 · צפיות: 151
  • AC602D1C-DA76-46F7-9FE5-51A9A9F9A85D.jpeg
    AC602D1C-DA76-46F7-9FE5-51A9A9F9A85D.jpeg
    KB 205.2 · צפיות: 144
בלי להעליב יותר הייתי דואג שאלו התוצאות שלך אחרי סייקל..בכול אופן הפטמות נראות תקינות עד כמה שנראה לי...מציע לך אבל ללכת להתייעץ עם רופא..גם לי היו חששות ונסעתי לרופא שהרגיע אותי

• פותח/ת השרשור
הטסט בטווח
זה ממש בקטנה.. שטויות

כמה הטסט שלך עכשיו? בדקת פרולקטין?
הטסט תקין והפרולקטין תקין
בלי להעליב יותר הייתי דואג שאלו התוצאות שלך אחרי סייקל..בכול אופן הפטמות נראות תקינות עד כמה שנראה לי...מציע לך אבל ללכת להתייעץ עם רופא..גם לי היו חששות ונסעתי לרופא שהרגיע אותי
תאמין לי שהתוצאות על הזין שלי, והיית צריל לראות אותי גם לפני הסייקל כדי להבין
בכל מקרה איך אתם לא רואים את הנשיות בפטמה? אני גם מפחד שזה יחמיר, מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה למצב שזה שטוח לגמרי ולוודא שזה לא יחמיר?
עוד דוגמא

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 88.1 · צפיות: 86
  • A3228492-CF77-4C2A-AA4A-FC2A93093531.jpeg
    A3228492-CF77-4C2A-AA4A-FC2A93093531.jpeg
    KB 78.1 · צפיות: 78
  • פותח/ת השרשור
אז למה אתה לוקח חומרים?
כי הייתי יהיר ולא מודע לסכנות וזרמתי עם מישהו שחשב שהוא מבין הכל בזה, זאת הייתה טעות, והרבה הרבה יותר חשוב לי הבריאות שלי ושלא יהיה לי גינו מאשר קצת מסנ
אז מה אפשר לעשות? טמוקסיפן, רלקסופין? או שזה כבר מאוחר מדיי והנזק נעשה ומפה זה רק ניתוח?
יש דברים אחרים חוץ מתרופות?

הטסט בטווח

הטסט תקין והפרולקטין תקין

תאמין לי שהתוצאות על הזין שלי, והיית צריל לראות אותי גם לפני הסייקל כדי להבין
בכל מקרה איך אתם לא רואים את הנשיות בפטמה? אני גם מפחד שזה יחמיר, מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה למצב שזה שטוח לגמרי ולוודא שזה לא יחמיר?
עוד דוגמא
מבין על מה אתה מדבר שהאיזור פטמה "יוצא" כזה ולא שטוח..אבל לדעתי עדיף ללכת לרופא ולהתייעץ..עד כמה שידוע לי טמוקסי יכול לעזור אבל לא רוצה להמליץ לך על תרופות סתם יש לזה השלכות

• פותח/ת השרשור
מבין על מה אתה מדבר שהאיזור פטמה "יוצא" כזה ולא שטוח..אבל לדעתי עדיף ללכת לרופא ולהתייעץ..עד כמה שידוע לי טמוקסי יכול לעזור אבל לא רוצה להמליץ לך על תרופות סתם יש לזה השלכות
שמע זה לא כזה פשוט הייתי אצל רופא אחרי הסייקל ישר וזה תהליך, זה רופא משפחה שיפנה אותך לרופא הורמונים (אנדוקרינולוג) שזה תהליך של חודשיים לפחות, וגם כשאתה מגיע לרופא המומחה הוא לא מבין כלום בסטרואידים והוא מתעסק כל היום בנשים שבגיל המעבר בכלל, ויתן לך עצה כללית של לא לגעת בשום חומרים ולאכול בריא.
אז לא באלי לחכות חודשיים בשביל איזה עצה של איזה אשכנזי שלא יודע בכלל תפירוש של המילה סייקל
אני מעדיף לקבל עצות מאנשים שחוו דבר או שניים

אלחנן מנחיל בך את האידיאולוגיה שלו לא לגעת בחומרים?
שכל אחד יעשה מה שבא לו בובי
אתה מנחיל בו את האידיאולוגיה של כן לגעת בחומרים?
לא אמרתי שאני נגד חומרים, לא יודע למה ציינת שם של בנאדם אחר, ואני מאוד לא מעריך שפיטות שכזו.
תאמין לי שהתוצאות על הזין שלי
הבנאדם אמר שהתוצאות על הזין שלו, לכן לא הבנתי מדוע הוא נוגע בחומרים.
וכששאלתי, נראה שהוא ענה בעצמו.
כי הייתי יהיר ולא מודע לסכנות וזרמתי עם מישהו שחשב שהוא מבין הכל בזה, זאת הייתה טעות, והרבה הרבה יותר חשוב לי הבריאות שלי ושלא יהיה לי גינו מאשר קצת מסנ

אתה מנחיל בו את האידיאולוגיה של כן לגעת בחומרים?
איפה אני מנחיל בדיוק את זה? אשמח אם תוכל להראות לי
הוא הבין שזה לא בישביל והוא הפסיק.
אין בעיה, מישהו מתווכח עם זה? אני לא אומר לו לגעת בזה שוב.
אלה הכי חארות
אי אפשר לסמוך עליהם תאמין לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית