הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

קוביפרץ

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
2
8
2
סיימתי סייקל לפני ראשון כמה חודשים, עשיתי פיסיטי עם אוביטרל קלומיד וhcg ורק עכשיו אני מתחיל לקלוט גינו מתפתח
מאמין שזה התפתח כבר לפני הרבה זמן כי אבל רק עכשיו התייחסתי לזה
לפי התמונות זה כבר לתמיד? אני מרגיש ממש שהפטמה רכה ומתמונות צד רואים שזה כזה שפיצי כזה כמו של אשה
יש משהו שאפשר לעשות אן שזה השלב של רק ניתוח?
אני ממש מפחד ודואג

קבצים מצורפים

• 52E0B322-C9CC-4F90-8D95-9597BBEC98DF.jpeg
    52E0B322-C9CC-4F90-8D95-9597BBEC98DF.jpeg
    KB 90.8 · צפיות: 186
  • 5F2CD8B8-A1FF-490B-86C0-9D3B2E4DC028.jpeg
    5F2CD8B8-A1FF-490B-86C0-9D3B2E4DC028.jpeg
    KB 79.8 · צפיות: 157
  • 5047D930-126C-45A9-84A6-8B2FCE7DE459.jpeg
    5047D930-126C-45A9-84A6-8B2FCE7DE459.jpeg
    KB 92.4 · צפיות: 151
  • AC602D1C-DA76-46F7-9FE5-51A9A9F9A85D.jpeg
    AC602D1C-DA76-46F7-9FE5-51A9A9F9A85D.jpeg
    KB 205.2 · צפיות: 144
  • פותח/ת השרשור
עשית סייקל אסטרוגן? כי חוץ מפטמות לא גדל פה כלום
חחחח לכל המצחיקים עשיתי את זה ב3 חודש
לא אומר שזה משהו אבל זה לא אפשרי באופן טבעי ב3 חודש זה בטוח
אבל זה לא מעניין אותי, יותר מעניין אותי זה פתרונות רלוונטיים, רלקסופן באיזה מינון?

קבצים מצורפים

• B8FE7643-457D-45ED-9F57-39E3868594F5.png
    B8FE7643-457D-45ED-9F57-39E3868594F5.png
    KB 145.7 · צפיות: 116
  • 3FB97747-EF23-41AB-8F8C-9E9B8F26B3AB.jpeg
    3FB97747-EF23-41AB-8F8C-9E9B8F26B3AB.jpeg
    KB 38 · צפיות: 86
אני שואל אותך, כי זה בדיוק מה שטענת עליי, לשווא.
לשווא?
בובי אתה משוטט פה במקום שלא קשור אלייך כי לא נגעת בדברים האלה.
רוב התגובות שלך כאן בסגנון "למה אתה נוגע בזה אז?" או תגובה שהמשמעות הנסתרת לא לגעת בחומרים. שכל אחד יעשה מה שבא לו. מי שמחליט לגעת בזה שיבושם לו ומי שלא? גם סבבה..

• פותח/ת השרשור
למה כל דבר חייב להיגרר פה לוויכוחי סרק כאלה?
יש פה אנשים שצריכים עזרה ובמקום זה אתם מזיינים תמוח, אתם חושבים שאכפת לי אם הוא מעודד אןתי לקחת או לא? על הזין שלי
מה שלא על הזין שלי זה לדעת מינונים וserms שיכולים לעזור לי כאן

לשווא?
בובי אתה משוטט פה במקום שלא קשור אלייך כי לא נגעת בדברים האלה.
רוב התגובות שלך כאן בסגנון "למה אתה נוגע בזה אז?" או תגובה שהמשמעות הנסתרת לא לגעת בחומרים. שכל אחד יעשה מה שבא לו. מי שמחליט לגעת בזה שיבושם לו ומי שלא? גם סבבה..
התגובות שלך גובלות בבורות...
שלי אינן מתיימרות לומר כי אני מבין דבר וחצי דבר בתחום, אך שלך אומרות כאילו אתה מבין יותר מדבר עליי, וכאחד שיודע עליי לא מעט, טעות מרה בפיך.

קודם כל, זכותי לשוטט כאן, למעשה, נשמע חכם ללמוד על תחום מראש, בטח כזה, ולא בדיעבד, כמו שנראה שפותח האשכול עשה.
שנית, אני לא יודע על אילו רוב תגובות אתה מדבר, באמת מעטות הפעמים שהגבתי כאן, משום הידע והעניין האפסי שלי בתחום.

כן, עניין אותי למה הוא אמר את מה שהוא אמר.
לא, זה לא אומר שיש משמעות נסתרת, או אחת כזו שיוצאת נגד החומרים שאתה כה מנסה להגן עליהם. כלומר, על חופש הבחירה, כמובן, כמובן.

ואם אתה כה מאמין גדול בשכל אחד יעשה מה שבא לו, אז לא אמור להיות לך כל כך מפריע שאני משוטט, מתעניין ונותן דעתי(לכאורה).

למה כל דבר חייב להיגרר פה לוויכוחי סרק כאלה?
יש פה אנשים שצריכים עזרה ובמקום זה אתם מזיינים תמוח, אתם חושבים שאכפת לי אם הוא מעודד אןתי לקחת או לא? על הזין שלי
מה שלא על הזין שלי זה לדעת מינונים וserms שיכולים לעזור לי כאן
ילד תרגע.
זה פורום ציבורי ולכן כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה.
ראיתי בכמה מקומות שraloxifene יכול לעזור.

אך שלך אומרות כאילו אתה מבין יותר מדבר עליי
אז אתה טועה
באמת מעטות הפעמים שהגבתי כאן
הרוב היו בערך כמו מה שכתבתי לך
אם אתה כה מאמין גדול בשכל אחד יעשה מה שבא לו, אז לא אמור להיות לך כל כך מפריע שאני משוטט, מתעניין ונותן דעתי(לכאורה).
רק מפריע לי שמנסים להנחיל דברים לאנשים אחרים וזה בכל דבר. כמו אנשי דת שמנסים להנחיל את דרכי הדת לחילונים למרות שהם לא מעוניינים, כאן בפורום שיש חבר'ה שיש להם בעיה שאנשים נוגעים בחומרים וכותבים להם שאפשר להגיע לזה טבעי וכו' וכו'...
תגיד את דעתך באהבה אבל שכל תגובה כמעט קשורה לתגובה כמו "למה אתה לוקח אז חומרים?" או "אל תקח חומרים, אפשר להשיג את זה טבעי".
אה ואני לא מגן על חומרים בכלל, מגן על אנשים שיודעים מה זה הדבר הזה ובכל זאת בוחרים להשתמש בזה.
זכותך לשוטט כאן ולנסות ללמוד אך הבעיה מתחילה באותן תגובות שאני רואה מידי פעם..

תגיד את דעתך באהבה אבל שכל תגובה כמעט קשורה לתגובה כמו "למה אתה לוקח אז חומרים?" או "אל תקח חומרים, אפשר להשיג את זה טבעי"
ואם זו דעתי, אז לומר אותה או לא לומר אותה?
בכל מקרה, זו לא דעתי, אבל מה שיותר חשוב הוא ש: לא אמרתי שזו דעתי.

שאלתי 'למה אתה לוקח חומרים, אם לא מעניין אותך התוצאות?'. שאלה מאוד מתקבלת על הדעת.
ואם אתה רוצה לתת כדוגמה אנשי דת אז אשאל ככה.
למה שאדם שלא מאמין באלוהים, יתפלל? יכול להיות שיש סיבה, אבל אני רוצה לשאול אותה. לא כי אני נגד תפילות, ולא כי אני נגד אלוהים, זה פשוט משהו שלא רגילים לראות, ומספיק מעניין בשביל שאשאל, למה?

ואם זו דעתי, אז לומר אותה או לא לומר אותה?
בכל מקרה, זו לא דעתי, אבל מה שיותר חשוב הוא ש: לא אמרתי שזו דעתי
עוד פעם הטיעון הזה...
מה שכתבת זה לא דעה...
עזוב, נפסיק את הוויכוח הזה כאן.

אלחנן מנחיל בך את האידיאולוגיה שלו לא לגעת בחומרים?
שכל אחד יעשה מה שבא לו בובי
אתה כותב את זה כאילו זה משהו רע.
האידאולוגיה שלי פגעה בפחות אנשים מהאידאולוגיה שלך.
איפה אני מנחיל בדיוק את זה? אשמח אם תוכל להראות לי
ניסית לדחוף בכוח ל @BeN35 חומרים.

אני נגד חומרים למטרות ספורט, אני לא מכחיש. זה מסוכן ומזיק וזה בדיוק כמו שאני נגד אלכוהול מופרז והרגלים מזיקים.
לא אתערב לאף אחד בהחלטות, אבל אביע את דעתי בכל במה שאולי יקשיבו לי.

מהאידאולוגיה שלך.
ומה האידיאולוגיה שלי בדיוק? שאנשים יקחו חומרים? אז בוא אספר לך משהו, אתה טועה ובגדול.
להפיץ כאן בפורום את האידיאולוגיה שלך זה כבר לא דעה, מזכיר מאוד את כת ריפטו.
הרבה אנשים נפגעו מטסט? מי שיודע מה הוא עושה לא קרה לו כלום אז על מה אתה מדבר בדיוק? יש אנשים שנפגעו יותר משתיית אלכוהול או עישון סיגריה אלקטרונית. אני יכול להביא מלא דוגמאות.
ניסית לדחוף בכוח ל @BeN35 חומרים.
בוא תדייק כאן בדברים בבקשה, לא דחפתי בכוח אלא חפרתי לו שיתחיל טיפול רפואי עם טסט. הבן אדם עם בעיה רפואית שאפשר לפתור אותה עם טיפול רפואי בטסט. דיי מצחיק שגם אתה וגם @ברבור יפהפה חושבים שאני "דוחף בכוח לאנשים חומרים".
הרבה פחות מסוכן מאלכוהול.

נערך לאחרונה:
ומה האידיאולוגיה שלי בדיוק? שאנשים יקחו חומרים? אז בוא אספר לך משהו, אתה טועה ובגדול.
להפיץ כאן בפורום את האידיאולוגיה שלך זה כבר לא דעה, מזכיר מאוד את כת ריפטו.
הרבה אנשים נפגעו מטסט? מי שיודע מה הוא עושה לא קרה לו כלום אז על מה אתה מדבר בדיוק? יש אנשים שנפגעו יותר משתיית אלכוהול או עישון סיגריה אלקטרונית. אני יכול להביא מלא דוגמאות.
אני לא יודע בדיוק מה האידיאולוגיה שלך, אבל זה נשמע כמו "אל תגיד לאף אחד מה הדעה שלך אם זה שונה ממה שהוא עושה בפועל". ולגבי חומרים, "זה לא באמת מזיק".
אין לך מחקר או הוכחה על כמות הנפגעים מחומרים (לא רק טסט, אל תהיה תמים) לעומת אלכוהול או עישון. אני במקרה מכיר יותר נפגעי חומרים מאלכוהול ועישון. זה לא ראיה לכלום.

ואיך זה הופך את זה לאידאולוגיה מותרת לעומת שלי אם זה מזיק פחות?
תחזיק באיזה אידאולוגיה שתרצה, אני פשוט חושב שהיא מטומטמת לעומת האידאולוגיה שלי, אבל זכותי, ואין צורך שתשנה את האידאולוגיה שלך בגלל זה. ואין צורך שתתייחס לאידאולוגיה שלי כפסולה.
בוא תדייק כאן בדברים בבקשה, לא דחפתי בכוח אלא חפרתי לו שיתחיל טיפול רפואי עם טסט. הבן אדם עם בעיה רפואית שאפשר לפתור אותה עם טיפול רפואי בטסט
יותר משחפרתי אי פעם למישהו לא לקחת חומרים, נקודה למחשבה.
דיי מצחיק שגם אתה וגם @ברבור יפהפה חושבים שאני "דוחף בכוח לאנשים חומרים".
מצחיק שזה מצחיק אותך במקום לפתוח את העיניים שלך.
אם יותר מאדם אחד חושב שאתה מסית אנשים לקחת חומרים, אולי זה כבר לא מצחיק כמה אנשים טועים, אלא זה עצוב שאתה לא רואה את הנזק ומה שאתה עושה.
הרבה פחות מסוכן מאלכוהול.
פחות מסוכן 3 מ"ג טסטס בחודש מ10 ליטר וויסקי אולי.
אל תשווה מה יותר מסוכן כי זה דפוק, שניהם מסוכנים.

ראיתי לא מעט ילדים בני 16 בארץ שמזריקים, ואין סיכוי שאין בחור כמוך מאחורי זה (לא אמרתי אתה), וזה עצוב.

אין בחור כמוך מאחורי
הסיבה שהם מזריקים זה כי יש להם אינסטגרם הם רואים את כל הגיבורים Cbum לארי גו וכל הכנופיה סליחה שאנלא עוקב אחרי המר אולימפיה האחרונים וכל התחרויות וזה אבל הבנת את הקונספט שנראים כמו דוגמני על חלל, ורוצים גם... אז הם הולכים ומזריקים, היום כל ילד יודע להתעסק בביטקוין ולקנות ככל העולה על רוחו, אז הם שוברים קצת את הראש ועושים לעצמם בלגן, לפעמים במקרה הטוב בליווי מאמן או מישהו שיש לו מושג מהחיים שלו, רוב הפעמים אין להם מושג מה הם עושים, המישו הזה בlbs זה הסיבה האחרונה שהם יזריקו, כל הילדים בני 16 שפונים למזרק נמצאים בfxp ולא בlbs

אני לא יודע בדיוק מה האידיאולוגיה שלך, אבל זה נשמע כמו "אל תגיד לאף אחד מה הדעה שלך אם זה שונה ממה שהוא עושה בפועל". ולגבי חומרים, "זה לא באמת מזיק".
אין לך מחקר או הוכחה על כמות הנפגעים מחומרים (לא רק טסט, אל תהיה תמים) לעומת אלכוהול או עישון. אני במקרה מכיר יותר נפגעי חומרים מאלכוהול ועישון. זה לא ראיה לכלום.

ואיך זה הופך את זה לאידאולוגיה מותרת לעומת שלי אם זה מזיק פחות?
תחזיק באיזה אידאולוגיה שתרצה, אני פשוט חושב שהיא מטומטמת לעומת האידאולוגיה שלי, אבל זכותי, ואין צורך שתשנה את האידאולוגיה שלך בגלל זה. ואין צורך שתתייחס לאידאולוגיה שלי כפסולה.

מצחיק שזה מצחיק אותך במקום לפתוח את העיניים שלך.
אם יותר מאדם אחד חושב שאתה מסית אנשים לקחת חומרים, אולי זה כבר לא מצחיק כמה אנשים טועים, אלא זה עצוב שאתה לא רואה את הנזק ומה שאתה עושה.

פחות מסוכן 3 מ"ג טסטס בחודש מ10 ליטר וויסקי אולי.
אל תשווה מה יותר מסוכן כי זה דפוק, שניהם מסוכנים.

ראיתי לא מעט ילדים בני 16 בארץ שמזריקים, ואין סיכוי שאין בחור כמוך מאחורי זה (לא אמרתי אתה), וזה עצוב.

אני חושב דווקא שההבדל הגדול בין "חומרים" לבין אלכוהול / עישון הוא שלחומרים יש יתרונות למצבים מסוימים (במינונים ופיקוח כמובן)
לעומת אלכוהול / עישון שאין שום מצב קליני שיביא רופא להמליץ לך להתחיל להשתמש בהם.

לעומת זאת אני יודע שיש כאלו שמטופלים בטסט' תחת פיקוח במקומות בהם השוק מוסדר ושזה רק משפר להם את האיכות חיים, כנ"ל אם אני לא טועה לגבי GH.

בסופו של יום הבעיה הגדולה היא ששוק החומרים פה פרוץ ולא מוסדר וזה הופך את הכל להרבה יותר "מסוכן",
תחשוב שאלכוהול היה לא חוקי והיו מזקקים אותו בבתים שאתה לא יודע מה יש בפנים ופשוט רוכש את המוצר מסוחרים שאתה לא מכיר ולא יכול לסמוך עליהם, אי אפשר להגיד בביטחון שזה היה עושה פחות נזק מטסט'.

בנוסף,
אתה מסתכל על חומרים נטו לאנשים שמתעסקים בענפי ספורט מאוד מסוימים, השימוש במקומות עם הסדרה הוא הרבה יותר רחב.

שיביא רופא להמליץ לך להתחיל להשתמש בהם.
תלוי באיזה תקופה אתה, פעם זה היה מאוד מקובל הן עישון והן אלכוהול
אגב ידוע בספרות על תרופות של קנאביס ביחד עם אלכוהול לטיפול בבעיות כאלו ואחרות עד שזה נהיה לא חוקי

אני פשוט חושב שהיא מטומטמת לעומת האידאולוגיה שלי
אין לי כזאת, אז לא קשור הדברים שאתה כותב כאן...
"אל תגיד לאף אחד מה הדעה שלך אם זה שונה ממה שהוא עושה בפועל".
שוב, זאת לא דעה. אתה/ברבור אומרים לאנשים לא לדעת בזה, אתם לא מביעים את דעתכם כמו "לדעתי, תפסיק לגעת בדברים האלה ותמשיך בדרכך כטבעי".
חומר למחשבה? כן, בן אדם שאני לא מכיר שאני רואה שהוא סובל ובדיכאון. בסה"כ רוצה לעזור גם אם חפרתי לו את החיים כי אם הוא היה עושה את הצעד הזה, החיים שלו היו נראים אחרת. אנשים אחרים כאן בפורום לא חפרו אבל כן תמכו באותה טענה שהוא צריך להתחיל טיפול רפואי על מנת לשפר את איכות החיים שלו. קצת חומר למחשבה אלחנן.
אם יותר מאדם אחד חושב שאתה מסית אנשים לקחת חומרים, אולי זה כבר לא מצחיק כמה אנשים טועים, אלא זה עצוב שאתה לא רואה את הנזק ומה שאתה עושה
זה מצחיק כי אני לא מסית אף אחד לגעת בדברים האלה. שים לב שאתם חושבים שאני כותב לכל אדם כאן לקחת חומרים וזה ממש אבל ממש לא נכון.
אתם יכולים לחשוב שאני עושה את זה אבל האמת היא שאני לא עושה את זה ואתה טוען כאן דברי שקר.
אל תשווה מה יותר מסוכן כי זה דפוק, שניהם מסוכנים
משתמשים בטסט לצרכים רפואיים( בלי קשר לסייקלים של אנשים שבתכלס לא צריכים אלא עושים את זה מבחירה). אלכוהול לא מיועד לטיפול רפואי בפעם אחרונה שבדקתי.
ללא ספק, מסכים איתך באלף אחוז! ילדים כאלה הם ילדים מפגרים שלצערי משפיעים עליהם הרבה וגורמים להם לבעיות בגוף.
אם מישהו רוצה לדעת בדברים כאלה אחרי זמן שהוא קרא ולמד על הדברים האלה, אז באיזור גיל 24.

תלוי באיזה תקופה אתה, פעם זה היה מאוד מקובל הן עישון והן אלכוהול
אגב ידוע בספרות על תרופות של קנאביס ביחד עם אלכוהול לטיפול בבעיות כאלו ואחרות עד שזה נהיה לא חוקי
לא יודע הדיון מדבר על ההווה / עתיד לא?
בעבר הרחוק הרוב הגדול של הטיפולים היו לא מבוססים ולא אידיאלים בלשון המעטה.

הסיבה שהם מזריקים זה כי יש להם אינסטגרם הם רואים את כל הגיבורים Cbum לארי גו וכל הכנופיה סליחה שאנלא עוקב אחרי המר אולימפיה האחרונים וכל התחרויות וזה אבל הבנת את הקונספט שנראים כמו דוגמני על חלל, ורוצים גם... אז הם הולכים ומזריקים, היום כל ילד יודע להתעסק בביטקוין ולקנות ככל העולה על רוחו, אז הם שוברים קצת את הראש ועושים לעצמם בלגן, לפעמים במקרה הטוב בליווי מאמן או מישהו שיש לו מושג מהחיים שלו, רוב הפעמים אין להם מושג מה הם עושים, המישו הזה בlbs זה הסיבה האחרונה שהם יזריקו, כל הילדים בני 16 שפונים למזרק נמצאים בfxp ולא בlbs
יכול להיות לאנשים סיבות שונות להזיק לעצמם בצורות שונות, אני לא מבין איך האידיאולוגיה שלי להביע את דעתי על הסכנות שבדבר זה דבר שלילי.

בצעירים שפגשתי שמזריקים היההבגלל המאמן או חברים במכון.
אני חושב דווקא שההבדל הגדול בין "חומרים" לבין אלכוהול / עישון הוא שלחומרים יש יתרונות למצבים מסוימים (במינונים ופיקוח כמובן)
לעומת אלכוהול / עישון שאין שום מצב קליני שיביא רופא להמליץ לך להתחיל להשתמש בהם.

לעומת זאת אני יודע שיש כאלו שמטופלים בטסט' תחת פיקוח במקומות בהם השוק מוסדר ושזה רק משפר להם את האיכות חיים, כנ"ל אם אני לא טועה לגבי GH.

בסופו של יום הבעיה הגדולה היא ששוק החומרים פה פרוץ ולא מוסדר וזה הופך את הכל להרבה יותר "מסוכן",
תחשוב שאלכוהול היה לא חוקי והיו מזקקים אותו בבתים שאתה לא יודע מה יש בפנים ופשוט רוכש את המוצר מסוחרים שאתה לא מכיר ולא יכול לסמוך עליהם, אי אפשר להגיד בביטחון שזה היה עושה פחות נזק מטסט'.

בנוסף,
אתה מסתכל על חומרים נטו לאנשים שמתעסקים בענפי ספורט מאוד מסוימים, השימוש במקומות עם הסדרה הוא הרבה יותר רחב.
אלכוהול היה תרופה מאוד פופולרית בעבר, כמו כן עישון. אבל זה כבר עניין שולי.

בסופו של דבר מהסיבות שציינת, חומרים זה נושא מאוד מסוכן, מבלי להשוות לצניחה חופשית עם או בלי מצנח.
לי יש אידאולוגיה להזהיר אנשים על סכנות שבדברים שונים לפי דעתי, לא רואה פסול בזה.
שוב, זאת לא דעה. אתה/ברבור אומרים לאנשים לא לדעת בזה, אתם לא מביעים את דעתכם כמו "לדעתי, תפסיק לגעת בדברים האלה ותמשיך בדרכך כטבעי".
מה שאני כותב תמיד רק דעתי.
חומר למחשבה? כן, בן אדם שאני לא מכיר שאני רואה שהוא סובל ובדיכאון. בסה"כ רוצה לעזור גם אם חפרתי לו את החיים כי אם הוא היה עושה את הצעד הזה, החיים שלו היו נראים אחרת. אנשים אחרים כאן בפורום לא חפרו אבל כן תמכו באותה טענה שהוא צריך להתחיל טיפול רפואי על מנת לשפר את איכות החיים שלו. קצת חומר למחשבה אלחנן.
הדרך לגיהינום סלולה כוונות טובות.
לא אפתח את הסיפור שלו כאן, רק שזה עוד דוגמה להתגוננות שלך על שידול שימוש בחומרים.
לא יודע הדיון מדבר על ההווה / עתיד לא?
בעבר הרחוק הרוב הגדול של הטיפולים היו לא מבוססים ולא אידיאלים בלשון המעטה.
להיפך, היום לא תאמין כמה טיפולים הזויים יש.
תבדוק, עד לא מזמן הוציאו את מעי הגס לאנשים בריאים באנגליה כדי למנוע סרטן מעי הגס ללא סיבה.
עד לא מזמן חתכו את עצב הוואגוס לאולקוס בקיבה.
עד היום נותנים סטרואידים לחולים בלי לתת להם סידן, ופשוט צופים מהצד איך הסידן בורח מהגוף.

להיפך, היום לא תאמין כמה טיפולים הזויים יש.
תבדוק, עד לא מזמן הוציאו את מעי הגס לאנשים בריאים באנגליה כדי למנוע סרטן מעי הגס ללא סיבה.
עד לא מזמן חתכו את עצב הוואגוס לאולקוס בקיבה.
עד היום נותנים סטרואידים לחולים בלי לתת להם סידן, ופשוט צופים מהצד איך הסידן בורח מהגוף.
בוא נסכים שמאז שאלכוהול ועישון היו תרופות להיום הרפואה התקדמה ולא הלכה אחורה גם אם היא לא מושלמת עדיין...

בוא נסכים שמאז שאלכוהול ועישון היו תרופות להיום הרפואה התקדמה ולא הלכה אחורה גם אם היא לא מושלמת עדיין...
בדברים מסומים כן, ואחרים לא.
לדעתי בכל הנוגע לתזונה, היא ברוורס מפחיד.
מספיק שהיא תזהיר אנשים על אבקות חלבון, ותמליץ לחולי מעיים לאכול את כל העולה על רוחם.

ממתי טיפול רפואי זה שידול שימוש בחומרים?
איפה אני שידלתי אנשים לגעת בדברים האלה? כי בינתיים יש לך טענה אחת שהיא לא נכונה.
לא המלצת שיפנה לרופא לטיפול, הצעת לו לקחת חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית