הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

קוביפרץ

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
2
8
2
סיימתי סייקל לפני ראשון כמה חודשים, עשיתי פיסיטי עם אוביטרל קלומיד וhcg ורק עכשיו אני מתחיל לקלוט גינו מתפתח
מאמין שזה התפתח כבר לפני הרבה זמן כי אבל רק עכשיו התייחסתי לזה
לפי התמונות זה כבר לתמיד? אני מרגיש ממש שהפטמה רכה ומתמונות צד רואים שזה כזה שפיצי כזה כמו של אשה
יש משהו שאפשר לעשות אן שזה השלב של רק ניתוח?
אני ממש מפחד ודואג

קבצים מצורפים

• 52E0B322-C9CC-4F90-8D95-9597BBEC98DF.jpeg
    52E0B322-C9CC-4F90-8D95-9597BBEC98DF.jpeg
    KB 90.8 · צפיות: 186
  • 5F2CD8B8-A1FF-490B-86C0-9D3B2E4DC028.jpeg
    5F2CD8B8-A1FF-490B-86C0-9D3B2E4DC028.jpeg
    KB 79.8 · צפיות: 157
  • 5047D930-126C-45A9-84A6-8B2FCE7DE459.jpeg
    5047D930-126C-45A9-84A6-8B2FCE7DE459.jpeg
    KB 92.4 · צפיות: 151
  • AC602D1C-DA76-46F7-9FE5-51A9A9F9A85D.jpeg
    AC602D1C-DA76-46F7-9FE5-51A9A9F9A85D.jpeg
    KB 205.2 · צפיות: 144
לא המלצת שיפנה לרופא לטיפול, הצעת לו לקחת חומרים
בישביל טיפול בבעיה רפואית שאנשים רבים עושים זאת, בארה"ב עושים זאת לרוב בעזרת קליניקה פרטית וכאן בארץ יש בן אדם אחד שאני מכיר שהיה כאן בפורום, שהלך לרופא ואמר לו מה הוא באמת צריך וזה אשכרה עבד לו.
אגב, לא הצעתי - כתבתי שיתחיל לקחת בעזרת הבחור שהיה כאן על מנת לשפר את איכות החיים שלו.

בישביל טיפול בבעיה רפואית שאנשים רבים עושים זאת, בארה"ב עושים זאת לרוב בעזרת קליניקה פרטית וכאן בארץ יש בן אדם אחד שאני מכיר שהיה כאן בפורום, שהלך לרופא ואמר לו מה הוא באמת צריך וזה אשכרה עבד לו.
סבבה, אתה רופא איכפתי לבריאות הציבור, אתה בדעה לא להשתמש בחומרים, אבל לא מתערב למי שרוצה להרוג את עצמו.

שמע זה לא כזה פשוט הייתי אצל רופא אחרי הסייקל ישר וזה תהליך, זה רופא משפחה שיפנה אותך לרופא הורמונים (אנדוקרינולוג) שזה תהליך של חודשיים לפחות, וגם כשאתה מגיע לרופא המומחה הוא לא מבין כלום בסטרואידים והוא מתעסק כל היום בנשים שבגיל המעבר בכלל, ויתן לך עצה כללית של לא לגעת בשום חומרים ולאכול בריא.
אז לא באלי לחכות חודשיים בשביל איזה עצה של איזה אשכנזי שלא יודע בכלל תפירוש של המילה סייקל
אני מעדיף לקבל עצות מאנשים שחוו דבר או שניים

אם אין לך בעיה לשלם או שיש לך ביטוח פרטי אתה יכול לקבוע לרופא מומחה פרטי תוך כמה ימים, עולה משהו כמו 1200 שקל בלי ביטוח פרטי אני חושב

לעומת זאת אני יודע שיש כאלו שמטופלים בטסט' תחת פיקוח במקומות בהם השוק מוסדר ושזה רק משפר להם את האיכות חיים, כנ"ל אם אני לא טועה לגבי GH.
גם אנאבר, אנדרול, אינסולי, IGF במקרים נדירים.
גם לשימוש רפואי בטסט או כל סטרואיד כזה או אחר יש את המגרעות ותופעות הלוואי שלו, לדוגמה טסט גם במינון TRT 'אמיתי' יכול לפגוע בערכי הכולסטרול וזה משהו שמצריך התייחסות וטיפול אם נדרש.

אני לא בעד/נגד שמישהו ייקח, אני חושב שזה חא אמור לעניין אף אחד אלא אם אותו אדם משקר על השימוש שלו ומרוויח מזה משהו שבלעדיו לא היה מרוויח.

מעבר לזה שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, רק שידאג לבדוק את עצמו מספיק ולהעשיר את עצמו במספיק ידע.

אני כן יודע להגיד, שלמרות מקרי המוות שצפים בזמן האחרון בסצינת הבודיבילגינג יש גם הרבה מתחרים שהגיעו לטופ עם שימוש מסיבי בחומרים וחיים כדי לספר על זה. אפילו נראה שחיים לא רע סך הכל גם אחרי עשורים של שימוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית