הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Cambered bar

• פותח/ת השרשור Gymlad
  • פורסם בתאריך

Gymlad

משתמש מתחיל
212
148
נק' מוניטין:
270
212
148
מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין לארץ מוט cambered לבנץ'? אשמח מאוד לעזרה

מדובר על כזה
upload_2022-6-27_17-36-7.png

upload_2022-6-27_17-36-16.jpeg

@yanivgoft @Whale ידעו לענות לך

רק אומר שלדעתי המוט פשוט ינסה להסתובב לך בידיים ולא תקבל באמת את הטווח תנועה הזה, אלא אם תקנה קאמברד עם נטורל גריפ, יעני כזה פוטבול-קאמברד בר. אבל אולי אני טועה.

כל מוט cambered שתבחר אתה יכול להזמין לארץ. אם לחברה שממנה אתה רוצה להזמין אין משלוח ישיר לארץ אתה תמיד יכול להשתמש בשירותים של חברות שילוח.

• פותח/ת השרשור
רק אומר שלדעתי המוט פשוט ינסה להסתובב לך בידיים ולא תקבל באמת את הטווח תנועה הזה

מדבר על כזה

כל מוט cambered שתבחר אתה יכול להזמין לארץ. אם לחברה שממנה אתה רוצה להזמין אין משלוח ישיר לארץ אתה תמיד יכול להשתמש בשירותים של חברות שילוח.

יש לך המלצה בבקשה מאיפה?

נערך לאחרונה:
מדבר על כזה

יש לך המלצה בבקשה מאיפה?

לא יצא לי לחקור על מוט כזה אי פעם. היחידי שאני בכלל מכיר שמוכרים הוא של טייטאן. לדעתי אבל אם כבר אז הייתי הולך על מוט multi grip עם camber. זה יהיה לך הרבה יותר ורסטילי. בשביל זה יש את המוט קאדילק של קאבוקי, שאם תרצה אני מכיר מישהו שמחפש למכור את האחד שלו כי הוא סוגר את המכון הביתי שלו. אופציות אחרות למוט כזה הם הrogue mg-4 והmulti grip camber bar של טייטאן.

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי לחקור על מוט כזה אי פעם. היחידי שאני בכלל מכיר שמוכרים הוא של טייטאן. לדעתי אבל אם כבר אז הייתי הולך על מוט multi grip עם camber. זה יהיה לך הרבה יותר ורסטילי. בשביל זה יש את המוט קאדילק של קאבוקי, שאם תרצה אני מכיר מישהו שמחפש למכור את האחד שלו כי הוא סוגר את המכון הביתי שלו. אופציות אחרות למוט כזה הם הrogue mg-4 והmulti grip camber bar של טייטאן.

הטווח תנועה של המוט שאני מדבר עליו מטורף, הנה עוד סרטון (של מייק) שרואים יותר טוב:

קבצים מצורפים

• FullSizeRender.MOV
    8.2 MB · צפיות: 41
אכן. אז אתה אומר שבטייטאן יש? יש מצב להסבר איך עובד העניין עם חברת השילוח? שואל כי אני מזמין תמיד ממקומות ששולחים ישירות לארץ
לא שמעתי שום ביקורות עליו בעבר אז אני אמנע מלהמליץ עליו. אגב, למה אתה מקובע על מוט camber עם אחיזה ישרה? יש סיבה לזה שכל החברות מייצרות מוט camber עם multi grip. זה פשוט הרבה יותר שימושי.

• פותח/ת השרשור
אגב, למה אתה מקובע על מוט camber עם אחיזה ישרה?

יצא לי לנסות את המוט הזה והוא מדהים בתחושה. גם הכי מזכיר אחיזה של בנץ׳ רגיל רק עם טווח תנועה מוגבר. לדעתי לבנץ׳ זה מעולה

אתם רואים פה מוט לבנץ'.

אני רואה Seal Rows שלא נתקעים לך בספסל בלי שיתאפשר לך להשלים את התנועה או שתצטרך להיות תלוי עם חצי גוף מעבר לספסל כמו איזה דולפין בהייפראקסטנשן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתם רואים פה מוט לבנץ'.

אני רואה Seal Rows שלא נתקעים לך בספסל בלי שיתאפשר לך להשלים את התנועה או שתצטרך להיות תלוי עם חצי גוף מעבר לספסל כמו איזה דולפין בהייפראקסטנשן.

בדיוק, באופן כללי זה מוט מצוין לחתירות, גם במקרה הזה הטווח תנועה גובר

היה לח טיטאן, לא נכנס לכתוב סטנדרטי, מכרתי.

המוט הזה הוא מוט לseal rows שמשומש גם ללחיצות, כמו כן הדאפלו נועד לסקואט אבל מדהים ללחיצות.

קיצר תביא מה שבא לך, תבין שיעלה לך 2-6 אלף תלוי מה שתבחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית