עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אומר שלדעתי המוט פשוט ינסה להסתובב לך בידיים ולא תקבל באמת את הטווח תנועה הזה
כל מוט cambered שתבחר אתה יכול להזמין לארץ. אם לחברה שממנה אתה רוצה להזמין אין משלוח ישיר לארץ אתה תמיד יכול להשתמש בשירותים של חברות שילוח.
מדבר על כזה
יש לך המלצה בבקשה מאיפה?
לא יצא לי לחקור על מוט כזה אי פעם. היחידי שאני בכלל מכיר שמוכרים הוא של טייטאן. לדעתי אבל אם כבר אז הייתי הולך על מוט multi grip עם camber. זה יהיה לך הרבה יותר ורסטילי. בשביל זה יש את המוט קאדילק של קאבוקי, שאם תרצה אני מכיר מישהו שמחפש למכור את האחד שלו כי הוא סוגר את המכון הביתי שלו. אופציות אחרות למוט כזה הם הrogue mg-4 והmulti grip camber bar של טייטאן.
נראה camber מאד סטנדרטיהטווח תנועה של המוט שאני מדבר עליו מטורף, הנה עוד סרטון (של מייק) שרואים יותר טוב:
נראה camber מאד סטנדרטי
לא שמעתי שום ביקורות עליו בעבר אז אני אמנע מלהמליץ עליו. אגב, למה אתה מקובע על מוט camber עם אחיזה ישרה? יש סיבה לזה שכל החברות מייצרות מוט camber עם multi grip. זה פשוט הרבה יותר שימושי.אכן. אז אתה אומר שבטייטאן יש? יש מצב להסבר איך עובד העניין עם חברת השילוח? שואל כי אני מזמין תמיד ממקומות ששולחים ישירות לארץ
אגב, למה אתה מקובע על מוט camber עם אחיזה ישרה?
אז תשאל את מי שניסית אצלו מאיפה הוא קנה את המוט.יצא לי לנסות את המוט הזה והוא מדהים בתחושה. גם הכי מזכיר אחיזה של בנץ׳ רגיל רק עם טווח תנועה מוגבר. לדעתי לבנץ׳ זה מעולה
אז תשאל את מי שניסית אצלו מאיפה הוא קנה את המוט.
אתם רואים פה מוט לבנץ'.
אני רואה Seal Rows שלא נתקעים לך בספסל בלי שיתאפשר לך להשלים את התנועה או שתצטרך להיות תלוי עם חצי גוף מעבר לספסל כמו איזה דולפין בהייפראקסטנשן.