הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי all star converse belmont ox לסקוואטים (HIGH BAR)

• פותח/ת השרשור LPK
  • פורסם בתאריך

LPK

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
איך נעלי all star converse belmont ox לסקוואטים (HIGH BAR)? שואל לגבי הדגם הזה ספציפית (כמו בלינק). הסולייה שטוחה, הסולייה לא קפיצית.
קראתי בפורום שבמקרה הכללי all star מתאים לסקוואטים (לא יודע אם HIGH BAR או LOW BAR), רק מטריד אותי שאפשר להרגיש לחיצה לא חזקה מתחתית הסולייה על כף הרגל (בניגוד לנעלי ריצה שם יש יותר ״בידוד״/ הסולייה אולי יותר קשה).
בשנים הקרובות לא מתכנן לעבור את אזור ה-80 קילו (יודע שזה משקל מצחיק). (מחפש פתרון מתאים אבל לא חייב להיות אידיאלי). אם הנעל לא מתאימה - מה כן יתאים? (משהו בזול שלא בעיה למצוא).

ועל הדרך - האם יש הבדל במשקלים שאני עובד איתם או בכלל בין נעליי high bar ל-low bar?

תודה

נערך לאחרונה:
אקדים שהנעל לא יקבע את הסקוואט, רק יעזור וייעל את התנועה טיפה, חשוב לי להזכיר שהסקוואט הטבעי הכבד ביותר בהיסטוריה הישראלית נעשה על ידי גרשון יריצ'ובר, זה היה 330 ק"ג בקלות ובלי חגורה וציוד מיוחד, ונעלי הליכה פשוטות שהסתובב איתם ביום יום.

אבל בעיקרון הנעליים האידיליות ביותר בשביל סקוואט והרמת משקולות בכללי, אלו נעליים עם סוליה קשיחה ולא קפיצית כמו שיש בריצה, לכן דווקא נעלי ריצה לא מתאימות לסקוואט.

אין הבדל בין היי באר ולא באר, שניהם צריכים אותם נעליים, שזה על פי רוב סוליה קשיחה ודקה ושטוחה, כל נעלי האולסטאר סבבה בגלל זה.
אבל יש אנשים ספציפיים שצריכים נעלי סקוואט מיוחדות. הם יוצאים מן הכלל, וזה אנשים עם חוסר גמישות בעקב או בכללי, והם צריכים הגבהה בעקב כדי להצליח לרדת נמוך מספיק בסקוואט, אם אין לך סיבה מובהקת לחשוש, אתה לא מהאנשים האלו.

הביקורת היחידה שלי על נעלי אולסטאר ולכן אחרי שנים שהשתמשתי בנעליים האלו עברתי לנעלי סאבו דדליפט, זה שאולסטאר צרות מידי בשביל הרגל שלי, והרגשתי שזה גרם לעקב שלי להתרומם בזמן ביצוע הסקוואט, אם זה משהו שנגרם לך בהמשך, זה אולי סיבה להחליף נעל.

אבל בכללי אולסטאר זה הנעל האידילי והזול ביותר בעיניי לסקוואט והרמת משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית