הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוש פרס (רחב) מאיורי הצוואר: 130kg

• פותח/ת השרשור
די, תפסיק להתעלל בנו, מתי תעלה סרטון של בנץ' רגיל ???
לא יכול לעשות בנץ' כרגע. :(
(אני הולך כרגע מסביב לפציעה בפרק כף היד... *שלא קרתה באימונים!)

אחת לתקופה הוא נכנס כאקססורי לכמה שבועות, אני מגלה שהוא עלה באיזה 20kg מפעם שעברה בלי שעבדתי עליו, ואז מעיף אותו.

אני יכול לשלוף סרטון לא מרגש של 132.5kg, ואמור להיות לי יותר מזה באחיזה צרה, אבל התרגיל הזה מפחיד אותי, ואני לא נוהג לבחון אותו.

לא יכול לעשות בנץ' כרגע. 😭
תרגיש טוב
אחת לתקופה הוא נכנס כאקססורי לכמה שבועות, אני מגלה שהוא עלה באיזה 20kg מפעם שעברה בלי שעבדתי עליו, ואז מעיף אותו.
אני בכלל לא מתפלא, אתה מתרגל תנועות מאוד דומות.
אבל התרגיל הזה מפחיד אותי,
דווקא התרגיל הזה מכל התרגילים המוזרים שלך?🤣

לא יכול לעשות בנץ' כרגע. 😭

אני יכול לשלוף סרטון לא מרגש של 132.5kg, ואמור להיות לי יותר מזה באחיזה צרה, אבל התרגיל הזה מפחיד אותי, ואני לא נוהג לבחון אותו.
עושה Behind the neck presses - doesn't even brake a sweat

SCARED OF BENCH PRESSING

• פותח/ת השרשור
תרגיש טוב

אני בכלל לא מתפלא, אתה מתרגל תנועות מאוד דומות.

דווקא התרגיל הזה מכל התרגילים המוזרים שלך?🤣

1. תודה! אני לא בטוח אם זה משתפר, או שאני פשוט מתרגל למצוא את המנחים הפחות כואבים.

2. שמע... בתכלס חוץ מזה שהלחיצה המרכזית שלי היא מאחורי הצוואר, והמשיכה הכבדה שלי היא סנאטץ' דד אני בסה"כ מתאמן במתמהיל של וויטליפטינג וסקוואט, עם קצת תיבול של בנץ' צר ופנדליי. (ואני עקבי בזה). זה הרבה פחות קרקס ממה שזה נשמע.

3. ברור! גם לקפץ במעגלים תוך כדי זמרת שירי פסח זה תרגיל מוזר, ואני חושב שהוא יותר כטוח מבנץ' פרס. סנאטץ' דד כבד מדי פשוט נופך לדד באחיזת סנאטץ'; לחיצה מאחורי הצוואר שעולה בקו ישר יורדת למקום, ואם היא נלחצת קדימה אל אחורה - היא נזרקת בקלות. בנץ' פרס זה תרגיל עם יחס [אני חמור] : [הלך עליי] מאוד גרוע.

@Dissonant Harmony
האמת ששמעתי את זה לא מזמן..
לא עובדים (כמעט בכלל) רצוף על בנץ
ואז נותנים שבוע/שבועיים,שפשוט מתפוצצים בו,ואז שוב מעלים אותו לבוידם.
אני כרגע עובד עם מאמן פעם ראשונה(מנסה לחצות את ה130)

• פותח/ת השרשור
@Dissonant Harmony
האמת ששמעתי את זה לא מזמן..
לא עובדים (כמעט בכלל) רצוף על בנץ
ואז נותנים שבוע/שבועיים,שפשוט מתפוצצים בו,ואז שוב מעלים אותו לבוידם.
אני כרגע עובד עם מאמן פעם ראשונה(מנסה לחצות את ה130)
בהצלחה!

אני תוהה אם זה עובד כי זה מספיק בשביל ליצור אדפטציות, או שאולי זה לא באמת עובד, אלא פשוט תלוי ברעננות.

למשל: מה יקרה אם מישהו שעובד באופן רצוף ייקח הפסקה, ואז יחזור להתפוצץ לשבועיים? (בהשוואה למישהו שעובד רק במתכונת הפסקה - שבועיים - הפסקה - שבועיים).

בכ"א, אני לא מופתע שהבנץ' "קופץ לו" כשאני חוזר אליו.

1. כי באופן כללי אין לי הרבה עבודת לחיצות, ואני מעלה שם הילוך בסוף תכנית. כלומר - סופסוף כן עושה עבודת לחיצות. מה מגיע אחרי זה? - סייקל חדש. ומה יש לי בתחילת תכנית? - בנץ'. ואז שם אני כנראה רואה תרגום של ההתקדמות שלי בלחיצות באופן כללי, שנבעה מזה שסופסוף טרחתי לעבוד עליהן קצת.

2. כי אני לא באמת עובד קשה בבנץ'. אז מספיק שמתישהו החלטתי כן לקדם אותו, אני יכול פתאום לתת חמישיות עם 110kg, למרות שאף פעם כמעט לא יצא לי לעבוד עם המשקל הזה, ובשבוע אחרי זה 120kg לשלשות, ובשבוע אחרי זה 132.5kg לסינגל, ולהגיד: "וואלה, זה 20kg יותר ממה שאי פעם יצא לי לעבוד אתו" ולסיים. כלומר - אני לא בהכרח מתקדם בבנץ'... אלא סתם ממצה יותר מהפוטנציאל שהיה שם כי א. קצת תרגלתי, וב. טרחתי לנסות.

@Dissonant Harmony
איזה כייף לך שככה זה זורם לך
אני מתכנן/מתכונן ולוקח לי ים זמן להתקדם לסינגל כבד..
אבל לחמישיות/שלשות אני כבר מרגיש שיפור.

*כאשר איהיה אצל נקש,אקפוץ למטה להגיד אהלן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית