עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה כאבי שרירים כנראה מדובר בדומס, בכל מקרה אין כזה דבר "טכניקה לא טובה", במקסימום לא אידיאלית למטרה שלך.כל פעם אחרי שאני מדדלפט יש לי ישר כאבי גב תחתון למשך יום-יומיים, האם זה מעיד בוודאות על טכניקה לא נכונה או פשוט דומס?
יחסית למה?יש לציין שאני מרים כבד יחסית.
יש דבר כזהמקרה אין כזה דבר "טכניקה לא טובה"
יחסית לavg בחדכ מן הסתםיחסית למה?
אני מלמד אותו טכניקה שתתאים למטרה ושתהיה "אידיאלית" לטעמי.יש דבר כזה
בתור מאמן שאתה מאמן מישהו אתה אומר לו תתפרע תעשה איך שבא לך או שאתה מלמד טכניקה אם אתה מלמד אז למה ארי אין טכניקה לא טובה
כמה זה? 100 ק"ג? 250 ק"ג?יחסית לavg בחדכ מן הסתם
הרגע אמרתי לךאני מלמד אותו טכניקה שתתאים למטרה ושתהיה "אידיאלית" לטעמי.
בסופו של דבר כל וריאציה של דדליפט שאתה מכיר זה לא טכניקה טובה אלא עיוות של קונבנציונלי.
העניין שלא נוצרים כאבי גב מ"טכניקה לא טובה" אלא פשוט מעומס שהגוף לא רגיל אליו,
יכול להיות שהוא עיוות את הטכניקה שהוא מתאמן בה לאורך הזמן וזה גרם לעומס שגרם לכאב,
אבל אם הוא בבקרת עומסים נכונה ועובד באותה טכניקה "לא טובה" לאורך זמן אז אין שום סיבה שיכאב לו כלום.
כמה זה? 100 ק"ג? 250 ק"ג?
"כבד" זה מושג מאוד כללי, כבד יכול להיות יחסי גם למשקל גוף של המתאמן / לניסיון שלו בחד"כ / לגילו (הצעיר / המופלג) ועוד...
לצורך העניין היום בבוקר כבר קמתי בלי הכאבי גב (אתמול עשיתי דדליפט), מה גם שמדובר על PR לשלוש חזרות, במשקל רגיל לא כואב לי.יכול להיות טכניקה שמפילה הרבה עומס על הזוקפים(חוסר בטייטנס וכיווץ ואז כדי שהמשקל יזוז הזוקפים חייבים לפעול חזק קונצנטרית כדי לפצות על רגליים חלשות שלא פעלו בזמן) או תכנית שמעמיסה הרבה על הזוקפים(נניח הרבה בנט אובר רואו והרבה דדליפטים כבדים בלי ניהול עומסים) או אפילו שניהם
יכול להיות גם עצימות גבוהה מדי יותר מדי פעמים שזה גם נופל בחלק של תכנית
יחסית לavg בחדכ מן הסתם
כשאתה עושה פיאר כל אימון(לא אומר את זה אבל מעלה את הסברה) ולשלוש חזרות זה בהחלט חתיכת עומס על הגוףלצורך העניין היום בבוקר כבר קמתי בלי הכאבי גב (אתמול עשיתי דדליפט), מה גם שמדובר על PR לשלוש חזרות, במשקל רגיל לא כואב לי.
דדליפט אני מבצע רק פעם בשבוע, יש בזה בעיה?כשאתה עושה פיאר כל אימון(לא אומר את זה אבל מעלה את הסברה) ולשלוש חזרות זה בהחלט חתיכת עומס על הגוף
לאדדליפט אני מבצע רק פעם בשבוע, יש בזה בעיה?
בעיקרון יש לי 2 אימוני גב בשבוע, באחד מהם אני עושה דדליפט, בשני over bent row אז יוצא שכל אחד מבוצע פעם בשבוע.
טכניקה לא יעילה זה טכניקה לא טובה אם הוא יכול לעבוד רק פעם בשבועיים דד בגלל הטכניקה שלו אז הטכניקה שלו לא טובהאבל אם הוא בבקרת עומסים נכונה ועובד באותה טכניקה "לא טובה" לאורך זמן אז אין שום סיבה שיכאב לו כלום.
יעילה למה לא הבנתי?טכניקה לא יעילה זה טכניקה לא טובה אם הוא יכול לעבוד רק פעם בשבועיים דד בגלל הטכניקה שלו אז הטכניקה שלו לא טובה
לא הבנתייעילה למה לא הבנתי?
לא קראתי יכול להיות הגבתי על זה שכתבת שאין דבר כזה טכניקה לא נכונהואם זה בגלל כמו שצוין פה עומס מצטבר על הזוקפים מתרגילי החתירה?
טכניקה יעילה למה?לא הבנתי
עדיין עומד מאחורי זה,לא קראתי יכול להיות הגבתי על זה שכתבת שאין דבר כזה טכניקה לא נכונה
זה לא באמת אומר הרבה.דדליפט אני מבצע רק פעם בשבוע, יש בזה בעיה?
בעיקרון יש לי 2 אימוני גב בשבוע, באחד מהם אני עושה דדליפט, בשני over bent row אז יוצא שכל אחד מבוצע פעם בשבוע.
בלי סרטון טכניקה קצת קשה להביע דעה....כל פעם אחרי שאני מדדלפט יש לי ישר כאבי גב תחתון למשך יום-יומיים, האם זה מעיד בוודאות על טכניקה לא נכונה או פשוט דומס?
יש לציין שאני מרים כבד יחסית.
נראה שלא היה כזה קשה, כי רוב האנשים הביעו דעהבלי סרטון טכניקה קצת קשה להביע דעה....
זה רק חלק אחד ממה שיכול לגרום לבעיהבלי סרטון טכניקה קצת קשה להביע דעה....