הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Medium or large חגורה

• פותח/ת השרשור Galgal
  • פורסם בתאריך

Galgal

משתמש מתחיל
29
2
נק' מוניטין:
2
29
2
קונה חגורה והרוחב של הבטן ליד הפופיק כשאני עושה ברייס בערך 33-34 inch לפי האתר של inzer מדיום זה 30-33 ולארג 34-38. מה לקחת?

@elchonon
נדחף כאן....
אם אני עם ברייס לא מצליח לסגור את החגורה וזה לא בהכרח אומר שהיא קטנה,
אז מה כן מדד יותר טוב? איזו תחושה אני מחפש בדיוק?
אתה לא אמור לסגור את החגורה עם ברייס.
אני לא יודע איזה תחושה מחפשים, אני חושב שזה משתנה בין גודל הכרס, ואיפה בדיוק החגורה ממוקמת.
אני לא בטוח עד כמה אני משתמש בחגורה שלי נכון, אבל אני שם אותו ממש צמוד, ככה שכשאני לוחץ כלפי חוץ עם הבטן, אני מרגיש התנגדות חזקה מאוד.

אני לא יודע איזה תחושה מחפשים, אני חושב שזה משתנה בין גודל הכרס, ואיפה בדיוק החגורה ממוקמת.
אני לא בטוח עד כמה אני משתמש בחגורה שלי נכון, אבל אני שם אותו ממש צמוד, ככה שכשאני לוחץ כלפי חוץ עם הבטן, אני מרגיש התנגדות חזקה מאוד.
אוקיי, ואיזה רמז לחגורה צמודה מדי יש?

שקשה יותר להרים עם חגורה מאשר בלי.
באימון האחרון, השוותי בחימום בין עם חגורה לבלי חגורה, והרגשתי שבלי חגורה הולך לי יותר טוב טכנית.
אבל אז ניסיתי בסט העבודה השני להרים בלי חגורה, וזה הרגיש מעט כבד יותר משאר הסטים.

האם המסקנה היא שהתחושה שלי מטעה אותי?

באימון האחרון, השוותי בחימום בין עם חגורה לבלי חגורה, והרגשתי שבלי חגורה הולך לי יותר טוב טכנית.
אבל אז ניסיתי בסט העבודה השני להרים בלי חגורה, וזה הרגיש מעט כבד יותר משאר הסטים.

האם המסקנה היא שהתחושה שלי מטעה אותי?
כנראה.
אתה גם צריך לקחת בחשבון שאתה עדיין לא מורגל לחגורה, הרבה יותר מסתבר שזאת הסיבה ולא שהיא צמודה מידי בהכרח.

כנראה.
אתה גם צריך לקחת בחשבון שאתה עדיין לא מורגל לחגורה, הרבה יותר מסתבר שזאת הסיבה ולא שהיא צמודה מידי בהכרח.
חשבתי על זה, אבל משום זה אני לא יודע מה אני אמור להרגיש, לכן גם לא משנה כלום, לכן לא רואה איך זה משתפר.

אני 1.80 76 קילו
הייתי לוקח מדיום, אני בזמנו לקחתי לארג' של אינזר כשהייתי 110 קילו על 1.84 עם היקף בטן של 100 וקצת ס''מ וסגרתי אותה אז על חור שלישי-רביעי מההתחלה.
לפי האתר של inzer מדיום זה 30-33 ולארג 34-38. מה לקחת?
הטווח שכתוב שם הוא די קטן וזה המידה באמצע החגורה פחות או יותר, סה״כ בחגורה יש 9 חורים וכמובן שהמרווח בין החור הראשון לאחרון הוא הרבה יותר מ 3 אינץ'

• פותח/ת השרשור
אם נמדדת יותר מהמקסימום של מדיום אז די ברור שאתה צריך לארג'.

בנוסף, להקטין חגורה אפשר תמיד. להגדיל בדרך כלל אי אפשר

קח את הL, מקסימום תקדח עוד חור או שניים.

הייתי לוקח מדיום, אני בזמנו לקחתי לארג' של אינזר כשהייתי 110 קילו על 1.84 עם היקף בטן של 100 וקצת ס''מ וסגרתי אותה אז על חור שלישי-רביעי מההתחלה.

הטווח שכתוב שם הוא די קטן וזה המידה באמצע החגורה פחות או יותר, סה״כ בחגורה יש 9 חורים וכמובן שהמרווח בין החור הראשון לאחרון הוא הרבה יותר מ 3 אינץ'

האם לדעתם אני יכול לעבוד עם 13mm אפילו שזאת חגורה ראשונה שלי? שמעתי פשוט הרבה דעות שונות בנושא. מבחינת רמה אני late novice/intermediate

האם לדעתם אני יכול לעבוד עם 13mm אפילו שזאת חגורה ראשונה שלי? שמעתי פשוט הרבה דעות שונות בנושא. מבחינת רמה אני late novice/intermediate
אם אתה בחור גדול, גבוה ושמן, אני מאמין שזה אולי אפשרי.
אבל אם הצלעות שלך קרובות לאגן, כמו אצל אנשים נמוכים, ובלי הגנה שומנית על הצלעות, אתה עלול לסבול עם חגורה כל כך קשיחה.

קח בחשבון שאינזר הם חגורות כל כך קשיחות ש10 מ"מ זה כמו 13 מ"מ בכל חברה אחרת. ה13 מ"מ שלהם זה טנק.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחור גדול, גבוה ושמן, אני מאמין שזה אולי אפשרי.
אבל אם הצלעות שלך קרובות לאגן, כמו אצל אנשים נמוכים, ובלי הגנה שומנית על הצלעות, אתה עלול לסבול עם חגורה כל כך קשיחה.

קח בחשבון שאינזר הם חגורות כל כך קשיחות ש10 מ"מ זה כמו 13 מ"מ בכל חברה אחרת. ה13 מ"מ שלהם זה טנק.

אני 1.80 76קילו לא גדול לא שמן אבל אני בbulk כבר הרבה זמן, הגוף שלי ארוך יחסית לרגליים יש לי בטן ארוכה אם זה משנה משהו

@elchonon
מה בדבר חגורת עם סקו׳ץ?
אתה מבין מזה,שאני דב קטן 😃
רכשתי אחת(תואמת מקור)
לא יודע היכן למקם חח

אגב ראיתי הרבה שמנים/גדולים שמתמשים עם סקו׳ץ

אני 1.80 76קילו לא גדול לא שמן אבל אני בbulk כבר הרבה זמן, הגוף שלי ארוך יחסית לרגליים יש לי בטן ארוכה אם זה משנה משהו
אני מאמין שעדיף לך 10 מ"מ במיוחד מאינזר.
האדם היחיד שאני מכיר עם 13 מ"מ של אינזר, הוא מעל 110 ק"ג משקל גוף, בערך 1.70 גובה. והוא היום תמיד משתמש ב10 מ"מ שלו.
@elchonon
מה בדבר חגורת עם סקו׳ץ?
אתה מבין מזה,שאני דב קטן 😃
רכשתי אחת(תואמת מקור)
לא יודע היכן למקם חח

אגב ראיתי הרבה שמנים/גדולים שמתמשים עם סקו׳ץ
לא יודע מה זה.
אין כזאת חגורה בחברות המוכרות הגדולות למיטב ידיעתי.

יש לי 13 ו10 מ"מ
ה13 מעולה לסקוואט. לא מסוגל לעשות איתה דדליפט.
אם אתה גבוה ורחב אולי זה יהיה שונה כי *כנראה* שתעמוד מספיק רחב בשביל להכנס לפוזיציה עם החגורה.

אם אתה יחסית רזה ולא רוצה לקנות 2 חגורות (אין ממש סיבה, קניתי את ה10 רק אחרי שגיליתי כמה נול לעשות איתה דדליפט) אז תקנה 10 מ"מ, היא תספק אותך גם לסקוואט.

אני מאמין שעדיף לך 10 מ"מ במיוחד מאינזר.
האדם היחיד שאני מכיר עם 13 מ"מ של אינזר, הוא מעל 110 ק"ג משקל גוף, בערך 1.70 גובה. והוא היום תמיד משתמש ב10 מ"מ שלו.

לא יודע מה זה.
אין כזאת חגורה בחברות המוכרות הגדולות למיטב ידיעתי.
65AF4204-15AD-48FD-B36B-2F93CE7DC405.jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית