הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות זריזות

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
1 - קריאטין, אני יודע שאוכלים בפורום את הראש על הנושא הזה, אבל, ראיתי שיש מחקרים והמלצות לצרוך 0.03 גרם לקילו משקל גוף,
לי זה יוצא 2.5 גרם, האם מומלץ/לא מומלץ, והאם המינון משנה לאחר שאני כבר "רווי" בקריאטין, כי אני מספר חודשים מקפיד על 5 גרם ביום (לוקח בכדורים) ולכן כמובן אעדיף פחות.

2 - לאנצים, איך מומלץ לבצע את התרגיל? אני מסתבך לאחרונה בביצוע שלו, אני עושה רגל אחת מקדימה ושנייה מאחורה ונשאר סטטי למספר חזרות ורק אז מחליף,
אבל זה מרגיש לי כמו סופר סט כי כל רגל עובדת ל-2 סטים בלי מנוחה, ולפעמים אני לא מגיע לחזרות שהצבתי לעצמי בגלל זה.
וסט "נספר" רק לרגל שמקדימה, נכון? למרות שהרגל שמאחורה עובדת גם? תרגיל מורכב.

3 - יד אחורית, אני לא מוצא תרגיל ליד האחורית שעובד לי לאורך זמן עם טכניקה טובה כמו בשרירים אחרים,
האם מקבילים עם דגש ליד האחורית (הגוף יותר מאונך ולא נשען קדימה) זה תרגיל טוב לדעתכם? האם אתם משלבים אותו בתכנית?
או שאני צריך להתמקד בכבלים/pushdown ולא לשלב מקבילים בתור תרגיל ספציפי ליד אחורית?

1 - קריאטין, אני יודע שאוכלים בפורום את הראש על הנושא הזה, אבל, ראיתי שיש מחקרים והמלצות לצרוך 0.03 גרם לקילו משקל גוף,
לי זה יוצא 2.5 גרם, האם מומלץ/לא מומלץ, והאם המינון משנה לאחר שאני כבר "רווי" בקריאטין, כי אני מספר חודשים מקפיד על 5 גרם ביום (לוקח בכדורים) ולכן כמובן אעדיף פחות.
3-5 גרם ביום.
2 - לאנצים, איך מומלץ לבצע את התרגיל? אני מסתבך לאחרונה בביצוע שלו, אני עושה רגל אחת מקדימה ושנייה מאחורה ונשאר סטטי למספר חזרות ורק אז מחליף,
אבל זה מרגיש לי כמו סופר סט כי כל רגל עובדת ל-2 סטים בלי מנוחה, ולפעמים אני לא מגיע לחזרות שהצבתי לעצמי בגלל זה.
וסט "נספר" רק לרגל שמקדימה, נכון? למרות שהרגל שמאחורה עובדת גם? תרגיל מורכב.
עושים רגל אחת, מחליפים רגל ועושים את השנייה.
תתחיל ברגל החלשה, אם צריך תנוח כמה שניות בהחלפה בין הרגליים.
3 - יד אחורית, אני לא מוצא תרגיל ליד האחורית שעובד לי לאורך זמן עם טכניקה טובה כמו בשרירים אחרים,
האם מקבילים עם דגש ליד האחורית (הגוף יותר מאונך ולא נשען קדימה) זה תרגיל טוב לדעתכם? האם אתם משלבים אותו בתכנית?
או שאני צריך להתמקד בכבלים/pushdown ולא לשלב מקבילים בתור תרגיל ספציפי ליד אחורית?
תרגיל בסדר גמור, יכול לשלב עם עוד תרגיל אבל זה כבר תלוי בנפח שלך ובתוכנית שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית