הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נסיון לשיא ישראל 311.5קג

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
95-96 ק''ג (שקילה רשמית עם בגדים 97.3),
נפסל על היצינג/ראמפינג.

לא נורא לפחות לא נפצעתי תמיד יש את פעם הבאה, אני רק בירידה במשקל/התאוששות מפציעה אז העולם זוהר. יורד עוד קצת במשקל ואז מסה לשיאים חדשים.

https://youtube.com/shorts/5N7HJ0QxbV0?feature=share

רואים שאתה לא חושב

כואב לך הכוס כי אתה אחד השופטים או שאתה סתם בחור רגיש שלא יודע איך להתמודד עם דעות שונות?
ולענייננו, החוק הרשמי הוא

Supporting the bar on the thighs during the performance of the lift. If the bar edges up the thigh but is not
supported this is not reason for disqualification. The lifter should benefit in all decisions of doubt made by the
referee

קשה לי לקרוא למה שהיה שם "supporting the bar on the thighs", סתם נגיעה קלילה.

כואב לך הכוס כי אתה אחד השופטים או שאתה סתם בחור רגיש שלא יודע איך להתמודד עם דעות שונות?
ולענייננו, החוק הרשמי הוא

Supporting the bar on the thighs during the performance of the lift. If the bar edges up the thigh but is not
supported this is not reason for disqualification. The lifter should benefit in all decisions of doubt made by the
referee

קשה לי לקרוא למה שהיה שם "supporting the bar on the thighs", סתם נגיעה קלילה.
סתם רציתי לכתוב את זה

• פותח/ת השרשור
הסבר מפורט יותר בבקשה עבור בורים כמוני?

נ.ב: אתה מטורף. ביוש.
ירידה ועלייה מחדש של המוט "הקפצות" או השענות אחורה וגרירה של המוט על הירך.
גם בהילוך איטי לא רואים בבירור שאחד מהמצבים קרה רק שנהיה מאוד לא יציב באזור הברכיים אבל אין מה לעשות החלטת שופטים ... כמו שאמרתי יש פעם הבאה תמיד.
רועד כמו אייפון 4
מדמם כמו נערה במחזור
<3
נתתי לך 10 מיליון כוכבים לא 5 יא חביבתיייי, אתה חובש מסור שמרוקן ביצים יותר מהר מגרם דקה בשבוע 😘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית