עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חברים קדימה להתפרע חזרו ההנחות!
40 אחוז הנחה על כמעט כל המוצרים +10% עם הקוד dream10 (לא יודע אם יש קוד יותר טוב)
ממליץ לא לעבור את ה225-230 שקל להזמנה כדי למנוע בלאגן עם המכס
לא מתעסקים עם מכס אם לא חייב, זה זמן וכל מיני עמילויות חרטא שדוחפים לך אחר כךלא שווה לספוג עוד איזה 50 שקל מכס על ה5 קילו? עדיין יוצא משתלם יותר מכל אבקה בארץ
לא כדאי לעשות משתמשים חדשים אח הם חוסמים אותךהכי הרבה ששילמתי זה 90 שקל וזה עדיין שווה את זה לדעתי אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
למי שלא הזמין הקוד DREAM10 עדיין עובד!!! בשילוב עם משתמש חדש זה יוצא 219, אני כבר הזמנתי אז לצערי זה מאוחר מדי בשבילי, תנצלו את ההזדמנות!!
219 ל5 קילו?הכי הרבה ששילמתי זה 90 שקל וזה עדיין שווה את זה לדעתי אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
למי שלא הזמין הקוד DREAM10 עדיין עובד!!! בשילוב עם משתמש חדש זה יוצא 219, אני כבר הזמנתי אז לצערי זה מאוחר מדי בשבילי, תנצלו את ההזדמנות!!
יאפ219 ל5 קילו?
מפחיד להזמין עם חדש ולאכול חסימה
מילא מכס.לא שווה לספוג עוד איזה 50 שקל מכס על ה5 קילו? עדיין יוצא משתלם יותר מכל אבקה בארץ
אתה צודק אבל המקסימום שלקחו לי אי פעם היה 90 שקל על הכל(משלוח+מכס), עדיף על החארות שלוקחים אבקת חלבון שמייצרים בארץ מערבבים את זה עם קצת קקאו וממתיק ולוקחים מאות אחוזים מאיתנו.מילא מכס.
אבל כשהחראות לוקחים לך עוד עשרות אחוזים על עמילות...
או... שתזמין מ-Myprotein בפחות מ-75$. 🙄אתה צודק אבל המקסימום שלקחו לי אי פעם היה 90 שקל על הכל(משלוח+מכס), עדיף על החארות שלוקחים אבקת חלבון שמייצרים בארץ מערבבים את זה עם קצת קקאו וממתיק ולוקחים מאות אחוזים מאיתנו.
הזמנת?או... שתזמין מ-Myprotein בפחות מ-75$. 🙄
אין לדעת מתי יהיה, ולאבקות חלבון יש תוקף של סביבות שנתייםמישהו זוכר מתי היה מבצע דומה לזה? יש לי קרדיט שאני יכול להשתמש בו ופג תוקף בעוד כמה חודשים, השאלה עם יהיה מבצע דומה עד אז והאם האבקה תחזיק עוד 3 חודשים בערך שאני אסיים את השק שכבר הזמנתי
זה המבצע ה"רגיל" שלהם. חודשיים+ או משהו בסגנוןמישהו זוכר מתי היה מבצע דומה לזה? יש לי קרדיט שאני יכול להשתמש בו ופג תוקף בעוד כמה חודשים, השאלה עם יהיה מבצע דומה עד אז והאם האבקה תחזיק עוד 3 חודשים בערך שאני אסיים את השק שכבר הזמנתי
הבעיה שהזמנתי בנוב' שתי שקים ואחד התקלקל לי אחרי 5 חודשים בערך(היה במקום מוצל אבל אולי קצת חם)אין לדעת מתי יהיה, ולאבקות חלבון יש תוקף של סביבות שנתיים
לא סגור עדיין אבל אולי נזמיןזה המבצע ה"רגיל" שלהם. חודשיים+ או משהו בסגנון
למה אתה חושב שהתקלקלהבעיה שהזמנתי בנוב' שתי שקים ואחד התקלקל לי אחרי 5 חודשים בערך(היה במקום מוצל אבל אולי קצת חם)
לא סגור עדיין אבל אולי נזמין
תודה.
הטעם פשוט היה ממש רע, ואני מזמין את הטעם הזה בקביעות אז אני מכיר איך הוא "צריך" להיותלמה אתה חושב שהתקלקל
איך לעזאזל אתה מסוגל להזמין כל פעם את אותו הטעםהטעם פשוט היה ממש רע, ואני מזמין את הטעם הזה בקביעות אז אני מכיר איך הוא "צריך" להיות
אני גם הזמנתי רק טעם קינמון כל הזמן חחאיך לעזאזל אתה מסוגל להזמין כל פעם את אותו הטעם
אתה פסיכופט ?