הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רציתי להתייעץ איתכם לגבי מאכל מסויים

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
שלום לכולם,
בתפריט שלי כרגע אני אוכל חזה עוף..
לא ממש מתחבר לחזה עוף ורציתי לעבור לפרגית.
אני מניח ששאלו אותכם את זה אבל לא מצאתי ממש תשובה.
כל אחד אומר ערך תזונתי אחר ולהבנתי זה בגלל שכל אחד מכיל שומן שונה. לפי איך אתם מחשבים את זה לפני בישול? אני רןצה להכניס את זה לתפריט ולהיות כמה שיותר מדויק. תודה רבה

אם אתה אוכל את אותו אוכל כל הזמן באופן קבוע אז זה לא קריטי אם אתה טועה בחישוב, כי בסופו של דבר אתה תמיד טועה באותה כמות

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל את אותו אוכל כל הזמן באופן קבוע אז זה לא קריטי אם אתה טועה בחישוב, כי בסופו של דבר אתה תמיד טועה באותה כמות
ברור .. אף אחד פה לא מדויק ב100 אחוז זה הכל נסיון ועטייה... אבל בכל זאת חשוב לי לדעת מהבחורים שאוכלים את זה באופן קבוע או אפילו מדי פעם לפי איך הם נחשבים ואת זה.

ברור .. אף אחד פה לא מדויק ב100 אחוז זה הכל נסיון ועטייה... אבל בכל זאת חשוב לי לדעת מהבחורים שאוכלים את זה באופן קבוע או אפילו מדי פעם לפי איך הם נחשבים ואת זה.
לא הבנת את הנקודה שלי...

כל המטרה של ספירת קלוריות בתפריט זה לעקוב אחרי הכמויות בשביל לדעת כמה אתה צריך לאכול בשביל לרדת/ לעלות/ להישאר במשקל גוף שלך.

המטרה שלך זה לא לאכול כמות מסויימת של קלוריות, זה רק הכלי שלך בשביל לעקוב אחרי המגמה של המשקל שלך.

נניח שאתה אוכל כל יום את אותה כמות של אוכל, בלי לדעת את הקלוריות. אתה עולה במשקל גוף בקצב שרצית לעלות (כי אתה במסה ושואף לעלייה של × משקל גוף בy זמן). אז מה משנה לך כמה קלוריות אתה אוכל אם אתה יודע מה הכמות? נניח שהפסקת לעלות במשקל. אז אתה יכול פשוט להוסיף טיפה אוכל לתפריט, נניח חוץ ממה שאתה אוכל כל יום (×) אתה מוסיף חצי ליטר חלב. אז יוצא שאתה אוכל ×+חצי ליטר חלב. עלית במשקל? אז הכל טוב. לא עלית? תוסיף עוד קצת אוכל קבוע.

הבנת? כל עוד אתה עקבי זה לא משנה כמה קלוריות זה יוצא, כי בכל מקרה אתה אוכל אותה כמות.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת את הנקודה שלי...

כל המטרה של ספירת קלוריות בתפריט זה לעקוב אחרי הכמויות בשביל לדעת כמה אתה צריך לאכול בשביל לרדת/ לעלות/ להישאר במשקל גוף שלך.

המטרה שלך זה לא לאכול כמות מסויימת של קלוריות, זה רק הכלי שלך בשביל לעקוב אחרי המגמה של המשקל שלך.

נניח שאתה אוכל כל יום את אותה כמות של אוכל, בלי לדעת את הקלוריות. אתה עולה במשקל גוף בקצב שרצית לעלות (כי אתה במסה ושואף לעלייה של × משקל גוף בy זמן). אז מה משנה לך כמה קלוריות אתה אוכל אם אתה יודע מה הכמות? נניח שהפסקת לעלות במשקל. אז אתה יכול פשוט להוסיף טיפה אוכל לתפריט, נניח חוץ ממה שאתה אוכל כל יום (×) אתה מוסיף חצי ליטר חלב. אז יוצא שאתה אוכל ×+חצי ליטר חלב. עלית במשקל? אז הכל טוב. לא עלית? תוסיף עוד קצת אוכל קבוע.

הבנת? כל עוד אתה עקבי זה לא משנה כמה קלוריות זה יוצא, כי בכל מקרה אתה אוכל אותה כמות.
נכון החשיבה שלך נכונה..
תודה אחי
בין 185-200 קלוריות ל100 ג׳ פרגית מבושלת.
תודה רבה.. בעיקרון אני רגיל לחשב לפני בישול. לא היה לי נשמע הגיוני שהערך תזונתי באתר כמו של החזה עוף. תודה אחי

• פותח/ת השרשור
בין 185-200 קלוריות ל100 ג׳ פרגית מבושלת.
וואלה הסתכלתי על הפרגיות הם יחסית הרבה יותר שומניים מחזה עוף .. איך כתוב באינטרנט 165 מבושל או 119 טרי אין לי מושג. יחסית הכל אותו שומן.
זה נראה כמו סטייק.

וואלה הסתכלתי על הפרגיות הם יחסית הרבה יותר שומניים מחזה עוף .. איך כתוב באינטרנט 165 מבושל או 119 טרי אין לי מושג. יחסית הכל אותו שומן.
זה נראה כמו סטייק.
לא קרוב לסטייק אפילו..
100 גרם סטייק זה בערך 300 קל'.
מן הסתם שפרגית תהיה יותר קלוריות מחזה עוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית