הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דל פחמימה

אשמח לטיפים להצלחה בדיאטה דל פחמימה ?
וכמה זמן אפשר להחזיק עם מעט פחמימה

נתחיל בזה שאין צורך בתפריט דל פחמימה (אלא אם כן תאירי את עינינו ויש מקרה מסויים)
שנית, אם המטרה שלך חיטוב/הרזיה/הורדה במשקל אז"י המטרה היא תפריט בו את נמצאת בגירעון קלורי,
ומכאן השאלה שלך צריכה להיות - טיפים להצלחת תפריט בו אני נמצאת בגירעון קלורי

והטיפים הם כדלקמן :

1. כמות מספקת של חלבון - קלוריות שיגיעו מחלבון יותר ישביעו מפחמימה ושומן
2. להכניס בתפריט מאכלים פחות דחוסי קלוריות - לדוגמא 100 קלוריות שיגיעו מתותים הרבה יותר ישביעו מ100 קלוריות של קוראסון
3. להכניס בתפריט מאכלים שאת אוהבת, אין באמת צורך לאכול טונה במים (רק דוגמה) בלי כלום, או רק חזה עוף בלי טיבול כלשהו
4. להתאים את התפריט לסדר היום בו יהיה לך נוח לאכול את הארוחות שלך, הערכים לא צריכים להיות מחולקים ואין באמת צורך ב 6 ארוחות ביום, אבל כן הייתי מחלק למינימום 3 ארוחות ביום
5. גיוון
6. הבנת הקונספט ולא להיות מקובע, לכל דבר יש תחליף ואפשר לאכול הכל בגבול הטעם הטוב, ואם ביום שישי אכלת עם הדג חלה רחמנא לצלן אז אפשר פשוט במהלך היום לקזז משאר הארוחות

ואם בכל זאת נוח לך תפריט דל פחמימה אז אם אין זה בעיה, רק שימי לב שישי לך מספיק שומן בתפריט

אם בכל זאת יש לך קושי בהרכבת תפריט שיתאים לצרכייך אז אני ממליץ על איש מקצוע לפחות בחודשים הראשונים שחוץ מתפריט גם יסביר לך ויתן לך כלים להתמודד עם זה בעתיד.

מה שחשוב זה תפריט בו תחזיקי מעמד לאורך זמן.

נתחיל בזה שאין צורך בתפריט דל פחמימה (אלא אם כן תאירי את עינינו ויש מקרה מסויים)
שנית, אם המטרה שלך חיטוב/הרזיה/הורדה במשקל אז"י המטרה היא תפריט בו את נמצאת בגירעון קלורי,
ומכאן השאלה שלך צריכה להיות - טיפים להצלחת תפריט בו אני נמצאת בגירעון קלורי

והטיפים הם כדלקמן :

1. כמות מספקת של חלבון - קלוריות שיגיעו מחלבון יותר ישביעו מפחמימה ושומן
2. להכניס בתפריט מאכלים פחות דחוסי קלוריות - לדוגמא 100 קלוריות שיגיעו מתותים הרבה יותר ישביעו מ100 קלוריות של קוראסון
3. להכניס בתפריט מאכלים שאת אוהבת, אין באמת צורך לאכול טונה במים (רק דוגמה) בלי כלום, או רק חזה עוף בלי טיבול כלשהו
4. להתאים את התפריט לסדר היום בו יהיה לך נוח לאכול את הארוחות שלך, הערכים לא צריכים להיות מחולקים ואין באמת צורך ב 6 ארוחות ביום, אבל כן הייתי מחלק למינימום 3 ארוחות ביום
5. גיוון
6. הבנת הקונספט ולא להיות מקובע, לכל דבר יש תחליף ואפשר לאכול הכל בגבול הטעם הטוב, ואם ביום שישי אכלת עם הדג חלה רחמנא לצלן אז אפשר פשוט במהלך היום לקזז משאר הארוחות

ואם בכל זאת נוח לך תפריט דל פחמימה אז אם אין זה בעיה, רק שימי לב שישי לך מספיק שומן בתפריט

אם בכל זאת יש לך קושי בהרכבת תפריט שיתאים לצרכייך אז אני ממליץ על איש מקצוע לפחות בחודשים הראשונים שחוץ מתפריט גם יסביר לך ויתן לך כלים להתמודד עם זה בעתיד.

מה שחשוב זה תפריט בו תחזיקי מעמד לאורך זמן.
פשששש שיחקת אותה

(וואלה לא מתאים לך 😆)

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא חיטוב הגוף והוצאת הנוזלים מהגוף אני בחורה עם 18% שומן עשיתי בדיקה ולפי הבדיקה יש לי הרבה נוזלים בגוף

המטרה שלי היא חיטוב הגוף והוצאת הנוזלים מהגוף אני בחורה עם 18% שומן עשיתי בדיקה ולפי הבדיקה יש לי הרבה נוזלים בגוף

18 אחוז שומן לאישה זה אחוז שומן נמוך, "הרבה נוזלים" זה משהו יחסי
אם את רוצה תעלי תמונה, יכול להיות שזה רק בראש שלך

איך האימונים שלך? ומה אוכלת במהלך היום?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית