הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה MK-2866 + GW-501516

• פותח/ת השרשור Alexi
  • פורסם בתאריך

Alexi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי יש לי כמה שאלות באופן כללי זה סייקל ראשון שלי
יצא לי לראות את התגובות של אנשים פה לגבי סארמס בכללי ואין לי ציפייה מעבר לשמר את השריר בזמן חיטוב מה שבתור מתאמן טבעי תמיד היה לי בעיה
עשיתי את ההזמנה מCHEMYO ויש לי כמה שאלות :

אנשים שהזמינו ויש להם נסיון איתם אשמח לשמוע מהחוויה שלהם ומהאיכות

קיבלתי הודעה מUPS שכחלק מתהליך שחרור מהמכס הם מבקשים במייל חוזר קישור של מה שהזמנתי , בכללי הצהרתי על זה כתוספי מזון עכשיו בחיים לא ביקשו ממני דבר כזה אני מפחד שאם אני ישלח את הקישור פשוט זה לא ישוחרר מהמכס ואם אני לא ישלח או יגיד שאין לי קישור יקרה אותו הדבר
מישהו שהיה לו משהו דומה ?

ובאופן כללי אני מתכנן סייקל של 8 שבועות במינון שלא יעבור 15 מג לMK יש צורך בPCT אחרי זה ? ואם כן אז איזה ?
קראתי המון לגבי זה ועדיין לא כל כך סגור על הנושא הזה

יש מישהו שחווה פגיעה כל שהיא בכבד ? יש צורך להשתמש בתוספי תזונה לניקוי הכבד בזמן הסייקל ?

מעבר לשמר את השריר בזמן חיטוב מה שבתור מתאמן טבעי תמיד היה לי בעיה
זה כנראה ימשיך לקרות, MK לא יעזור לך כאן.
ובאופן כללי אני מתכנן סייקל של 8 שבועות במינון שלא יעבור 15 מג לMK יש צורך בPCT אחרי זה ? ואם כן אז איזה ?
אתה לא צריך PCT לדבר הזה כי זה לא משבית לך את הציר. בנוסף, חשוב לציין שזה לא בדיוק נקרא סייקל..
יש מישהו שחווה פגיעה כל שהיא בכבד ? יש צורך להשתמש בתוספי תזונה לניקוי הכבד בזמן הסייקל ?
לא, זה MK ..

היי יש לי כמה שאלות באופן כללי זה סייקל ראשון שלי
אנשים שהזמינו ויש להם נסיון איתם אשמח לשמוע מהחוויה שלהם ומהאיכות

קיבלתי הודעה מUPS שכחלק מתהליך שחרור מהמכס הם מבקשים במייל חוזר קישור של מה שהזמנתי , בכללי הצהרתי על זה כתוספי מזון עכשיו בחיים לא ביקשו ממני דבר כזה אני מפחד שאם אני ישלח את הקישור פשוט זה לא ישוחרר מהמכס ואם אני לא ישלח או יגיד שאין לי קישור יקרה אותו הדבר
מישהו שהיה לו משהו דומה ?
?

לכל חומר צריך PCT חוץ מהחומרים הבאים:
cardarine, mk-677, stenabolic
ועוד כמה שאני לא זוכר...

במקרה שלך אתה לא צריך PCT
אבל ostarine כן עושה טיפה suppresion
בכללי לא הייתי נוגע בזה, החומר הכי חלש שיש וסתם מוריד אותך הורמונלית
בלי שום gains (לא מנסה לומר סתם כי אני מעדיף אנבוליים, אני פשוט אומר לך את האמת בפנים)

בעבר הזמנתי מהם rad140
הם הכי איכותיים כרגע בשוק אחרי שscience נסגרו

אבל הם סתם גנבים מבחינת מחיר יש יותר זולים בשוק

אבל עדיף לך לא לגעת בsarms זה כלום תוצאות עם
supression לטסט ולא רק זה גם יורד לך האסטרוגן (שצריך במידה מסוימת בשביל לבנות שריר)
כי אין טסט בשביל לעשות לו aromitize

אלה אם אתה רוצה להוסיף לסייקל שיש לך כבר טסט בו.

או שאין לך כסף לGH ואז קונים mk677

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לכל חומר צריך PCT חוץ מהחומרים הבאים:
cardarine, mk-677, stenabolic
ועוד כמה שאני לא זוכר...

במקרה שלך אתה לא צריך PCT
אבל ostarine כן עושה טיפה suppresion
בכללי לא הייתי נוגע בזה, החומר הכי חלש שיש וסתם מוריד אותך הורמונלית
בלי שום gains (לא מנסה לומר סתם כי אני מעדיף אנבוליים, אני פשוט אומר לך את האמת בפנים)

בעבר הזמנתי מהם rad140
הם הכי איכותיים כרגע בשוק אחרי שscience נסגרו

אבל הם סתם גנבים מבחינת מחיר יש יותר זולים בשוק

אבל עדיף לך לא לגעת בsarms זה כלום תוצאות עם
supression לטסט ולא רק זה גם יורד לך האסטרוגן (שצריך במידה מסוימת בשביל לבנות שריר)
כי אין טסט בשביל לעשות לו aromitize

אלה אם אתה רוצה להוסיף לסייקל שיש לך כבר טסט בו.

או שאין לך כסף לGH ואז קונים mk677

קודם כל תודה רבה על התגובה
זה טבילת רגל שלי בעולם הזה באופן כללי ואני באמת לא מצפה ליותר מדי מהאוסטה נטו לשמר מסת שריר ולא לאבד חצי ממנה בחיטוב כל השאר מבחינתי בונוס
ברמת העיקרון ראד או כל סארמ אחר לא הייתי מנסה לקחת בלי טסט בסיס כי הבנתי שזה מדכא ממש

אז בעקרון להיות במעקב לפי בדיקות בלי PCT , אבל אם אני רואה שכן יש ירידה יש משהו שאני כן יכול להשתמש כPCT בהנחה שהאוסטרין באמת חלש? שיהיה ליתר בטחון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית