הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לעלות מסה

• פותח/ת השרשור aviel95
  • פורסם בתאריך

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
כמה שאלות בנוגע לעליה במסה
1. תזונה - אם אהיה בפלוס קלורי ואוכל חלבון כמות מספקת אני יעלה במסת שריר?
2. אימונים - התקדמות במשקלי עבודה בין אימון לאימון תביא לעליה במסת שריר?
3. אימונים- יש תוכנית טווחי חזרות וסטים מסויימים שאני צריך לבצע בתקופת מסה נגיד תוכנית שתוכל להתאים לי כגון FBW שלוש פעמים בשבוע מהפורטל יכול להביא תוצאה?
4. אימונים - אירובי מוריד מהמסת שריר או שרק אחוזי שומן?

אם אהיה בפלוס קלורי ואוכל חלבון כמות מספקת אני יעלה במסת שריר?
אם גם תתאמן כמו שצריך אז כן
התקדמות במשקלי עבודה בין אימון לאימון תביא לעליה במסת שריר
זאת שאלה כללית מידי ואנחנו לא יודעים כלום על שאר התוכנית שלך חוץ מזה, אבל בגדול כן
יש תוכנית טווחי חזרות וסטים מסויימים שאני צריך לבצע בתקופת מסה
תבצע 10-20 סטים שבועיים לכל שריר, ובכל סט תגיע ל5-20 חזרות
אירובי מוריד מהמסת שריר או שרק אחוזי שומן?
אירובי מוגזם יגנוב לך התאוששות שאמורה להגיע לאימונים ובניית מסת שריר, אבל כל עוד אתה מנהל את העומסים שלך כמו שצריך לא תגיע למצב כזה.

אחוזי שומן זה כמה מתוך המשקל גוף שלך זה שומן, לא הבנתי את השאלה שלך איך זה יוריד מסת שריר. התכוונת לירידה באחוזי שומן? אם כן אז כנראה שתשיל מעצמך קצת מסת שריר, אבל לא משהו שלא תוכל להחזיר בקלות במסה הבאה. אם לא תסביר את השאלה יותר טוב ואוכל לענות על זה.

אם גם תתאמן כמו שצריך אז כן

זאת שאלה כללית מידי ואנחנו לא יודעים כלום על שאר התוכנית שלך חוץ מזה, אבל בגדול כן

תבצע 10-20 סטים שבועיים לכל שריר, ובכל סט תגיע ל5-20 חזרות

אירובי מוגזם יגנוב לך התאוששות שאמורה להגיע לאימונים ובניית מסת שריר, אבל כל עוד אתה מנהל את העומסים שלך כמו שצריך לא תגיע למצב כזה.

אחוזי שומן זה כמה מתוך המשקל גוף שלך זה שומן, לא הבנתי את השאלה שלך איך זה יוריד מסת שריר. התכוונת לירידה באחוזי שומן? אם כן אז כנראה שתשיל מעצמך קצת מסת שריר, אבל לא משהו שלא תוכל להחזיר בקלות במסה הבאה. אם לא תסביר את השאלה יותר טוב ואוכל לענות על זה.
שמתי לב שאתה חזק בתזונה. אתה תזונאי או עוסק בזה?

שמתי לב שאתה חזק בתזונה. אתה תזונאי או עוסק בזה?
לא. האמת שאני לא רואה את עצמי בכלל חזק בתזונה, בסך הכל למתאמן בלי בעיות רפואיות ספציפיות אין הרבה מה לדעת, רק את הבסיס. יש פה אחרים שמבינים בתזונה הרבה יותר ממני.
אבל תודה:)

לא. האמת שאני לא רואה את עצמי בכלל חזק בתזונה, בסך הכל למתאמן בלי בעיות רפואיות ספציפיות אין הרבה מה לדעת, רק את הבסיס. יש פה אחרים שמבינים בתזונה הרבה יותר ממני.
אבל תודה:)
אוקיי הבנתי, יש מצב שאתה מתייג כמה או שולח לי בפרטי?
יש לי כמה שאלות מורכבות ואשמח ללמוד מהם. ולא רוצה לפתוח כאן נושא חדש. תודה.

אוקיי הבנתי, יש מצב שאתה מתייג כמה או שולח לי בפרטי?
יש לי כמה שאלות מורכבות ואשמח ללמוד מהם. ולא רוצה לפתוח כאן נושא חדש. תודה.
@Mike Bikov
@Bar Weissbuch
@Ben2648
@OA
@elchonon
@Black Beard of Death
אני בטוח שפספסתי אנשים, מצטער מראש.
כל אלה יודעים יותר מידע ממני בתחום התזונה.

אבל למה לא לפתוח נושא חדש? שאלה אישית מידי? אם זה אישי אז מובן, אבל אם לא אז חבל שלא נוכל כולנו ללמוד מזה, ואולי גם מישהו שלא תייגתי יוכל לעזור.

@Mike Bikov
@Bar Weissbuch
@Ben2648
@OA
@elchonon
@Black Beard of Death

אבל למה לא לפתוח נושא חדש? שאלה אישית מידי? אם זה אישי אז מובן, אבל אם לא אז חבל שלא נוכל כולנו ללמוד מזה, ואולי גם מישהו שלא תייגתי יוכל לעזור.
שכחת גם אותי..🤭

תזונה - אם אהיה בפלוס קלורי ואוכל חלבון כמות מספקת אני יעלה במסת שריר?
כן, שים לב שחשוב גם להקפיד על מנוחה והתאוששות ראויה.
. אימונים - התקדמות במשקלי עבודה בין אימון לאימון תביא לעליה במסת שריר?
כן, אבל זה לא הכרחי או הדרך היחידה.
אפשר להתקדם מאימון לאימון, שבוע לשבוע, חודש לחודש. או בכלל להוסיף חזרות/סטים ולהתקדם בהם. בדרך כלל בתכנון נכון זה יהיה שילוב של הדברים.
. אימונים- יש תוכנית טווחי חזרות וסטים מסויימים שאני צריך לבצע בתקופת מסה נגיד תוכנית שתוכל להתאים לי כגון FBW שלוש פעמים בשבוע מהפורטל יכול להביא תוצאה
להיפרטרופיה הטווח יהיה 5-30 בדרך כלל.
סטים ינועו בין 9 ועד 20 לשריר בשבוע (קבוצת שרירים גדולה יותר תקבל יותר מקבוצה קטנה יותר), ההמלצה להתחיל מהמינימום שנדרש ולהתקדם משם.
אירובי מגביר הוצאה קלורית. הוא לא שורף שומן או שריר.
אם תהיה בפלוס - תעלה. אם תהיה במינוס - תרד.
כמה שומן תעלה או תרד וכמה שריר תעלה או תרד תלוי בכל הנקודות שעברנו עליהם למעלה.
בלי קשר להרכב גוף, ממליץ לעשות אירובי, אפילו קל בשביל בריאות כללית.
שכחת גם אותי..🤭
של מי את

1. תזונה - אם אהיה בפלוס קלורי ואוכל חלבון כמות מספקת אני יעלה במסת שריר?
מן הסתם אם תתאמן.
2. אימונים - התקדמות במשקלי עבודה בין אימון לאימון תביא לעליה במסת שריר?
זאת צורה מאוד פשטנית להסביר את הרעיון של פרוגרסיב אוברלואד. אבל בגדול עם תוכנית טובה תעלה במסת השריר.
3. אימונים- יש תוכנית טווחי חזרות וסטים מסויימים שאני צריך לבצע בתקופת מסה נגיד תוכנית שתוכל להתאים לי כגון FBW שלוש פעמים בשבוע מהפורטל יכול להביא תוצאה?
יש הרבה תוכניות מעולות. אני לא סגור אם צריך תוכנית שונה לתקופות מסה.
אירובי לא מוריד מסת שריר או שומן, הוא שורף קלוריות. במידה ותהיה בגרעון קלורי תרד במשקל, ובפלוס קלורי תעלה במשקל. אם תקפיד על כמות חלבון טובה, אתה תעלה במסת שריר בפלוס קלורי. ותרד בשומן בגרעון קלורי.

@Mike Bikov
@Bar Weissbuch
@Ben2648
@OA
@elchonon
@Black Beard of Death

תודה גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית