הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לשנות משהו באימון בייספס?

• פותח/ת השרשור Add72
  • פורסם בתאריך

Add72

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
4
26
4
מה קורה,אני לא בטוח לגבי האימון שלי ליד קדמית (האם הוא עובד על כל הראשים והברכיאליס)
Ez bar curl אחיזה צמודה 4X12
Bicep curls 4x12
Hammer curls 4X12
זה יוצא 24 סטים שבועיים. מה לשנות..?

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך מכל הלב לפנות למאמן
לא רוצה מאמן אני רואה תוצאות ככה, תודה על ההמלצה אני אוותר. בא לך לענות לי על השאלה תענה
ממליץ לך מכל הלב לפנות למאמן
תשמע אני אחדד את מה שרציתי לדעת,איזה תרגיל עובד על ראש קצר ואיזה על ראש ארוך כדי שאני אדע איזה תרגילים להכניס

מה קורה,אני לא בטוח לגבי האימון שלי ליד קדמית (האם הוא עובד על כל הראשים והברכיאליס)
Ez bar curl אחיזה צמודה 4X12
Bicep curls 4x12
Hammer curls 4X12
זה יוצא 24 סטים שבועיים. מה לשנות..?
איך שלוש פעמים 4x12 יוצא לך 24 סטים בשבוע

• פותח/ת השרשור
נו יופי אז אל תשנה כלום
בטוח? איזה מישהו חפר לי שאני לא עובד על כל הראשים או משהו אז חשבתי לשאול אותי יש משהו לשפר
איך שלוש פעמים 4x12 יוצא לך 24 סטים בשבוע
מה זאת אומרת איך,שלוש פעמים 4 זה 12
פעמיים בשבוע 24 סטים
נו יופי אז אל תשנה כלום
זה בכלל חשוב לנסות לשלב את כל הראשים? או שלא להתעסק בזה בכלל,אין לי מושג

עוד לפני שאני אגיד לך על הראשים וזה, אני אגיד לך בהכי פשוט: אמרת שאתה רואה תוצאות איך שאתה עובד עכשיו, נכון? נו יופי, המטרה זה לראות תוצאות, אתה מגיע לזה, מה זה משנה אם אתה עובד לפי ההמלצות או לא? העיקר זה לא העבודה העיקר זה התוצאות. כמובן שזה גם לא יעבוד לנצח ובעתיד תתקע, פשוט כי ככה תוכניות אימונים עובדות, אבל עד שאתה נתקע ולא רואה תוצאות תמשיך ככה.
איזה מישהו חפר לי שאני לא עובד על כל הראשים או משהו אז חשבתי לשאול אותי יש משהו לשפר
זה בכלל חשוב לנסות לשלב את כל הראשים? או שלא להתעסק בזה בכלל,אין לי מושג
זה חרטא, כל הראשים עובדים בכיפוף של המרפק. במקסימום אתה יכול לבצע חלק מהכפיפות במנח "ניטרלי" כמו פטישים לדוגמא, זה לא יזיק, גם אם לא יתן איזה שינוי אמיתי.

• פותח/ת השרשור
עוד לפני שאני אגיד לך על הראשים וזה, אני אגיד לך בהכי פשוט: אמרת שאתה רואה תוצאות איך שאתה עובד עכשיו, נכון? נו יופי, המטרה זה לראות תוצאות, אתה מגיע לזה, מה זה משנה אם אתה עובד לפי ההמלצות או לא? העיקר זה לא העבודה העיקר זה התוצאות. כמובן שזה גם לא יעבוד לנצח ובעתיד תתקע, פשוט כי ככה תוכניות אימונים עובדות, אבל עד שאתה נתקע ולא רואה תוצאות תמשיך ככה.

זה חרטא, כל הראשים עובדים בכיפוף של המרפק. במקסימום אתה יכול לבצע חלק מהכפיפות במנח "ניטרלי" כמו פטישים לדוגמא, זה לא יזיק, גם אם לא יתן איזה שינוי אמיתי.
תודה רבה עשית לי סדר אתה מלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית