הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה האם להמשיך מסה/לחזור לחיטוב

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אז ככה-
בתמונה התחתונה אני אחרי חיטוב של בערך חצי שנה נטו (עם הפסקה חודש בין לבין), הייתי אמור למשוך עוד קצת ולרדת עוד כמה ק"ג אבל הרגשתי שאני כבר לא יכול להמשיך בחיטוב פיזית ומנטלית (המשקל שלי פה הוא 86), אז עברתי למאזן נייטרלי +- (חיטוב אכלתי- 2600 קל' ליום, בנייטרלי בערך 3000)

בתמונה העליונה זה אחרי חודש של נייטרלי, פלוס התחלתי לקחת קראטין באופן קבוע ( 5 גר ליום). אני עולה במשקלי עבודה יחסית ומתקדם באימונים, מרגיש יותר טוב מבחינה פיזית, וגם רואה שאולי גדלתי טיפה וזה אחלה, אבל מפריע לי הבטן שגדלה גם והשומן שקצת עלה כנראה. כרגע אחרי חודש וחצי שוקל 88.5 (אולי זה הרוב נוזלים לא יודע).

מה לדעתכם כדאי לי לעשות, לחזור לחיטוב ויפה שעה אחת קודם או להמשיך בנייטרלי/מסה עם פלוס קטן ביחד עם ההתקדמות באימונים?
ואם אני חוזר לחיטוב לחזור ישר לקלוריות מהחיטוב או לרדת לאט לאט?

IMG_20220815_132524.jpg
IMG_20220815_132500.jpg

יש עוד מה לחטב אבל חבל לך על הזמן כי אין עלייך הרבה שריר.. תתחיל מסה מיידית

~ לשון הרע לא מדבר אלייך ~
מדבקה לאוטו..

• פותח/ת השרשור
יש עוד מה לחטב אבל חבל לך על הזמן כי אין עלייך הרבה שריר.. תתחיל מסה מיידית

~ לשון הרע לא מדבר אלייך ~
מדבקה לאוטו..

נראה לי שאני כבר בסוג של מסה, כרגע ב3000 קלוריות אני עולה גם במשקלי עבודה וגם במשקל גוף אז אם כבר להשאר ככה כרגע. מעצבן אותי שהקוביות מתרחקות אולי כדאי לעשות חיטוב לרדת לאחוז שומן יותר נמוך משהו כמו מיני קאט של איזה חודש ואז להתחיל מסה נקייה?

נערך לאחרונה:
נראה לי שאני כבר בסוג של מסה, כרגע ב3000 קלוריות אני עולה גם במשקלי עבודה וגם במשקל גוף אז אם כבר להשאר ככה כרגע. מעצבן אותי שהקוביות מתרחקות אולי כדאי לעשות חיטוב לרדת לאחוז שומן יותר נמוך משהו כמו מיני קאט של איזה חודש ואז להתחיל מסה נקייה?

אפשר

ולדעתך האחוז שומן לא כזה נוראי? מאפשר לי להמשיך במסה נקייה אם יבוא לי לעוד כמה קילו?
לפי התמונה הזאת נורא זה בטוח לא
בכללי לא מבין מטרות של להגיע לקוביות לפני שיש קצת רוחב ובשר.. זאת דעתי בכל מקרה
אתה יכול כמו שאמרת לרדת עוד טיפה אם באלך קוביות אבל לדעתי זה ביזבוז זמן .
מסה של אחוז ככה בשבוע זה אחלה

אני אפילו הייתי עולה יותר מלוכלך אבל זה רק אני 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית