הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי זריקת טסטוטסרון רק לזמן קצר

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אין לי הרבה ידע כל כך בזה אבל בבקשה תנסו להבין אותי ברצינות, אם לדוגמה אני מזריק עד 3-4 חודשים גג, כמובן נטו טסט בלי חומרים אחרים במינון נורמלי ויחסי ובקרה על ידי בדיקות דם, כדי שאוכל לתת פוש מטורף לעליית מסה ואז מפסיק, מה הסיכוי שיכול להיווצר מצב לתופעות לוואי, פגיעה בכלי דם, או כל פגיעה אחרת על ידי שימוש בטסט בזמן של כמה חודשים בודדים במידה כמובן שאני אדם בריא לחלוטין בלי מחלות רקע?
הרי בתכלס קורות הפגיעות ותופעות לוואי כאשר מזריקים ללא בקרה וכמובן במשך זמן ארוך לא?
מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה:
אין לי שום אג'נדה..
אני רק בא לומר שלדעתי בכל דבר יש סיכון.
ברגע שאותו אדם משכיל ולומד על אותו התחום הוא יכול למזער את הנזק ואפילו למנוע אותו.
שכל אחד יעשה שיקול תועלת ונזק לעצמו.
לדעתי הסיכונים והנזקים של כימיה לא שווים את זה.
וזה בכלל לא השוואה לאימונים עצימים.
כתבת שהגוף לא בנוי לטסט אני טוען שהוא כן
לא לך כתבתי שלא הבנתי, הגבתי אליך בציטוט.
את @Snorlax jr לא הבנתי.

מכיר הרבה חומרים שעוזרים עם זה אבל על מה אתה מדבר אשמח לשמוע
להוסיף עוד agent אם מריצים טסט כדי שלא יהיה תאקלים בקולגן ואתה בסדר
זה יכול להיות אוראלי כלשהו או gh או פפטיד
ולא חייבים להשתגע במינון או משו כזה
מה עבר לך בראש?

כתבת שהגוף לא בנוי לטסט בכמויות שמכניסים
אז אני שואל בן אדם שנמצא כרגע בטיפול של TRT או HRT שהמינונים מאוד נמוכים בהשוואה לסייקל רגיל, האם הגוף שלו לא בנוי לכמות של טסט שהוא מכניס לגוף ?

זה תלוי בגנטיקה שלך
אבל חשבתי שגנטיקה זה מיתוס ואין לה השפעה על החיים שלנו בהיבט הפיזיולוגי, או לפחות אתה כתבת ככה בפורום...
מדובר בחומר שהגוף לא בנוי באופן טבעי אליו,
הגוף מייצר אותו באופן טבעי. 'לא בנוי אליו' זה מונח מעניין.
מדובר בחומר ובכמות לא טבעית לגוף.
GH מיוצר בגוף באופן טבעי גם כן, אז אני באמת לא מבין את הטענה של 'לא טבעי לגוף'. לגבי הכמות זה משהו אחר.
מחקרים ארוכי טווח מראים לנו שכן, ואפילו עם תועלת בריאותית עצומה.
זה מוכח מחקרית שלהרים כבד גורם להיפרטרופיה בצד השמאלי של הלב וזה דבר מסוכן. מעבר לזה יש הרבה ליפטרים ברמה גבוהה (לוקח אותם כדוגמה בכוונה כי הם אלה שירימו הכי כבד למשך הכי הרבה שנים) שמסיימים את הקריירה עם מפרקים שחוקים, גידים ושרירים קרועים, החלפות ברכיים/אגן/כתפיים לא מתפקדות. אני לא אגיד שאימונים אינטנסיביים זה בהכרח לא בריא, אבל בוודאות אי אפשר לטעון שזה כן בריא.

זה מוכח מחקרית שלהרים כבד גורם להיפרטרופיה בצד השמאלי של הלב וזה דבר מסוכן.
לא נכנס לכל הויכוח הזה כי אני לא מבין יותר מידי בעניין אבל הקביעה הזו סתם נשמעת מפחידה.
אימוני התנגדות גורמים לדפנות הלב בחדר השמאלי להתעבות אבל ממש לא מדובר במצב פתולוגי בהנחה ואתה אדם בריא.

ע"ע "תופעת לב ספורטאי"
"Cardiac remodeling"

לא נכנס לכל הויכוח הזה כי אני לא מבין יותר מידי בעניין אבל הקביעה הזו סתם נשמעת מפחידה.
אימוני התנגדות גורמים לדפנות הלב בחדר השמאלי להתעבות אבל ממש לא מדובר במצב פתולוגי בהנחה ואתה אדם בריא.

ע"ע "תופעת לב ספורטאי"
"Cardiac remodeling"
'קביעה' גורם לזה להשמע פחות רצינית. זאת לא קביעה, זאת עובדה.
זה עוד גורם סיכון, זה הופך את הפעילות של הלב לפחות יעילה.
תוסיף עוד משקל (בין אם זה שריר או שומן) תקופות של עלייה וירידה במשקל שזה קורה הרבה בתחום וזה מצטבר לכדי סיכון שלא הייתי מתעלם ממנו. לא אומר שזה חיים או מוות, אבל כן משהו לקחת בחשבון.

'קביעה' גורם לזה להשמע פחות רצינית. זאת לא קביעה, זאת עובדה.
זה עוד גורם סיכון, זה הופך את הפעילות של הלב לפחות יעילה.
תוסיף עוד משקל (בין אם זה שריר או שומן) תקופות של עלייה וירידה במשקל שזה קורה הרבה בתחום וזה מצטבר לכדי סיכון שלא הייתי מתעלם ממנו. לא אומר שזה חיים או מוות, אבל כן משהו לקחת בחשבון.
בסופו של דבר מדובר בעלות מול תועלת.
בוא נגיד שהיתרונות של אימוני התנגדות ואירובי מגמדים כמעט לחלוטין את ה"סיכון", אך אני מסכים שיש פגיעה כלשהי אם כי מינורית.

להוסיף עוד agent אם מריצים טסט כדי שלא יהיה תאקלים בקולגן ואתה בסדר
זה יכול להיות אוראלי כלשהו או gh או פפטיד
ולא חייבים להשתגע במינון או משו כזה
מה עבר לך בראש?
בגדול אם אתה רוצה להריץ משהו לתקופה ארוכה הייתי הולך על 5מג אנאבר או פפטידים כמו שאמרת.
GH בהחלט יעשה אחלה עבודה אבל יקר.

אבל כן כמי שאמרת מינון נמוך גם יתן עבודה וגם ישמור על הוצאות נמוכות

כתבת שהגוף לא בנוי לטסט בכמויות שמכניסים
אז אני שואל בן אדם שנמצא כרגע בטיפול של TRT או HRT שהמינונים מאוד נמוכים בהשוואה לסייקל רגיל, האם הגוף שלו לא בנוי לכמות של טסט שהוא מכניס לגוף ?
כשאדם חולה, וסובל מחוסר כלשהו, תרופה שמאזנת אותו זה הדבר הכי בריא עבורו. לא על זה כתבתי שלא טבעי ובריא.
אבל חשבתי שגנטיקה זה מיתוס ואין לה השפעה על החיים שלנו בהיבט הפיזיולוגי, או לפחות אתה כתבת ככה בפורום...
אני טוען שטענת הגנטיקה לא יכולה להיות אבסטרקטית וללא הסבר מעמיק, פשוט טענה לא מנומקת באוויר.
אורך גפיים זה שוני גנטי מובן וצודק על הבדלי התוצאות בפאוורליפטינג.

בעולם הכימיה, מחלות רקע ומערכת החיסונית אני מאמין שהם משפיעים גנטיים על הנזק של חומרים.
לדוגמה למי שיש נטיה גנטית לנשירת שיער, סביר להניח שסטרואידים יאיצו את זה.
GH מיוצר בגוף באופן טבעי גם כן, אז אני באמת לא מבין את הטענה של 'לא טבעי לגוף'. לגבי הכמות זה משהו אחר.
דיברתי רק על הכמות.
זה מוכח מחקרית שלהרים כבד גורם להיפרטרופיה בצד השמאלי של הלב וזה דבר מסוכן. מעבר לזה יש הרבה ליפטרים ברמה גבוהה (לוקח אותם כדוגמה בכוונה כי הם אלה שירימו הכי כבד למשך הכי הרבה שנים) שמסיימים את הקריירה עם מפרקים שחוקים, גידים ושרירים קרועים, החלפות ברכיים/אגן/כתפיים לא מתפקדות. אני לא אגיד שאימונים אינטנסיביים זה בהכרח לא בריא, אבל בוודאות אי אפשר לטעון שזה כן בריא.
ללב בלי אירובי, אתה צודק, יש תופעה לא בריאה. לעצמות ולשאר הגוף, יש תועלת עצומה.

כשאדם חולה, וסובל מחוסר כלשהו, תרופה שמאזנת אותו זה הדבר הכי בריא עבורו. לא על זה כתבתי שלא טבעי ובריא.
השאלה שלי הייתה לאנשים שיש להם חוסר בטסטוסטרון.
לא לגבי אנשים כמוני וכמו רבים..

השאלה שלי הייתה לאנשים שיש להם חוסר בטסטוסטרון.
לא לגבי אנשים כמוני וכמו רבים..
אנשים שיש להם חוסר, מוגדרים הפרעה בריאותית, וצריכים תרופה בכדי לתפקד ולחיות.
בשביל זה יש טסטוסטרון סינתטי כתרופה להם.

אנשים שיש להם חוסר, מוגדרים הפרעה בריאותית, וצריכים תרופה בכדי לתפקד ולחיות.
בשביל זה יש טסטוסטרון סינתטי כתרופה להם.
נכון אבל השאלה שלי הייתה - האם הגוף שלהם בנוי לכמות שהם מכניסים?
כי אתה כתבת שהגוף לא בנוי לכמות טסט שמכניסים לגוף( כנראה התכוונת לכמויות גבוהות יותר אבל בכל זאת שואל)

נכון אבל השאלה שלי הייתה - האם הגוף שלהם בנוי לכמות שהם מכניסים?
כי אתה כתבת שהגוף לא בנוי לכמות טסט שמכניסים לגוף( כנראה התכוונת לכמויות גבוהות יותר אבל בכל זאת שואל)
התכוונתי לכמויות שספורטאים לוקחים כדי לשפר ביצועים. לא כמה מ"ג שאדם חולה לוקח כדי להתאזן בסך הכל.

אני טוען שטענת הגנטיקה לא יכולה להיות אבסטרקטית וללא הסבר מעמיק, פשוט טענה לא מנומקת באוויר.
אורך גפיים זה שוני גנטי מובן וצודק על הבדלי התוצאות בפאוורליפטינג.

בעולם הכימיה, מחלות רקע ומערכת החיסונית אני מאמין שהם משפיעים גנטיים על הנזק של חומרים.
לדוגמה למי שיש נטיה גנטית לנשירת שיער, סביר להניח שסטרואידים יאיצו את זה.
אתה לא יכול לרקוד בשתי חתונות במקביל.
או שלגנטיקה יש השפעה על הכל, או שאין לה השפעה על כלום.
דיברתי רק על הכמות.
אני יודע שלזה התכוונת, אבל ניסחת את זה בצורה שונה:sarcastic:
ללב בלי אירובי, אתה צודק, יש תופעה לא בריאה.
בעייתי בכל מצב, אירובי עוזר למזער, הוא לא מבטל לחלוטין.
לעצמות ולשאר הגוף, יש תועלת עצומה.
תגיד את זה לוולאד אלחזוב, ברנדון לילי, לואי סימונס, דן גרין, לארי ווילס ועוד ועוד, ואלה רק פאוורליטרים.
דיברנו על ספורט אינטנס ככלל ולא על פאוורליפטינג בפרט.
לספורט אינטנסיבי בהכרח יש את הסיכונים, מגרעות והנזקים שלו.

אתה לא יכול לרקוד בשתי חתונות במקביל.
או שלגנטיקה יש השפעה על הכל, או שאין לה השפעה על כלום.
חביבי, זה לא עובד ככה. אם אתה מאמין באבולוציה זה לא אומר שאתה חייב להאמין תפוח נוצר מקופים.
אני מקבל טענות על גנטיקה שמושרשות בהיגיון והסבר שמניח את הדעת. לא "כי ככה אני מנחם את עצמי שאני חלש".
אני יודע שלזה התכוונת, אבל ניסחת את זה בצורה שונה:sarcastic:
היה ברור לי, סתם ניסית לעצבן אותי.
בעייתי בכל מצב, אירובי עוזר למזער, הוא לא מבטל לחלוטין.
אני לא יודע עד כמה זה בעייתי למתאמן טבעי בקטגוריה נמוכה יחסית.
תגיד את זה לוולאד אלחזוב, ברנדון לילי, לואי סימונס, דן גרין, לארי ווילס ועוד ועוד, ואלה רק פאוורליטרים.
דיברנו על ספורט אינטנס ככלל ולא על פאוורליפטינג בפרט.
לספורט אינטנסיבי בהכרח יש את הסיכונים, מגרעות והנזקים שלו.
ציינת רק פאוורליפטרים מוזרקים, הרבה מהסיכונים, פציעות ונזקים שמיוחסים לפאוורליפטינג או פיתוח גוף אפשר לתלות בכימיה.
אני לא בטוח כמה המחקרים שלא בקיאים בהבדלים האלו רלוונטים אלינו (הטבעיים).

חביבי, זה לא עובד ככה.
אבל זה כן עובד ככה, לנסות לרדד את זה לרמה של תפוחים וקופים לא מבטל את זה.
כי ככה אני מנחם את עצמי שאני חלש".
צודק, אבל זה לא הטיעון.
אני לא יודע עד כמה זה בעייתי למתאמן טבעי בקטגוריה נמוכה יחסית.
הייתי מייחס חשיבות למשקל גוף ביחס לפריים של הבנאדם ולא רק למשקל גוף אבסולוטי.
לדוגמה, לשקול 100 ק"ג (ללא תלות באחוז השומן), על גובה של 165-170 ס"מ זה לא אידאלי מבחינה בריאותית ועדיין לא מדובר בקטגורית משקל גבוהה במיוחד.
ציינת רק פאוורליפטרים מוזרקים, הרבה מהסיכונים, פציעות ונזקים שמיוחסים לפאוורליפטינג או פיתוח גוף אפשר לתלות בכימיה.
השרירים שלך יכולים להקרע, הגידים והעצמות להשחק/להשבר בין אם אתה מוזרק או טבעי. פאוורליפטינג זה ספורט משמעמם, טבעי משעמם במיוחד אז אני לא ממש עוקב אבל אני בטוח שאוכל למצוא דוגמאות של ספורטאים שעוברים בדיקות (אין דרך לגעת בוודאות מי טבעי) וגם הם עברו הרבה פציעות. גם מחוץ לPL אמצא לך דוגמאות כאלה.

שים לב, דיברנו על בריאות/סיכוני בריאות בהקשר של ספורט אינטנסיבי. יש לו את היתרונות הבריאותיים שלו, אבל לצייר תמונה כאילו יש רק יתרונות בלי חסרונות רציניים זה לא מציאותי.

צודק, אבל זה לא הטיעון.
תסביר לי את הטיעון בבקשה, איך הגנים משפיעים על היכולת שלך להיות טוב בפאוורליפטינג? ותביא ראיה (חוץ מאורך גפיים, ומחלות).
הייתי מייחס חשיבות למשקל גוף ביחס לפריים של הבנאדם ולא רק למשקל גוף אבסולוטי.
לדוגמה, לשקול 100 ק"ג (ללא תלות באחוז השומן), על גובה של 165-170 ס"מ זה לא אידאלי מבחינה בריאותית ועדיין לא מדובר בקטגורית משקל גבוהה במיוחד.
יש מצב, אין לי איך לדעת בוודאות.
השרירים שלך יכולים להקרע, הגידים והעצמות להשחק/להשבר בין אם אתה מוזרק או טבעי. פאוורליפטינג זה ספורט משמעמם, טבעי משעמם במיוחד אז אני לא ממש עוקב אבל אני בטוח שאוכל למצוא דוגמאות של ספורטאים שעוברים בדיקות (אין דרך לגעת בוודאות מי טבעי) וגם הם עברו הרבה פציעות. גם מחוץ לPL אמצא לך דוגמאות כאלה.

שים לב, דיברנו על בריאות/סיכוני בריאות בהקשר של ספורט אינטנסיבי. יש לו את היתרונות הבריאותיים שלו, אבל לצייר תמונה כאילו יש רק יתרונות בלי חסרונות רציניים זה לא מציאותי.
בדומה לעצמות, השרירים תחת שימוש מתחזקים, לא נשחקים. עוד לא הבנתי את הטענה שטוענת שיש שחיקה מאימונים אינטנסיביים, אשמח לראות ביסוס לזה. נראה לי שאנשים מבססים את זה על דברים אחרים שנשחקים כמו ברכב, אני לא סבור שככה עובד גוף האדם. אצלנו כשאתה משתמש בשרירים אתה מחזק אותם.

סיכוני פציעות קיים בספורט, אך גם בחיי היום יום. אנשים נופלים, נפגעים והרקמות שלהם עלולים להיקרע או להינזק. הסיכוי הזה לא עולה כשאתה באופן מודע שם את הסטרס על עצמך. אם כבר להיפך, פריצות דיסק ופציעות שמיוחסות לספורט נראים יותר נפוצים אצל אנשים דווקא לא פעילים, אשמח לשתף גם מקור אם תרצה.

עם כימיה הפציעות עולות כי הגידים והרקמות השונות לא הספיקו להתחזק בקצב של השרירים. המיומנות והשליטה במשקל כבד עדיין לא משופשף ביחס לכוח שיש לספורטאי, ויש עוד סיבות. הבעיה עם מחקרי פציעות על הטופ בפאוורליפטינג זה בדיוק זה, שהם בודקים ספורטאים מוזרקים בדרך כלל, וככה אי אפשר לבודד את הסיבה של הפציעות לאימונים אינטנסיביים, זה יכול להיות גם הכימיה.
הפציעות משמעותית נמוכות יותר בתחרויות פאוורליפטינג עם בדיקות.

אני פתוח לשמוע על חסרונות פוטנציאלים של ספורט אינטנסיבי, אבל מלבד שאני מאמין שהם מתגמדים ביחס ליתרונות, אני לא מאמין שתצליח למצוא הוכחות טובות לטענות שלך על ספורטאים טבעיים.

אני פתוח לשמוע על חסרונות פוטנציאלים של ספורט אינטנסיבי, אבל מלבד שאני מאמין שהם מתגמדים ביחס ליתרונות, אני לא מאמין שתצליח למצוא הוכחות טובות לטענות שלך על ספורטאים טבעיים.
את מי מגדירים כטבעי לצורך הדיון? מי שעובר בדיקות WADA? USADA? כל ארגון אנטי-דופינג כזה או אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית