הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי זריקת טסטוטסרון רק לזמן קצר

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אין לי הרבה ידע כל כך בזה אבל בבקשה תנסו להבין אותי ברצינות, אם לדוגמה אני מזריק עד 3-4 חודשים גג, כמובן נטו טסט בלי חומרים אחרים במינון נורמלי ויחסי ובקרה על ידי בדיקות דם, כדי שאוכל לתת פוש מטורף לעליית מסה ואז מפסיק, מה הסיכוי שיכול להיווצר מצב לתופעות לוואי, פגיעה בכלי דם, או כל פגיעה אחרת על ידי שימוש בטסט בזמן של כמה חודשים בודדים במידה כמובן שאני אדם בריא לחלוטין בלי מחלות רקע?
הרי בתכלס קורות הפגיעות ותופעות לוואי כאשר מזריקים ללא בקרה וכמובן במשך זמן ארוך לא?
מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה:
את מי מגדירים כטבעי לצורך הדיון? מי שעובר בדיקות WADA? USADA? כל ארגון אנטי-דופינג כזה או אחר?
בוא נתחיל מספורטאים שעוברים בדיקות.
זה אמנם לא מוכיח שהם טבעיים, אבל לפחות המינון, והזמנים שיהיו מוזרקים פוחת משמעותית.

בוא נתחיל מספורטאים שעוברים בדיקות.
זה אמנם לא מוכיח שהם טבעיים, אבל לפחות המינון, והזמנים שיהיו מוזרקים פוחת משמעותית.
צפה ב'איקרוס' זה ייתן לך התחלה טובה להבין שמה שאתה אומר לא קרוב למציאות.
ומעבר למה שתראה באיקרוס, חומרים כמו GH וIGF מאוד קשה לבדוק ולאתר. ספורטאי יכול להשתמש בהם ולמרות שהארגון בדק לא ימצאו את זה.
יש חומרים שיוצאים מהגוף בתוך שעות ספורות, אפשר להשתמש בעירוי דם לאחר הבדיקה שהספורטאי עובר ויש גם חומרים או סמים ש'יסתירו' את החומרים שבהם הספורטאי משתמש.

אגב, מה שאמרת שהספורטאי המוזרק חשוף יותר לפציעות כי השריר מתחזק יותר מהעצם זה בולשיט. הרבה מאוד סטרואידים גורמים לסינתוז קולגן מוגבר שמחזק את הרקמות והעצמות ואם כבר דיברנו על GH, IGF, הם גם עוזרים בנושא של חיזוק העצמות, רקמות, גידים וגם עוזרים בהחלמה במידת הצורך. כל זה ועוד לא התחלנו לדבר על פפטידים.

You're out of your depth here, חביבי.

אל תהיה ראש קטן.

כן.. אני ראש קטן.
מת על החברה ששותים אלכוהול ומעשנים גראס מטלגרם ואומרים לי שסטרואידים זה לא בריא..

ובשייק חלבון יש סטרואידים.. 😆

כן.. אני ראש קטן.
מת על החברה ששותים אלכוהול ומעשנים גראס מטלגרם ואומרים לי שסטרואידים זה לא בריא..

ובשייק חלבון יש סטרואידים.. 😆
מילים שלך, מסקנות שלך. אדם חכם.
תצטט לי איפה תירצתי משהו, אני ממתין.
"רוב האוכלוסיה עושה דברים לא בריאים ביום יום". SO? מה זה קשור לזריקה של סטרואידים? בגלל שכולם עושים משהו לא בריא זה לא מביא לגיטימציה כולשהיא, תירוץ לדחוף מחטים לגוף, עצוב שצריך להסביר לך את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית