עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר בין כאבי גב ומגדר/מין?מרגישה כמו גבר
אתה מוכן להפסיק להגיב בקטע רע על כל דבר שאני רושמת ?מה הקשר בין כאבי גב ומגדר/מין?
מה רע במה שהוא כתב? אני גם לא הבנתי את הכוונה שלךאתה מוכן להפסיק להגיב בקטע רע על כל דבר שאני רושמת ?
כאילו דיי בחייאת
אני שואלת כאן שאלות בפורום כדי לקבל תשובות
לא דבר אחר
אני שואל ברצינות- איך הגעת למסקנה שזה בגלל זה?כאבי גב עקב משקל כבד של תיקים
שסחבתי עד כה על גבי
וישיבה ממושכת .
כי זאת ההרגשה שלימה רע במה שהוא כתב? אני גם לא הבנתי את הכוונה שלך
אני שואל ברצינות- איך הגעת למסקנה שזה בגלל זה?
איזה אימונים??אם את צודקת בהשערה שלך, הייתי מנסה תקופה לא לסחוב תיקים, ולא להיות יושבני, ותראי אם זה עובר לך.
בנוסף, אימוני כוח לגב יכולים לעזור.
אולי גם יוגה או פילאטיס יעזרו, אני יודע שהם מתמקדים יותר ביציבות שלך.
סקוואט ודדליפט עם מאמן כושר טוב.איזה אימונים??
אלן ת'רול אהוב ליבידרך אגב למדתי לעשות דדליפט בעזרת הבחור שבתמונה שלך .
כמו שאנחנן אמר סקוואט ודדליפט כנראה יספיקו. תכלס כל תרגיל שמעמיס על הפושטי גב כנראה יעזור לך אם תתחזקי בו.איזה אימונים??
מרכזסקוואט ודדליפט עם מאמן כושר טוב.
איזה אזור את בארץ? אולי אוכל להמליץ לך.
את יכולה גם ליווי אונלייןמרכז
אבל אני בצבא ..
בעייתי ..
ממממ לא מאמינה בזה כל כךאת יכולה גם ליווי אונליין
אם לא תנסי איך תדעיממממ לא מאמינה בזה כל כך
מה יש לא להאמין? את מצלמת סרטונים שלך מתאמנת והוא רואה את הטכניקה והמהירות שלך ונותן ביקורת. הוא בונה לך תוכנית, את אומרת מה הצלחת ואיך הרגשת, הוא בונה לך את ההמשך לפי מה שקרה עד עכשיו... זה עבד עובד ויעבוד, פשוט תראי חלק מהמתאמנים המובילים בארץ (ובכללי) שעובדים ככה.ממממ לא מאמינה בזה כל כך
אני לא 'מגיב בקטע רע'. אם את בחורה שמרגישה כמו גבר זה דורש התייחסות מקצועית מפסיכולוג מוסמך שיעזור לך להגיע לתובנות ולא כמה תגובות בפורום באינטרנט.אתה מוכן להפסיק להגיב בקטע רע על כל דבר שאני רושמת ?
את לא מאמינה בליווי אונליין אבל מצד שני אומרת שלמדת לעשות דדליפט מסרטון באינטרנט? קצת מוזר לדעתי.ממממ לא מאמינה בזה כל כך
אני לא 'מגיב בקטע רע'. אם את בחורה שמרגישה כמו גבר זה דורש התייחסות מקצועית מפסיכולוג מוסמך שיעזור לך להגיע לתובנות ולא כמה תגובות בפורום באינטרנט.
חוץ מזה הליכה כפופה זאת לא תכונה של מין מסויים אלא בעיה שזכרים ונקבות חווים כאחד.
את לא מאמינה בליווי אונליין אבל מצד שני אומרת שלמדת לעשות דדליפט מסרטון באינטרנט? קצת מוזר לדעתי.
חוץ מזה, הבעיה שלך עם הגב די פשוטה.
לחזק אותו בעזרת תרגילים לגב תחתון, עליון וגם לחזק את הכתפיים יעזור כדי להגיע למנח גב נכון.
בהצלחה.[/
יש הבדל בין לראות סרטון פשוט של 2 דקות
לבין ליווי מר אדון
יש לי כאבים בגבהגבת בתוך התגובה שלי אז הרצף של ההודעות יראה מוזר. אבל את צודקת לחלוטין, יש הבדל ענק בין סרטון של 2 דקות באינטרנט לבין מישהו שאשכרה מלווה אותך מאימון לאימון, עובר על הסרטונים ורואה מה צריך לתקן ואיך לעשות את זה. איך לא חשבתי על זה בעצמי?