הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה הקשר בין כאבי גב ומגדר/מין?
אתה מוכן להפסיק להגיב בקטע רע על כל דבר שאני רושמת ?
כאילו דיי בחייאת
אני שואלת כאן שאלות בפורום כדי לקבל תשובות
לא דבר אחר

כאילו דיי בחייאת
אני שואלת כאן שאלות בפורום כדי לקבל תשובות
לא דבר אחר
מה רע במה שהוא כתב? אני גם לא הבנתי את הכוונה שלך
כאבי גב עקב משקל כבד של תיקים
שסחבתי עד כה על גבי
וישיבה ממושכת .
אני שואל ברצינות- איך הגעת למסקנה שזה בגלל זה?

• פותח/ת השרשור
מה רע במה שהוא כתב? אני גם לא הבנתי את הכוונה שלך

אני שואל ברצינות- איך הגעת למסקנה שזה בגלל זה?
כי זאת ההרגשה שלי
בצבא אני סוחבת עליי תיקים כבדים
ואני יושבת הרבה

תשמע אין עוד סיבה אחרת
איזו עוד סיבה יכולה לגרום לכאבים בגב ?

בצבא זה התעצם הכאבים בגב

דרך אגב למדתי לעשות דדליפט בעזרת הבחור שבתמונה שלך .

אם את צודקת בהשערה שלך, הייתי מנסה תקופה לא לסחוב תיקים, ולא להיות יושבני, ותראי אם זה עובר לך.

בנוסף, אימוני כוח לגב יכולים לעזור.

אולי גם יוגה או פילאטיס יעזרו, אני יודע שהם מתמקדים יותר ביציבות שלך.

• פותח/ת השרשור
אם את צודקת בהשערה שלך, הייתי מנסה תקופה לא לסחוב תיקים, ולא להיות יושבני, ותראי אם זה עובר לך.

בנוסף, אימוני כוח לגב יכולים לעזור.

אולי גם יוגה או פילאטיס יעזרו, אני יודע שהם מתמקדים יותר ביציבות שלך.
איזה אימונים??

ממממ לא מאמינה בזה כל כך
מה יש לא להאמין? את מצלמת סרטונים שלך מתאמנת והוא רואה את הטכניקה והמהירות שלך ונותן ביקורת. הוא בונה לך תוכנית, את אומרת מה הצלחת ואיך הרגשת, הוא בונה לך את ההמשך לפי מה שקרה עד עכשיו... זה עבד עובד ויעבוד, פשוט תראי חלק מהמתאמנים המובילים בארץ (ובכללי) שעובדים ככה.

אני לא 'מגיב בקטע רע'. אם את בחורה שמרגישה כמו גבר זה דורש התייחסות מקצועית מפסיכולוג מוסמך שיעזור לך להגיע לתובנות ולא כמה תגובות בפורום באינטרנט.
חוץ מזה הליכה כפופה זאת לא תכונה של מין מסויים אלא בעיה שזכרים ונקבות חווים כאחד.
ממממ לא מאמינה בזה כל כך
את לא מאמינה בליווי אונליין אבל מצד שני אומרת שלמדת לעשות דדליפט מסרטון באינטרנט? קצת מוזר לדעתי.

חוץ מזה, הבעיה שלך עם הגב די פשוטה.
לחזק אותו בעזרת תרגילים לגב תחתון, עליון וגם לחזק את הכתפיים יעזור כדי להגיע למנח גב נכון.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני לא 'מגיב בקטע רע'. אם את בחורה שמרגישה כמו גבר זה דורש התייחסות מקצועית מפסיכולוג מוסמך שיעזור לך להגיע לתובנות ולא כמה תגובות בפורום באינטרנט.
חוץ מזה הליכה כפופה זאת לא תכונה של מין מסויים אלא בעיה שזכרים ונקבות חווים כאחד.

את לא מאמינה בליווי אונליין אבל מצד שני אומרת שלמדת לעשות דדליפט מסרטון באינטרנט? קצת מוזר לדעתי.

חוץ מזה, הבעיה שלך עם הגב די פשוטה.
לחזק אותו בעזרת תרגילים לגב תחתון, עליון וגם לחזק את הכתפיים יעזור כדי להגיע למנח גב נכון.

בהצלחה.[/

יש הבדל בין לראות סרטון פשוט של 2 דקות
לבין ליווי מר אדון

הגבת בתוך התגובה שלי אז הרצף של ההודעות יראה מוזר. אבל את צודקת לחלוטין, יש הבדל ענק בין סרטון של 2 דקות באינטרנט לבין מישהו שאשכרה מלווה אותך מאימון לאימון, עובר על הסרטונים ורואה מה צריך לתקן ואיך לעשות את זה. איך לא חשבתי על זה בעצמי?

• פותח/ת השרשור
הגבת בתוך התגובה שלי אז הרצף של ההודעות יראה מוזר. אבל את צודקת לחלוטין, יש הבדל ענק בין סרטון של 2 דקות באינטרנט לבין מישהו שאשכרה מלווה אותך מאימון לאימון, עובר על הסרטונים ורואה מה צריך לתקן ואיך לעשות את זה. איך לא חשבתי על זה בעצמי?
יש לי כאבים בגב
ובמותניים

אני די מסכים שלא כדאי סתם לפנות לליווי אונליין.
בתור אחד שמלווה אונליין, זה עובד למישהו עם בסיס, שמוכן לעשות הרבה שיעורי בית. לא סתם רוב המתאמנים שלי מאמנים בעצמם, ובאו אליי עם שאיפה להתחרות או אחרי כמה תחרויות.

בשביל ללמוד טכניקה מאפס, מאוד מומלץ מאמן פרונטלי. אני יודע על כמה מאמנים מעולים שמסרבים ללוות אונליין, זה מאבד הרבה מהאפקט.

אמנם למדתי עם הזמן להדריך אונליין, זה עולם אחר לגמרי, אבל זה וודאי לא לכולם.
אחד הסיבות העיקריות שעזבתי את המאמן שלי, זה כי עברתי עיר, קיבלתי ממנו ליווי אונליין וזה פשוט לא התאים לי.
יש הרבה מאמנים במרכז, לא חסר.
בצבא אין שם איזה מאמן כושר או משהו כזה שיכול לעזור לך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית