הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על אימון AB

Bondablesleet

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
מתאמן חודשיים וחצי 4 פעמים בשבוע עשיתי חודש fbw ועברתי לעשות AB. לגבי החזרות אני עושה בטווח ה8-12 חזרות אז אני אכתוב 12 בהכל
A חזה כתפיים יד אחורית
לחיצת חזה במכונה-4X12
פרפר במכונה 4X12
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע עליון 4X12
לחיצת כתפיים עם משקולות 4x12
הרחקות כתפיים לצד 4x12
כתף אחורית במכונה 4x12
Tricep pushdown 4x12
Overhead cable extensions 4x12
מקבילים 2xמה שאני מצליח
B רגליים גב יד קדמית
לג פרס 4x12
לג אקסטנשנס 4x12
סקוואטס 3X8
האמסטרינג קרל 4x12
תאומים בישיבה
Lat pulldown 4X12
חתירה עם כבל 4
פולאובר 4
Ez bar curl 4
Bicep curl 3
פטישים 3
חרא אימון. יודע שהרבה נפח תגידו לי אם אפשר לתקן או אם אפשר לתת לי עצה לעשות משהו אחר

בהכי פשוט שיש, פשוט תבחר לכל שריר 2 תרגילים שהוא שריר המטרה בהם, כל שריר ל3 סטים. אין סיבה לתת למשל לחזה ויד קדמית נפח משוגע אבל להמסטרינג ותאומים נפח קטן (אלא אם ניסית וראית שזה עובד יותר טוב, מה שלא אפשרי בחודשיים וחצי).
שים לב שאתה מתקדם מאימון לאימון או משבוע לשבוע, וכשזה לא יעבוד יותר תצטרך להתחיל לתת התאמות.

• פותח/ת השרשור
בהכי פשוט שיש, פשוט תבחר לכל שריר 2 תרגילים שהוא שריר המטרה בהם, כל שריר ל3 סטים. אין סיבה לתת למשל לחזה ויד קדמית נפח משוגע אבל להמסטרינג ותאומים נפח קטן (אלא אם ניסית וראית שזה עובד יותר טוב, מה שלא אפשרי בחודשיים וחצי).
שים לב שאתה מתקדם מאימון לאימון או משבוע לשבוע, וכשזה לא יעבוד יותר תצטרך להתחיל לתת התאמות.
הפיצול בסדר? אימון b ארוך בטירוף. אין לי מושג מה לעשות ברגליים.

הפיצול בסדר? אימון b ארוך בטירוף. אין לי מושג מה לעשות ברגליים.

פיצול - תפצל איך שבא לך, תעשה יום תאומים ויום אמות, זה לא משנה. מה שמשנה זה נפח שבועי, ואידיאלי יותר לאמן כל שריר פעמיים בשבוע.

הרגליים בסדר, לדעתי צריך יותר נפח לתאומים ולהאמסטרינג, גם התגובה מעליי ציינה זאת.

תקרא בפורום על נפח, תבין איך לתכנן את האימון.
אתה עושה 24 סטים שבועיים לחזה, ו8 ל-Side Delts. בקיצור בתור התחלה תתחיל לעבוד בטווח של 10-20 סטים שבועיים לכל שריר.

• פותח/ת השרשור
פיצול - תפצל איך שבא לך, תעשה יום תאומים ויום אמות, זה לא משנה. מה שמשנה זה נפח שבועי, ואידיאלי יותר לאמן כל שריר פעמיים בשבוע.

הרגליים בסדר, לדעתי צריך יותר נפח לתאומים ולהאמסטרינג, גם התגובה מעליי ציינה זאת.

תקרא בפורום על נפח, תבין איך לתכנן את האימון.
אתה עושה 24 סטים שבועיים לחזה, ו8 ל-Side Delts. בקיצור בתור התחלה תתחיל לעבוד בטווח של 10-20 סטים שבועיים לכל שריר.
תודה אח,קראתי מה שאמרת אבל אני לא מצליח להבין זה קשה לי כי אין עדיין הרבה ידע מחודשיים וחצי. לא יודע מה לעשות

תודה אח,קראתי מה שאמרת אבל אני לא מצליח להבין זה קשה לי כי אין עדיין הרבה ידע מחודשיים וחצי. לא יודע מה לעשות
בהכי פשוט שיש, פשוט תבחר לכל שריר 2 תרגילים שהוא שריר המטרה בהם, כל שריר ל3 סטים.
הפיצול בסדר?
כמו שתומס אמר אתה יכול לפצל איך שבא לך וזה לא משנה, מה שמשנה זה הנפח השבועי.

אני עושה יותר מדי נפח לשרירים מסוימים.?
ממש אמרנו לך:
צריך יותר נפח לתאומים ולהאמסטרינג
בקיצור בתור התחלה תתחיל לעבוד בטווח של 10-20 סטים שבועיים לכל שריר
אין סיבה לתת למשל לחזה ויד קדמית נפח משוגע
וממש סיכמתי לך בצורה הכי פשוטה שיש:
בהכי פשוט שיש, פשוט תבחר לכל שריר 2 תרגילים שהוא שריר המטרה בהם, כל שריר ל3 סטים

20 סטים שבועיים לשריר קטן כמו יד קדמית זה הרבה. לדעתי לא צריך יותר מ-12, כלומר אם אתה מתאמן פעמיים a ופעמיים b אז 6 סטים כל אימון מספיק. גם ליד אחורית זה מספיק. לכתפיים אתה יכול לתת 14 סטים שבועיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית