הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קופונים עדכניים לMP?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך
אז בנוסף לעליית המחירים המטורפת הם גם העלימו את האופציה לקנות 5 קילו מהאבקת חלבון שלהם.
נראה לי שאפשר לומר RIP Myprotein, היה בהחלט נחמד להזמין מהם.
יש אלטרנטיבות אחרות? ראיתי שיש 3 מארזים של ALFA WHEY ב-600 ש"ח יש משהו יותר משתלם מזה בשוק? iherb או משהו?
לא העלימו, זה פשוט שחסר להם מלא טעמים במלאי. חלק מהטעמים עדיין אפשר להביא 5 קילו (במחיר מופקע, כמובן)

לפני שאתם אומרים קדיש על החברה הזאת תחכו עוד חודש לבלק פריידי. אני נוטה להאמין שהם העלו עכשיו מחירים בכוונה כדי לתת תחושה של "אקסטרה הנחה" לקראת חגי הקניות המתקרבים.

אגב, שירות לציבור (למרות שזה עדיין יקר, גם אחרי הנחה)

30% - reece
10% - emilie
אם יצוצו הנחות בקרוב אפשר לקוות לשלב בין הקופונים האלה להנחות ואז להביא מעל ל-50 אחוז הנחה.

protip:
חבר מכוכב אחר רמז לי שאפשר לעשות bruteforce על הקופונים ללא התאמתות עם רשימה של common words ולמצוא קופונים מטורפים.

מה שהיה פעם…
F44B70EC-E959-480B-8D53-5902502AE18D.png

אז בנוסף לעליית המחירים המטורפת הם גם העלימו את האופציה לקנות 5 קילו מהאבקת חלבון שלהם.
נראה לי שאפשר לומר RIP Myprotein, היה בהחלט נחמד להזמין מהם.
יש אלטרנטיבות אחרות? ראיתי שיש 3 מארזים של ALFA WHEY ב-600 ש"ח יש משהו יותר משתלם מזה בשוק? iherb או משהו?
אם אתה בא אליי אני מביא לך שק ב300 של קינמון 5 קג
אגב, שירות לציבור (למרות שזה עדיין יקר, גם אחרי הנחה)

30% - reece
10% - emilie
אם יצוצו הנחות בקרוב אפשר לקוות לשלב בין הקופונים האלה להנחות ואז להביא מעל ל-50 אחוז הנחה.

protip:
חבר מכוכב אחר רמז לי שאפשר לעשות bruteforce על הקופונים ללא התאמתות עם רשימה של common words ולמצוא קופונים מטורפים.
חזק ביותר הreece הזה מזכיר לי את beast שהיה. אבל אי אפשר לשלב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית