עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ה40% לא היו לכל המוצרים, יש מוצרים שעכשיו יותר יקרים מההנחה הקודמת ויש שיותר זולים.זה סתם חרטא לפני יומיים המחירים היו אותו הדבר בדיוק והיה רשום שיש 40% בלי להזין קוד
איך זה מגיע? עם שליח?ה40% לא היו לכל המוצרים, יש מוצרים שעכשיו יותר יקרים מההנחה הקודמת ויש שיותר זולים.
אני לדוגמא קניתי 12 חטיפי חלבון carb crusher ב71 שקל ל12 יחידות אז לדעתי זה משתלם
היה רשום 40% ועכשיו 25%, והמחיר באמת עלהזה סתם חרטא לפני יומיים המחירים היו אותו הדבר בדיוק והיה רשום שיש 40% בלי להזין קוד
יש את ההנחה באתר בלי להכניס כלום כמו שאמרו לך.אני רואה שיש שם אפשרות להרבה משחקים. מה דרך ההזמנה הכי משתלמת והאם יש קופונים שאפשר להשתמש בהם?
תודה
מה שאני רציתי להזמין נשאר בדיוק באותו המחיר 1 ל1היה רשום 40% ועכשיו 25%, והמחיר באמת עלה
המבצע הקודם היה עד 40% והמבצע עכשיו זה 25% על הכל.מה שאני רציתי להזמין נשאר בדיוק באותו המחיר 1 ל1
אז אני אומר לך שזה חרטא כי הייתה לי עגלת קניות כשהיה 40 אחוז ועכשיו שזה 25 אחוז המחיר אותו הדבר אחד לאחד.המבצע הקודם היה עד 40% והמבצע עכשיו זה 25% על הכל.
העגלה שלי ירדה במחיר באיזור ה30 שקלים ותאמת חשבתי שיעשו הנחה יותר טובה וחיכיתי קצת לפני החג כי ידעתי שהם יעשו משהו לפסח אבל בלי קשר הם חברה זולה בפער בהשוואה למתחרים ואני אוהב את המוצרים שלהםאז אני אומר לך שזה חרטא כי הייתה לי עגלת קניות כשהיה 40 אחוז ועכשיו שזה 25 אחוז המחיר אותו הדבר אחד לאחד.
הבנתי מה אתה אומר בדיליי, יש מצב, בכל מקרה המוצרים אצלי לא השתנו כלל.