רוצה לעשות הזמנה ראשונה בmyprotein. יש קופונים או טיפים לקנייה?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
אני רואה שיש שם אפשרות להרבה משחקים. מה דרך ההזמנה הכי משתלמת והאם יש קופונים שאפשר להשתמש בהם?

תודה

• פותח/ת השרשור
זה סתם חרטא לפני יומיים המחירים היו אותו הדבר בדיוק והיה רשום שיש 40% בלי להזין קוד

זה סתם חרטא לפני יומיים המחירים היו אותו הדבר בדיוק והיה רשום שיש 40% בלי להזין קוד
ה40% לא היו לכל המוצרים, יש מוצרים שעכשיו יותר יקרים מההנחה הקודמת ויש שיותר זולים.
אני לדוגמא קניתי 12 חטיפי חלבון carb crusher ב71 שקל ל12 יחידות אז לדעתי זה משתלם

• פותח/ת השרשור
ה40% לא היו לכל המוצרים, יש מוצרים שעכשיו יותר יקרים מההנחה הקודמת ויש שיותר זולים.
אני לדוגמא קניתי 12 חטיפי חלבון carb crusher ב71 שקל ל12 יחידות אז לדעתי זה משתלם
איך זה מגיע? עם שליח?

אני רואה שיש שם אפשרות להרבה משחקים. מה דרך ההזמנה הכי משתלמת והאם יש קופונים שאפשר להשתמש בהם?

תודה
יש את ההנחה באתר בלי להכניס כלום כמו שאמרו לך.
בנוסף, אם זו הזמנה ראשונה שלך אתה יכול בהרשמה להכניס קופון שיתן לך עוד 15% הנחה בהזמנה הראשונה וגם יעזור לי כי זה קוד הפנייה.
אם אתה יכול להכניס אותו אני אשמח: AMIEL-R16
תהנה ואם יש לך שאלות נוספות (על מוצרים או משהו אחר) תרגיש חופשי לשאול 😃

• פותח/ת השרשור
המבצע הקודם היה עד 40% והמבצע עכשיו זה 25% על הכל.
אז אני אומר לך שזה חרטא כי הייתה לי עגלת קניות כשהיה 40 אחוז ועכשיו שזה 25 אחוז המחיר אותו הדבר אחד לאחד.

הבנתי מה אתה אומר בדיליי, יש מצב, בכל מקרה המוצרים אצלי לא השתנו כלל.

אז אני אומר לך שזה חרטא כי הייתה לי עגלת קניות כשהיה 40 אחוז ועכשיו שזה 25 אחוז המחיר אותו הדבר אחד לאחד.

הבנתי מה אתה אומר בדיליי, יש מצב, בכל מקרה המוצרים אצלי לא השתנו כלל.
העגלה שלי ירדה במחיר באיזור ה30 שקלים ותאמת חשבתי שיעשו הנחה יותר טובה וחיכיתי קצת לפני החג כי ידעתי שהם יעשו משהו לפסח אבל בלי קשר הם חברה זולה בפער בהשוואה למתחרים ואני אוהב את המוצרים שלהם

יש לך את המבצע של פסח שהכל ב- 25 אחוז הנחה ויש לך גם אפשרות להזמין דרך היבואן שלהם בארץ, דרים נוטרישן.
המחירים שם בדרך כלל יותר זולים מהאתר של מיי פרוטאין.

דרים נוטרישיין יותר יקר והוא לא נראה כמו היבואן שלהם, זה נראה יותר כמו אתר תיווך שעושה drop ship מחו"ל אליך

מזה משנה איך ומה הם עושים, כל עוד זה יותר זול אני אומר תודה 🙌

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית