הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתוכנית אימון (פול באדי)

Yairgabay

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הי,אני חייב התייעצות ואני ממש אשמח אם תוכלו לענות לי.
אני חייל ומתאמן מתחיל,התחלתי קצת לחקור על כל עניין התזונה והאימונים (עדיין מנסה קצת לחקור ולהבין הכל).
וביניתי לעצמי תוכנית אימון פול באדי עכשיו,אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע בחדר כושר בבסיס ומכיוון ואני עדיין לא מבין,אני מרגיש שהתוכנית אימון פשוט לא טובה.
לפי מה שאני ראיתי (לא יודע אם נכון) בפול באדי נרצה לעבוד בתרגילים מורכבים ותרגיל אחד לכל קבוצת שרירים,ובתוכנית שבינתי לעצמי שמתי 2 תרגילים לכל קבוצה (2 תרגילים לחזה,גב,רגליים וכו.. חוץ מידיים). ושמתי בעיקר תרגילים מבןדדים כי אני לא יודע איזה תרגילים כל כך להשים ובגלל שאני יכןך רק פעמים ופול באדי צריך 3 פעמים אז חשבתי שאם אשים 2 יהיה סבבה אבל הזמן במכון רק נמשך כי אני נמצא שם כמעט שעתיים וזה לא אמור להיןת.
כמו שאמרתי גם אחדי שקראתי אני לא מבין ב100 אחוז את כל עניין הכושר ועדיין לומד.
אני ממש ממש אשמח לעזרה למה צריך לעשות עם התוכנית אם תרגיל אחד מספיק לשני אימונים בשבוע,ואיזה תרגילים בעיקר עדיף.
צירפתי את התוכנית שבניתי
אשמח לעזרה:)

קבצים מצורפים

• 2E06B0C6-1866-426E-BBAE-3E63E695C992.jpeg
    2E06B0C6-1866-426E-BBAE-3E63E695C992.jpeg
    KB 27.8 · צפיות: 800
בפול באדי נרצה לעבוד בתרגילים מורכבים
לא נכון בהכרח
ותרגיל אחד לכל קבוצת שרירים
לא נכון
פול באדי צריך 3 פעמים
לא נכון

התבנית שהעלית לא נוראית, גם אם לא אידיאלית. תתחיל בה ועם הזמן תעלה בה במשקלים/ חזרות/ סטים. תמשיך ללמוד ועם הזמן תבין יותר, אל תלחץ מזה שאתה לא מבין כרגע כי נראה שאתה בראש טוב לזה.
רק נקודה אחת שכן חשוב שתשים לב לתבנית שלך זה שאתה מתייחס לרגליים כשריר אחד, כשלמעשה הן מורכבות מכמה שרירים: הקוואדס, התאומים, ההמסטרינג והגלוטס. תחפש בגוגל/ יוטיוב מה זה השרירים האלה.

אם תרצה המלצות למקורות מידע לפיתוח גוף באנגלית נשמח להמליץ לך, אם אתה רוצה רק בעברית כנראה שיהיה הכי טוב פשוט לחפש שאלות שמעניינות אותך פה בפורום ואם אתה לא מוצא לפתוח נושא חדש ולשאול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית