הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה מדוייק זה לחשב ירידה במשקל לפי קלוריות?

biologia

משתמש מתחיל
29
7
נק' מוניטין:
7
29
7
הבנתי שכדי להוריד קילו שומן צריך גירעון קלורי של 7700.
כמה מדוייק זה להגיד שאם אני בירעון של 500 קל' ברזל במשך חודש אני ארד 2 קילו של שומן?
זה לא נשמע הגיוני שאני ארד רק שומן.

הבנתי שכדי להוריד קילו שומן צריך גירעון קלורי של 7700.
זה לא נכון, אתה לא מתחשב בנוזלים.
כמה מדוייק זה להגיד שאם אני בירעון של 500 קל' ברזל במשך חודש אני ארד 2 קילו של שומן?
ממש לא.
זה לא נשמע הגיוני שאני ארד רק שומן.
זה בהחלט לא סביר.

אז כמה הגיוני לרדת עם 7700
@OA
לא הבנתי את השאלה...
כמה שומן הגיוני לרדת מ7,700 קל'?
אין לי מושג, לא משהו שאפשר לדעת מראש וגם לא אחרי אלא אם מבצעים בדיקות רציניות. (ומיותרות לרוב האוכלוסיה יש לציין)

למה זה חשוב לך כל כך?

גירעון של 700 במשך חודש...
לא חושב שמישהו באמת יכול לומר לך כמה שומן תרד. אני מהמר על קילו שבע מאות בערך. אבל זה הימור שלי, אתה צריך לעשות מה שאמרת ולחזור עם תשובה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה...
כמה שומן הגיוני לרדת מ7,700 קל'?
אין לי מושג, לא משהו שאפשר לדעת מראש וגם לא אחרי אלא אם מבצעים בדיקות רציניות. (ומיותרות לרוב האוכלוסיה יש לציין)

למה זה חשוב לך כל כך?

למה אתה כועס, זה סתם מעניין אותי
לא חושב שמישהו באמת יכול לומר לך כמה שומן תרד. אני מהמר על קילו שבע מאות בערך. אבל זה הימור שלי, אתה צריך לעשות מה שאמרת ולחזור עם תשובה

כבר עשיתי את זה אבל אין לי באמת מושג כמה מזה שומן

כבר עשיתי את זה אבל אין לי באמת מושג כמה מזה שומן

אז אם הבנתי נכון ירדת 2 קילו בחודש. זה הגיוני
אבל אף אחד לא יכול לומר לך מכאן כמה מזה נוזלים/שריר/שומן.
יש שיטות לנסות להעריך כמה אחוז שומן ירדת, אבל אתה צריך היקפים/משקל/תמונה של המצב הקודם והמצב החדש, ואז אפשר לנסות להעריך
בעניין הזה אתה יכול להיעזר בפורום. נניח אם תעלה תמונה של לפני ואחרי ואז ינסו להעריך בכמה אחוז שומן ירדת (בקילו זה סתם יהיה ניחוש)
הבחור שענה לך מקודם מבין בשיטות מדידה יותר, אז תנסה אולי להיעזר בו כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אז אם הבנתי נכון ירדת 2 קילו בחודש. זה הגיוני
אבל אף אחד לא יכול לומר לך מכאן כמה מזה נוזלים/שריר/שומן.
יש שיטות לנסות להעריך כמה אחוז שומן ירדת, אבל אתה צריך היקפים/משקל/תמונה של המצב הקודם והמצב החדש, ואז אפשר לנסות להעריך
בעניין הזה אתה יכול להיעזר בפורום. נניח אם תעלה תמונה של לפני ואחרי ואז ינסו להעריך בכמה אחוז שומן ירדת (בקילו זה סתם יהיה ניחוש)
הבחור שענה לך מקודם מבין בשיטות מדידה יותר, אז תנסה אולי להיעזר בו כמו שצריך

לא צילמתי לפני ואחרי בלי חולצה, אני אצלם היום ואקנה סרט מדידה כדי להעלות בחודש הבא ואז נראה מה יגיבו לי, תודה.

למה אתה כועס, זה סתם מעניין אותי
אשמח לשמוע איפה ראית שאני כועס?

שקילות זה לא מדד מספק בעד עצמו,
קח היקפים, תמונות, תהיה עקבי במדידות ותוכל לתת השערה.

בכל מקרה זה לא כזה רלוונטי וזה משהו שכמעט בלתי אפשרי לעקוב אחריו עם מדדים שבודקים עצמאית בבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית