הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה התחלתי חיטוב

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
שלום לכולם , בעברי עשיתי חיטוב וסיימתי את החיטוב עם מסת שריר מכובדת. הפסקתי להתאמן לפני שנתיים והשמנתי המון ולפני כ3 שבועות חזרתי להתאמן ולהתחטב שוב.
כנראה אני 10 קילו יותר הbmr שלי הוא על 1900 קלוריות ואני אוכל 2000 קלוריות מדויקות כי אני עובד פיזי וגם מתאמן. אני פשוט לא יורד במשקל, אבל התחטבתי קצת. איך זה יכול להיות דבר כזה ? אני נטרלי? איך זה יכול להיות שהייתי פעם אוכל 2000 קלוריות והייתי יורד בין חצי קילו ל700 דגם בשבוע והיום שבועיים שלוש לא יורד גרם? הגוף משתנה?
מה אתם ממליצים להוריד עוד 200 ולראות איך זה יעבוד ? תודה לכל העוזרים

כנראה אני 10 קילו יותר הbmr שלי הוא על 1900 קלוריות ואני אוכל 2000 קלוריות מדויקות כי אני עובד פיזי וגם מתאמן.
תחשב TDEE יהיה לך יותר נוח, יש מחשבונים באינטרנט.
אני פשוט לא יורד במשקל, אבל התחטבתי קצת. איך זה יכול להיות דבר כזה ? אני נטרלי?
איך החלטת שהתחטבת?
במידה ובאמת ההיקף טבור ירד והמשקל נשאר זהה ככל הנראה עברת סוג של "רי-קומפוזיציה",
במידה ולא מדדת יש סיכוי טוב שאתה פשוט לא בגירעון.
מה אתם ממליצים להוריד עוד 200 ולראות איך זה יעבוד ? תודה לכל העוזרים
במידה והמדדים תקועים (ולא, משקל זה לא מדד מספק), אז כמובן לקצץ / להעלות הוצאה.

בחיים לא עברת ריקומפ בשבועיים שלושה בטח שלא משהו שאתה חושב שנראה לעין..
תעשה ממוצע שקילות ואז תשווה בין שבוע לשבוע , תן עוד שבוע שבועיים ותראה את הכיוון.
יש מצב גם החישוב של הקלוריות שלך לא הכי מדויק גם אם אתה נודררר שכן , בכל מקרה אני הייתי מוריד קצת קלוריות כי אתה רק בהתחלה של החיטוב.. אין מה להתעקש ולחכות יותר מידי

• פותח/ת השרשור
תחשב TDEE יהיה לך יותר נוח, יש מחשבונים באינטרנט.

איך החלטת שהתחטבת?
במידה ובאמת ההיקף טבור ירד והמשקל נשאר זהה ככל הנראה עברת סוג של "רי-קומפוזיציה",
במידה ולא מדדת יש סיכוי טוב שאתה פשוט לא בגירעון.

במידה והמדדים תקועים (ולא, משקל זה לא מדד מספק), אז כמובן לקצץ / להעלות הוצאה.
תודה רבה על המענה..
יש לי נסיון בזה כבר סיימתי חיטוב אבל הגוף שלי השתנה משום מה. התחטבתי קצת בבגדים אני רואה וקצת בבטן ממש בקטנה...
הTDEe שלי הוא 2600 קלוריות לפני האינטרנט ולהתחשב שהעבודה שלי פיזי בינוני אגל זז המון ואימון אני בקלות אמור להגיע לפחות ל2700 2800 קלוריות ואפילו נלך הכי רחוק 2200 קלוריות לשרוף אני עדיין אמור לרדת קצת. יש 2 אפשרות או שהגוף שלי נדפק, או שאני פשוט לא מחשב נכון את הקלוריות.
בחיים לא עברת ריקומפ בשבועיים שלושה בטח שלא משהו שאתה חושב שנראה לעין..
תעשה ממוצע שקילות ואז תשווה בין שבוע לשבוע , תן עוד שבוע שבועיים ותראה את הכיוון.
יש מצב גם החישוב של הקלוריות שלך לא הכי מדויק גם אם אתה נודררר שכן , בכל מקרה אני הייתי מוריד קצת קלוריות כי אתה רק בהתחלה של החיטוב.. אין מה להתעקש ולחכות יותר מידי
חחח .. ההבדל היחידי בין החיטוב הקודם ונוכחי שהוספתי לחם רגיל והורדתי פחמימות אחרות... בכל מקרה אני אחכה את השבוע הזה במידה ולא תהיה שינוי, אז החישוב שלי לא נכון ואני ארד ל1800 קלוריות

תודה רבה על המענה..
יש לי נסיון בזה כבר סיימתי חיטוב אבל הגוף שלי השתנה משום מה. התחטבתי קצת בבגדים אני רואה וקצת בבטן ממש בקטנה...
הTDEe שלי הוא 2600 קלוריות לפני האינטרנט ולהתחשב שהעבודה שלי פיזי בינוני אגל זז המון ואימון אני בקלות אמור להגיע לפחות ל2700 2800 קלוריות ואפילו נלך הכי רחוק 2200 קלוריות לשרוף אני עדיין אמור לרדת קצת. יש 2 אפשרות או שהגוף שלי נדפק, או שאני פשוט לא מחשב נכון את הקלוריות.

חחח .. ההבדל היחידי בין החיטוב הקודם ונוכחי שהוספתי לחם רגיל והורדתי פחמימות אחרות... בכל מקרה אני אחכה את השבוע הזה במידה ולא תהיה שינוי, אז החישוב שלי לא נכון ואני ארד ל1800 קלוריות
מה שקובע זה השקילות בסוף

• פותח/ת השרשור
אני אחכה עוד כמה ימים וכנראה אוריד ל1800 למרות שזה מאוד נמוך למה שאני עושה ביום יום. תודה רבה
נראלי שגם אחד הסיבות שהייתי יורד חצי קילו עד קילו זה כי הייתי עושה ab 4 אימונים בשבוע לעומת עכשיו 3 פעמיים.. אבל עדיין זה מוזר לי יחסית שאותו תפריט כמעט לא זז המשקל לעומת פעם. טוב נתעדכן תודה רבה.

לא יודע כמה האתר הזה אמין:
How Quickly Can You Regain Strength After Taking a Break? | Fitness | MyFitnessPal
במילים אחרות, אם התאמנת תקופה, ועשית הפסקה (גם של מספר שנים) אתה עדיין יכול לחזור להתאמן ותראה שיפור ניכר יותר מאדם שלא התאמן. זיכרון שריר, גנטיקה ששיפרת בגלל האימונים שביצעת.
מנסיון אישי, מתי שהפסקתי וחזרתי להתאמן, שמתי לב שאני מתנפח מהר יותר וגם יורד בו זמנית באחוזי שומן. ועולה במשקלי העבודה מאוד מהר.

מקווה שעזרתי, בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה האתר הזה אמין:
How Quickly Can You Regain Strength After Taking a Break? | Fitness | MyFitnessPal
במילים אחרות, אם התאמנת תקופה, ועשית הפסקה (גם של מספר שנים) אתה עדיין יכול לחזור להתאמן ותראה שיפור ניכר יותר מאדם שלא התאמן. זיכרון שריר, גנטיקה ששיפרת בגלל האימונים שביצעת.
מנסיון אישי, מתי שהפסקתי וחזרתי להתאמן, שמתי לב שאני מתנפח מהר יותר וגם יורד בו זמנית באחוזי שומן. ועולה במשקלי העבודה מאוד מהר.

מקווה שעזרתי, בהצלחה 😃
מה שקובע זה השקילות בסוף
עדכון .. התמדתי ורק עכשיו התחלתי לרדת משמעותית במשקל כמו שחשבתי.
ירדתי בשבוע קילו וחצי כנראה זה ירידה של נוזלים אבל ירידה ... נחכה לשבוע הבא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית