דדליפט 320 ק"ג

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
שיא אישי בדדליפט, המטרה הייתה 310 ק"ג לסינגל עם מוט קשיח.
החלטתי שאם זה עולה עם תחושה שיש לי עוד, אני אנסה 320 ק"ג כדי לחצות את קו ה700 פאונד.
הרגשתי ש320 ק"ג לא יהיה קל, אני לא מאמין שהייתי מצליח בלי הרצועות.

ברוך השם אני שמח שהמשקל עלה היום, החזרה הכי ארוכה בחיים שלי אני חושב.

ולמי ששואל, תעשו סמולוב דדליפט סרטון - סמולוב דדליפט עוד לא ראיתם

https://youtube.com/shorts/rA8lbFIwUjQ?feature=share

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
איך נראה ליווי שלך בזמן תחרות?
אני דואג שאהיה שם כשהמתאמנים שלי מרימים, אני משתדל לעקוב אחרי ההנחיות שהם צריכים לדעת, כמו מתי מדידת גובה והכל.
בודק איפה הם ברשימה ובסדר של הכניסות, ולשער מתי הכניסה הראשונה שלהם ובהתאם לתכנן להם את החימום.
לפי ההרמות שלהם עוזר להחליט מה יהיה בכניסה השניה והשלישית.
אם צריך לברר משהו מול המארגנים או כל מיני דברים ששכחו, במקום שהם המתחרים יתרוצצו, אני בדרך כלל לוקח את זה על עצמי.
לפעמים מוציא להם בבנץ'.
אם צריך תמיכה פסיכולוגית או סתם לעמוד לצידם, אני שם.

יש כאלו שכמעט בכלל לא צריכים אותי, ויש כאלו שלא יתחרו בלעדי.

לפעמים זה יכול להביא אותי לשיחות עם המארגנים של התחרויות גם אחרי התחרות.
והרבה פעמים זה דורש ממני התעסקות הרבה לפני גם כן.

אבל זה גם כיף לי, אני לא יכול לדמיין את עצמי לא איתם בתחרות אחרי כל העבודה שלנו ביחד.

אני דואג שאהיה שם כשהמתאמנים שלי מרימים, אני משתדל לעקוב אחרי ההנחיות שהם צריכים לדעת, כמו מתי מדידת גובה והכל.
בודק איפה הם ברשימה ובסדר של הכניסות, ולשער מתי הכניסה הראשונה שלהם ובהתאם לתכנן להם את החימום.
לפי ההרמות שלהם עוזר להחליט מה יהיה בכניסה השניה והשלישית.
אם צריך לברר משהו מול המארגנים או כל מיני דברים ששכחו, במקום שהם המתחרים יתרוצצו, אני בדרך כלל לוקח את זה על עצמי.
לפעמים מוציא להם בבנץ'.
אם צריך תמיכה פסיכולוגית או סתם לעמוד לצידם, אני שם.

יש כאלו שכמעט בכלל לא צריכים אותי, ויש כאלו שלא יתחרו בלעדי.

לפעמים זה יכול להביא אותי לשיחות עם המארגנים של התחרויות גם אחרי התחרות.
והרבה פעמים זה דורש ממני התעסקות הרבה לפני גם כן.

אבל זה גם כיף לי, אני לא יכול לדמיין את עצמי לא איתם בתחרות אחרי כל העבודה שלנו ביחד.
לא יכול לחכות ללהתחרות כשאתה לצידי:rolleyes-71:

• פותח/ת השרשור
אז מתי בדיוק עובר הגבול בין דדליפט לבין "תראה כמה ציוד היה לו"?
אני יודע שאנשים רוצים מדע מדויק, אבל בעולם של "מה מרשים אותי" אין כזה.

בקצה האחד יש לנו מוט דדליפט ללא חספוס כלל, ללא מגנזיום דאבל אוברהנד גריפ, עם בדיקות ומעקב סימום קפדני ובעירום מלא, 250 ק"ג מסתבר שיהיה הישג מטורף בתנאים כאלו.

בקצה השני יש לנו את המסומם של החיים עם 3 חליפות לחץ וחגורה עוצמתית, מגנזיום ורצועות 8, מוט ספגטי כשהמוט ממוקם כמה ס"מ גבוה יותר מהרצפה איפה שהספורטאי עומד. בתנאים כאלו גם 600 ק"ג זה לא הישג כזה נדיר.

יש היום קונצנזוס די רחב לתנאי דדליפט מוסכמים, וזה חגורה, מגנזיום ואיזה אחיזה שתרצה במוט מחוספס וקשיח, ובדיעבד מוט טקסס.

יש אנשים שהחליטו שדדליפט בכל תנאי הוא עדיין דדליפט, לדעתי האישית זה לא נכון, בדיוק כמו שהבחור כאן לא עשה אף הרמה תחרותית למרות שהוא חזק

upload_2022-9-21_14-56-57.png

אני יודע שאנשים רוצים מדע מדויק, אבל בעולם של "מה מרשים אותי" אין כזה.

בקצה האחד יש לנו מוט דדליפט ללא חספוס כלל, ללא מגנזיום דאבל אוברהנד גריפ, עם בדיקות ומעקב סימום קפדני ובעירום מלא, 250 ק"ג מסתבר שיהיה הישג מטורף בתנאים כאלו.

בקצה השני יש לנו את המסומם של החיים עם 3 חליפות לחץ וחגורה עוצמתית, מגנזיום ורצועות 8, מוט ספגטי כשהמוט ממוקם כמה ס"מ גבוה יותר מהרצפה איפה שהספורטאי עומד. בתנאים כאלו גם 600 ק"ג זה לא הישג כזה נדיר.

יש היום קונצנזוס די רחב לתנאי דדליפט מוסכמים, וזה חגורה, מגנזיום ואיזה אחיזה שתרצה במוט מחוספס וקשיח, ובדיעבד מוט טקסס.

יש אנשים שהחליטו שדדליפט בכל תנאי הוא עדיין דדליפט, לדעתי האישית זה לא נכון, בדיוק כמו שהבחור כאן לא עשה אף הרמה תחרותית למרות שהוא חזק

צפה בקובץ המצורף 81949
אתה הגדרת שדדליפט עם רצועת לא נחשב דדליפט, מה השתנה מאז?

• פותח/ת השרשור
אתה הגדרת שדדליפט עם רצועת לא נחשב דדליפט, מה השתנה מאז?
אני לא יודע אם אתה רציני, או שמפריע לך מה שכתבתי על אדי, או שמפריע לך שעשיתי דדליפט כבד ואחריו עשיתי תרגיל דומה עם רצועות.

איפה אתה רואה שמשהו השתנה?
ראה כותרת ואת ההודעה שציטטתי מקודם עם אדי
אני לא יודע אם אתה רציני, או שמפריע לך מה שכתבתי על אדי, או שמפריע לך שעשיתי דדליפט כבד ואחריו עשיתי תרגיל דומה עם רצועות.
בתור מישהו שאני מחזיק ממנו, קצת קשה לראות שאתה שהמעיט בערך של דדליפט עם ציוד מעלה עכשיו את ערכו כשזה תורם לו

ראה כותרת ואת ההודעה שציטטתי מקודם עם אדי

בתור מישהו שאני מחזיק ממנו, קצת קשה לראות שאתה שהמעיט בערך של דדליפט עם ציוד מעלה עכשיו את ערכו כשזה תורם לו
צודק, אלחנן מה יש לך להגיד להגנתך?
ואחריו עשיתי תרגיל דומה עם רצועות
אבל זה שונה מלהגיד "הרמתי 320 קילו מהרצפה", רשמת דדליפט.
ברור שזה דדליפט, זה לא דומה במיוחד לבנץ, אבל 1. למה בכלל רצועות, 2. למה לא לכתוב את זה בכותרת?

בעצם מתלבט אם עצמי, מה הרעיון בדיון הזה.

• פותח/ת השרשור
על זה עניתי
קליקבייט, הכי ברור שיש.
כמו שכתבתי, אם יכנסו ויצפו בסרטון שלי בגלל שכתבתי שעשיתי 320 ק"ג דדליפט, כך אכתוב גם אם זה לא דדליפט. כבר עשיתי גרוע מזה כאן עם בנץ' 200 ק"ג.

צודק, אלחנן מה יש לך להגיד להגנתך?
שתאהב אותי לא משנה מה.
אבל זה שונה מלהגיד "הרמתי 320 קילו מהרצפה", רשמת דדליפט.
הכל ביזנס.
ברור שזה דדליפט, זה לא דומה במיוחד לבנץ, אבל 1. למה בכלל רצועות, 2. למה לא לכתוב את זה בכותרת?
רצועות כי הייתי סקרן, סוף סוף לבדוק כמה לדעתי רצועות יוסיפו לי על המוט.
ומה אכתוב בכותרת? 320 ק"ג הרמה של משקל מהרצפה? דדליפט יותר מושך.
בעצם מתלבט אם עצמי, מה הרעיון בדיון הזה.
לא ברור לי.

כמו שכתבתי, אם יכנסו ויצפו בסרטון שלי בגלל שכתבתי שעשיתי 320 ק"ג דדליפט, כך אכתוב גם אם זה לא דדליפט. כבר עשיתי גרוע מזה כאן עם בנץ' 200 ק"ג
הגומיה כבר ירוקה, רק נשאר בעריכה קלה להעלים את הנוכחות שלה.
דדליפט יותר מושך
מושך יותר דדליפט.
שתאהב אותי לא משנה מה.
Always

שיא אישי בדדליפט, המטרה הייתה 310 ק"ג לסינגל עם מוט קשיח.
החלטתי שאם זה עולה עם תחושה שיש לי עוד, אני אנסה 320 ק"ג כדי לחצות את קו ה700 פאונד.
הרגשתי ש320 ק"ג לא יהיה קל, אני לא מאמין שהייתי מצליח בלי הרצועות.

ברוך השם אני שמח שהמשקל עלה היום, החזרה הכי ארוכה בחיים שלי אני חושב.

ולמי ששואל, תעשו סמולוב דדליפט סרטון - סמולוב דדליפט עוד לא ראיתם

https://youtube.com/shorts/rA8lbFIwUjQ?feature=share

כל הכבוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית