מה דעתכם על האימון פוש הזה?

futuremaninshape

מושעה
4
1
נק' מוניטין:
3
4
1
מטרות היפטרופיה . אני מתאמן abcxabcx וזה אגב אז חשבתי שאולי זה מעט מדי נפח בגלל שרק אחת ל4 ימים אני עושה פוש, אבל עדיין קראתי שלא כדאי להגזים עם חזה
לחיצת חזה 4X8
לחיצת כתפיים 4X8
לחיצת חזה בשיפוע 3X10
הרחקת כתפיים 4X12
מקבילים 3X10
יד אחורית עם חבל 3X 10 עם דרופ סט
זה היה התוכנית המקורית שלי אבל עכשיו אני לוקח יותר ברצינות את התחום והבנתי שהיא נחשבת למוגזמת
לחיצת חזה 4X8
לחיצת כתפיים 4X8
לחיצת חזה בשיפוע 4X10
הרחקת כתפיים 4X12
שכיבות שמיכה בשיפוע חיובי 3 סטים
מקבילים 4X8

נ"ב abcxabcx אני בזה בגלל שעד עכשיו הייתי רק חיטוב והרגיש לי abcabcx פשוט מוגזם מה שאני מנסה לשאול פשוט שעכשיו שאני בניטרלי האם כדאי לי לעבור לזה או סוג אחר של abc שאתם ממליצים כי יש לי משמעותית יותר אנרגיה

נערך לאחרונה:
לא ברור מה התכנון הקודם ומה הנוכחי, אבל הם די דומים ודי סבבה. אישית הייתי מבצע את ההרחקת כתפיים לפני הלחיצת כתפיים בשביל שזה יהיה באמת תרגיל לכתף צידית ולא קדמית.

רק אבל שיהיה ברור - אתה יודע שהבחירת תרגילים, סטים וחזרות הם רק אלמנט אחד מתוך תוכנית פיתוח גוף?

נראה עמוס מדי, שריר יכול להסתפק בשתי תרגילים כל עוד תעבוד מספיק קשה, אם יש לך כוח לעשות כל כך הרבה עבודה לחזה אז לדעתי חד משמעית אתה לא עובד מספיק עצים.

אתה לא צריך שכיבות סמיכה, אתה תתאושש טוב יותר בלי זה.
וגם אין כאן תכנון, לא בהעלאת משקלים או נפח.
מתי אתה מתכנן לעשות דילאוד?

מטרות היפטרופיה . אני מתאמן abcxabcx וזה אגב אז חשבתי שאולי זה מעט מדי נפח בגלל שרק אחת ל4 ימים אני עושה פוש, אבל עדיין קראתי שלא כדאי להגזים עם חזה
לחיצת חזה 4X8
לחיצת כתפיים 4X8
לחיצת חזה בשיפוע 3X10
הרחקת כתפיים 4X12
מקבילים 3X10
זה היה התוכנית המקורית שלי אבל עכשיו אני לוקח יותר ברצינות את התחום והבנתי שהיא נחשבת למוגזמת
לחיצת חזה 4X8
לחיצת כתפיים 4X8
לחיצת חזה בשיפוע 4X10
הרחקת כתפיים 4X12
שכיבות שמיכה בשיפוע חיובי 3 סטים
מקבילים 4X8

נ"ב abcxabcx אני בזה בגלל שעד עכשיו הייתי רק חיטוב והרגיש לי abcabcx פשוט מוגזם מה שאני מנסה לשאול פשוט שעכשיו שאני בניטרלי האם כדאי לי לעבור לזה או סוג אחר של abc שאתם ממליצים כי יש לי משמעותית יותר אנרגיה

מה הrir בכל תרגיל?

RPE יותר נוח ללמד מתאמנים מתחילים, אז זורמים עם זה.
RIR למישהו שהתחיל להתאמן בלתי אפשרי שיוכל לדייק עצמאית לאורך בלוק אימונים.

ברמת המהות Rpe וRir זה לא היינו הך? לנחש כמה חזרות נשאר לך..

ברמת המהות Rpe וRir זה לא היינו הך? לנחש כמה חזרות נשאר לך..
הוא מתכוון שמתאמן מתחיל לא באמת יודע כמה חזרות נשארו לו, הרבה מתאמנים חושבים שאין להם עוד בטנק שבפועל הם יכולים להוציא עוד 5 חזרות לפחות, זו מיומנות שצריך להתאמן עליה.

איפה אתה מנחש כמה חזרות נשארו לך ב-rpe?
Rpe הוא מדד קושי סובייקטיבי.

אני תמיד הבנתי Rpe ככה
253F7692-346B-498E-AB71-6FDFFA45AEBC.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית