עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה הזלזולברצינות?
יש לך כל כל הרבה פוטנציאל גדילה רק על פי הנותנים היבשים, ואתה עוד שואל כמה גרם חלבון לצרוך על סקייל, שזה ליטרלי לא משנה אם אתה טבעי או לא צורכים אותו הדבר.למה הזלזול
יש לך כל כל הרבה פוטנציאל גדילה רק על פי הנותנים היבשים, ואתה עוד שואל כמה גרם חלבון לצרוך על סקייל, שזה ליטרלי לא משנה אם אתה טבעי או לא צורכים אותו הדבר.
אף אחד לא הנמיך אותך ואפילו סביר להניח שבעתיד תודה לו.יש סיבה שאתה מרגיש צורך להנמיך אנשים באינטרנט?
משהו טראומתי? אולי משהו בבית ספר שעשו לך?
לשמור אותם בבקבוק.מה ניתן לעשות בנוגע לנוזלים?
תופעות לוואי, חולי, מוות.לאיזה תוצאות לצפות?
מי צריך חלבון כשעושים סייקל?כמה חלבון צריך פר קילו משקל גוף?
אם אתה שואל כמה חלבון צריך, משמע אין לך מספיק ידע כמתחיל.יש סיבה שאתה מרגיש צורך להנמיך אנשים באינטרנט?
אף אחד לא מת מסייקל 3 חודשים של 500 טסט, אחי אני מעריך אותך והכל אבל אתה לפעמים מגזיםתופעות לוואי, חולי, מוות.
זה מה שחשף אותו?אם אתה שואל כמה חלבון צריך, משמע אין לך מספיק ידע כמתחיל.
אחי אני מעריך אותך והכל אבל שנינו יודעים שזה אף פעם לא נגמר בסייקל אחדאף אחד לא מת מסייקל 3 חודשים של 500 טסט, אחי אני מעריך אותך והכל אבל אתה לפעמים מגזים
כבר רשמו את זהזה מה שחשף אותו?
אני חשבתי שמשקל הגוף של ילד עשה את זה.
אם היית יודע מה אני עושה ברחבי האינטרנט כדי לסייע לאנשים, סביר להניח שהיית שוקל את המילים שלך, במקום לקחת את זה כביקורת בונה אתה בחרת להיעלב, וזה רחוק ממה שרציתי שתבין מדבריי, אבל נראה שכבר הסבירו לך את הטענות שלך, את החישובים שלך תעשה בעצמך אתה כנראה יודע יותר מכולם, בהצלחה.יש סיבה שאתה מרגיש צורך להנמיך אנשים באינטרנט?
אתה חי באשליה וככ שלילי לגבי הפורום כאן.כמה חכמולוגים
שואל א ב ג ובמקום מסיקים את סיפור חיי
אתם לא תשנו את העולם מה הבעיה לענות ענייני
ולצורך העניין אני מתאמן שנתיים וחצי עם מאמן ותזונאי קליני. התחלתי מ49 קילו עליתי ל66 עשיתי חיטוב אני לא מעוניין לעלות שוב באופן טבעי את ההחלטות שלי בחרתי בלב שלם ולא מעוניין בהערות צדדיות
באמת תטפלו בעצמכם זה הזוי שיש לכם צורך להתערב זה רק יהרוס לכם בחיים האמיתיים
מיותר לחלוטיןכלומיד
מיותר לחלוטיןואוביטרל
לא לרמה שלך, ב98 קילו משקל גוף , אני על 250 טסט בשבוע500 מ"ג טסט אנטט
כמה חכמולוגים
שואל א ב ג ובמקום מסיקים את סיפור חיי
אתם לא תשנו את העולם מה הבעיה לענות ענייני
ולצורך העניין אני מתאמן שנתיים וחצי עם מאמן ותזונאי קליני. התחלתי מ49 קילו עליתי ל66 עשיתי חיטוב אני לא מעוניין לעלות שוב באופן טבעי את ההחלטות שלי בחרתי בלב שלם ולא מעוניין בהערות צדדיות
באמת תטפלו בעצמכם זה הזוי שיש לכם צורך להתערב זה רק יהרוס לכם בחיים האמיתיים
בעוד 6 חודשים פוסט חדש "פליסטקאי מומלץ להסרת רקמת שד?"בתור טבעי, אז כן אכפת לי.
מצד שני תעשה מה שאתה רוצה בסך הכל נתנו לך טיפ, אתה יכול לבחור לקחת אותו או לא אלו החיים שלך.
אף אחד לא עושה לך דווקא, צא מהסרט
אפשר לארגן גרזן, זריז וזול:up:בעוד 6 חודשים פוסט חדש "פליסטקאי מומלץ להסרת רקמת שד?"