הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

1.6 עד ל2.2 גרם חלבון לקג - מייק ישראטל מול הפורום

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
ההמלצה של מייק ישראטל היא גרם חלבון לlbs, במילים אחרות 2.2 גרם לקילו.

ברור שהערך שמייק מציב הוא חסם עליון שנועד לסגור פינות עם מרווח ביטחון,
אבל מול זאת - ההמלצות הנפוצות ביותר בפורום פה, להבנתי היא 1.6-1.8 גרם לחלבון, דבר שמותיר הבדל לא קטן בין מקורות המידע השונים.

בעוד שההבדל קטן, אני סקרן לשמוע למה לדעתכם קיים ההבדל בין ההמלצה של מייק לדעה הרווחת פה,
אשמח לשמוע את דעתכם

אני חושב שאנשים מתעכבים יותר מדי על הניואנסים הקטנים האלה.. כאילו אם אתה תפסיד פה ושם קצת +- חלבון,
אז לא תגיע למשקלים, לא תגדל?. חח נשמע מצחיק.
בכל מקרה, אני אישית הולך על בטוח עם 2.2+ לכל גרם חלבון. אבל זה אני, ומניסיון אישי שלי,
אני מחלים ככה מצויין. זה ושינה טובה בלי ספק.

כי חלבון זה טעים וגם משביע..
יותר חלבון יותר בשר לאכול 😋🍴
רוצה להבין מאלחנן האם זה בגלל שזה עונה על דברים שונים(כמו היתרונות שאתה ציינת), או האם זה פשוט מספר שונה שאמור לענות על אותו הדבר.

ואשאל, למה?
כרגע לחיטוב חלבון משביע יותר, והחיוניות שלו לשמירת שריר גדולה יותר.
קשה לי להאמין ש2 גברים ששוקלים 90 ק"ג יצטרכו אותו כמות חלבון, כשאחד 30% שומן והשני 10% שומן.
יש לי הרגשה שככל שאתה מיומן יותר תצטרך יותר חלבון, הפסד בטוח אין. אבל אשמח לשמוע אם מישהו חושב שאני טועה.

בקרב ספורטאים מיומנים תראה הרבה שצורכים גם 3+ גרם פר ק"ג.

אם יש מישהו בכל מה שקשור לעולם התזונה והאימונים אפשר לסמוך עליו בעיניים (כמעט) עצומות זה מייק.

אאלט ההמלצה שלו היא 1.6-2 גרם חלבון פר פאונד משקל גוף שזה הופך להיות הבדל משמעותי ביחס לגרם פר קילו.

להגיע ל2 גרם חלבון ביום זה פשוט כמו לוודא בערך 3 פעמים שנעלת לפני את הבית שיצאת, סביר מאוד להניח שלבדוק פעם אחת או להגיע ל1.8 פר פאונד זה יותר ממספיק.

אם יש מישהו בכל מה שקשור לעולם התזונה והאימונים אפשר לסמוך עליו בעיניים (כמעט) עצומות זה מייק.

אאלט ההמלצה שלו היא 1.6-2 גרם חלבון פר פאונד משקל גוף שזה הופך להיות הבדל משמעותי ביחס לגרם פר קילו.

להגיע ל2 גרם חלבון ביום זה פשוט כמו לוודא בערך 3 פעמים שנעלת לפני את הבית שיצאת, סביר מאוד להניח שלבדוק פעם אחת או להגיע ל1.8 פר פאונד זה יותר ממספיק.
יש מחקרים שבדקו השוואת צריכת חלבון בקרב אנשים מאומנים מאוד?
למשל, 2 גרם חלבון לעומת 3 גרם חלבון, ובדיקת התאוששות מאימונים או הצלחת תוכניות מסוימות?
או איזו אינדיקציה שיש לדברים כאלו...

למשל, 2 גרם חלבון לעומת 3 גרם חלבון, ובדיקת התאוששות מאימונים או הצלחת תוכניות מסוימות?
כן, תצרוך יותר הכי הרבה הגוף ישתמש בזה כמו גלוקוז אין נזק או בעיה מצריכת חלבון גבוהה ואל תאמין לשרלטנים כמו רפי קרסו שמשתמשים בטייטל שלהם כדי להפיץ שטויות בנושא
עלו פה מספר פעמים מחקרים בנושא שצריכת חלבון יותר גבוהה הובילה ל body composition יותר טוב
לך אפילו על 3 אם אתה מצליח לוגיסטית
אם אתה מתאמן חזק הגוף שלך יידע מה לעשות עם זה
יש קורולציה ישירה בין ייצור igf בגוף לצריכת חלבון אז אם אתה צריך הרבה התאוששות או גדילה אז לא יזיק לצרוך יותר חלבון ואם אתה בחיטוב עם קלוריות מוגבלות אז בכלל, ויש על זה מחקרים אם תרצה

כן, תצרוך יותר הכי הרבה הגוף ישתמש בזה כמו גלוקוז אין נזק או בעיה מצריכת חלבון גבוהה ואל תאמין לשרלטנים כמו רפי קרסו שמשתמשים בטייטל שלהם כדי להפיץ שטויות בנושא
עלו פה מספר פעמים מחקרים בנושא שצריכת חלבון יותר גבוהה הובילה ל body composition יותר טוב
לך אפילו על 3 אם אתה מצליח לוגיסטית
אם אתה מתאמן חזק הגוף שלך יידע מה לעשות עם זה
יש קורולציה ישירה בין ייצור igf בגוף לצריכת חלבון אז אם אתה צריך הרבה התאוששות או גדילה אז לא יזיק לצרוך יותר חלבון ואם אתה בחיטוב עם קלוריות מוגבלות אז בכלל, ויש על זה מחקרים אם תרצה
מדובר על אנשים טבעיים שצרכו יותר חלבון, התאמנו אותו הדבר, אבל היה יתרון body composition wise?

לא מפחד מהרבה חלבון, תוהה לגבי היתרונות שלו, זה הכול.

מדובר על אנשים טבעיים שצרכו יותר חלבון, התאמנו אותו הדבר, אבל היה יתרון body composition wise?

תנסה חודש- חודשיים תראה איך מרגיש, חוץ מזה אין על חלבון מלא פליצות

לא נמצא מול מחשב כדי למצוא מחקרים בצורה נוחה אז מצרף סרטון של מייק יזראטל בנושא:

בקצרה, יש מכסה לכמה חלבון הגוף שלך יכול לסנתז ביממה/כמה יממות. והגבול נמצא ב2 גרם חלבון לקילו, אולי אפילו לפני.

לגבי טבעיים מול מוזרקים בכל מה שקשור לחלבון - על אנאבולים הגוף מסתנז יותר חלבון למשך יותר זמן, אז מוזרק יכול לצרוך אפילו פחות חלבון מ1.8-2 גרם לקילו ועדיין לעלות במקסימום האפשרי.
החומרים כן מאפשרים לצרוך יותר קלוריות ועדיין לשמור על מאזן עליה של שריר/שומן טוב, בלי להגיע לכמויות חלבון מופרכות.

החומרים כן מאפשרים לצרוך יותר קלוריות ועדיין לשמור על מאזן עליה של שריר/שומן טוב, בלי להגיע לכמויות חלבון מופרכות.
ועם זאת על החומרים הגוף יידע לתרגם את האקסטרה חלבון לשריר יותר טוב מאשר כטבעי
אז למרות שהגוף יסלח לך עדיף לך לנצל את הסייקל ולדחוף 2.5-3 גרם חלבון לקג ולא להסתפק ב1.5 כי חומרים מחליקים לך, אתה באת לקבל תוצאות של חומרים לא של טבעי בסוף היום

ועם זאת על החומרים הגוף יידע לתרגם את האקסטרה חלבון לשריר יותר טוב מאשר כטבעי
אז למרות שהגוף יסלח לך עדיף לך לנצל את הסייקל ולדחוף 2.5-3 גרם חלבון לקג ולא להסתפק ב1.5 כי חומרים מחליקים לך, אתה באת לקבל תוצאות של חומרים לא של טבעי בסוף היום
מעולם לא הוכח מחקרית. יכול לצרף רפרנסים לטענה שלך או שזה משהו שהמצאת/נראה לך הגיוני?

הגוף בונה את עצמו מקלוריות בראש ובראשונה ורק אחרי זה הכמות חלבון-פחמימה-שומן משפיעים.
החומרים מאפשרים לך לצרוך יותר קלוריות ועדיין לשמור על יחס טוב של עליה במסת שריר.
לא נמדד שינוי רלוונטי בין 2 גרם ל3 גרם פר קילו, לא בטבעיים וממש לא במוזרקים.

אגב, הגוף לא 'סולח' והחומרים 'לא מחליקים לך'.
הגוף אולי 'מנצל' או 'משתמש' והחומרים 'מאפשרים' או 'מייעלים'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית